BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 8 952
  • 386
  •   5
Отговори
# 375
Котов направи цялата мисия тази седмица.

# 376
А кой да изпратят, като единственият мислещ там е той?
Е...,нали имат претенции за себе си...

# 377
  • София
Дайте още подобни мисии на Котов JoyJoyJoy

# 378
Е...,нали имат претенции за себе си...

Е тебе сега ако те питам "колко добра памет имаш" и отстрани седи един дето само повтаря как той в неговата бил сигурен, ти кого ще пратиш?

А дали е обосновано уверен е друг въпрос, тя и Лена напираше отстрани, че била сигурна в себе си.

# 379
Елена и Ебру цял сезон или стоят с хавлиени халати или с тези космати губери, пушат цигари и обсъждат другите. Така изкараха месец и половина…

# 380
Ужасни са и Ебру, и Елена!

# 381
Още не мога да повярвам, че Елена, Ебру и Калин не се сдушиха в една сговорна дружинка, по цял ден да седят на дивана и да цъкат с език, докато обсъждат другите...

# 382
Елена нещо даде ли на заден или така ми се стори? Не слушах какво и дума Михаела.

# 383
Епизод без скандали, леко скучен ми беше, май предпочитам сеира. 😂

# 384
  • Варна
Скучен епизод .
Така като вземат да броят дните (и да им мирише на финал) става мега досадно.Почти на глас (а някои директно) си повтарят-"Потрай,само още малко и взимаш кинтите".
И почват само едни сметки, и забавата съвсем отива в десета глуха Rolling Eyes
Влюбените се залюбиха отново.
Давид подскача неконтролируемо (а ми беше сладък в "олигофренията си").
Двете "лели" се опитват да не нареждат,стискат колкото могат.
Скука.

# 385
Елена е умна, усети се , че навън не се харесват шушуканията и плюенето на пушкома .
Много ми хареса това което каза Давид- при тях ако изразяваш мнение, трябва да го аргументираш, иначе няма стойност . Абе ще ги стигнем ...хамериканците

# 386
  • Между гори и планини
Двете доведени сестри на Пепеляшка са все така противни. Елена се усеща, че нещата не са в нейна полза, но Ебру е все така плоска...
Давид явно е като гъба и попива речника на този с когото е. Което хич не е добре. Не го оправдавам с възрастта, това си е до характер.
Каспър се успокои след като любимата му Ваньо излезе, както и Калин. Повярва си, че е харесван! Само ако знае колко смешен е в очите ни...
Все повече мисля, че Котов трябва да победи. Не кифли от женски и мъжки пол, не ревльовци, а образован, стойностен човек с принципи.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:56 от Доня Дафина Черешова

Общи условия

Активация на акаунт