BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 14 495
  • 628
  •   27
Отговори
# 540
В сравнение с Ебру, Паранормалния и Сияна, Лена ми е направо симпатична. А за отпадналите (Калин, Мина, Иван, Михаела) да не споменавам.

# 541
На същото мнение съм. Лена, особено след като Михаела напусна, стана доста по-обрана и приятна. Жената е вътре, за да си прави шоуто.

# 542
# 543
Попадна ми промото.  Брадъра пак ще ни лансира немеца .

# 544
Е с какво дразни Сияна? Помяука малко, завърти опашка, пък полегне. Не обсъжда другите, не злослови, не се напъва да е интересна и забавна. Върти си се около Стоянов, а покрай него и Давид, и Котов омая.

# 545
Е с какво дразни Сияна? Помяука малко, завърти опашка, пък полегне. Не обсъжда другите, не злослови, не се напъва да е интересна и забавна. Върти си се около Стоянов, а покрай него и Давид, и Котов омая.
Писала съм го 10 пъти - мързелива, разглезена и неуважаваща границите. Ако не беше навикана от Елена и зарязана от Стоянов в един и същи ден, почти никой нямаше да я харесва, но зрителите обичат да симпатизират на жертвата.

# 546
  • София
Съгласна съм с Лили, но ще добавя и мен с какво ме дразни.. С неколкократно показване на голотиите си, с това че се намърда в мъжко легло-това на Стоянов и с множество други прояви показващи леко поведение..

# 547
Аз съм малко в шок как допреди 2-3 седмици виждах само положителни коментари за Давид, а сега само и единствено негативни, даже вече не знам дали Сияна няма да е в битката за първото място с Котов Grinning

# 548
Групата злобари… България не харесва злобари като вас. Интриганти!

# 549
Ебру, наистина не си като всички и няма да бъдеш.

# 550
  • Сф
Не била никога от мнозинството Ебру, споко, вижда се , ясно е на всички.
Елена е много хитра, ужасна жена..

# 551
  • Между гори и планини
Тези тримата са извън коментар... То злоба, то отрова... Каспър много си е повярвал!

# 552
Безхарактерният вика на другите безхарактерни… Да видим с какво самочувствие ще си, като излезеш…

# 553
Елена не може да възприеме, че сама се прецака и е много нехаресвана, а беше влязла да играе играта…

# 554
  • София
Елена е абсолютно права..Ако Б-я харесва такива като Сияна..нещата са на зле..

Общи условия

Активация на акаунт