BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 16 151
  • 690
  •   16
Отговори
# 555
Давид има положителни качества, но не може да си затваряме очите за негативните. Момчето е добро, не обижда, старае се да има добър тон с останалите, меси си хляба и си мисли за Насето. Не мисля, че преиграва, че се преструва и всичко е поза, но на моменти си личи, че попива от хората около него и не си прави сметка от кои хора има смисъл да попива и от кои не (Калин).

# 556
А да харесваме някоя като Елена ли, чийто целият ѝ престой в къщата беше да се моли за цигари и да се прави на командир?

# 557
А да харесваме някоя като Елена ли, чийто целият ѝ престой в къщата беше да се моли за цигари и да се прави на командир?
И да осъжда Сияна, тя не се спря, а пред нея - като първа дружка. Мноооого двулична Елена, много.

# 558
Смешно е какви коментари прави Паранормалният. Той има ли поне мъничка самопреценка, че от показаното от него, той е скандално зле. Не само защото реве.

# 559
Сияна беше номинирана и нарочена, затова че постоянно се гримира и прави прически, а вече двете грации не правят ли това по цял ден? Стефан и той само глупости говори, един да каже нещо и той съгласен и той мислил така. Продължават да трупат черни точки.

# 560
  • Сф
Айде , Ебру извади римския каталог за свесна жена- чисти, готви, пере дома.

# 561
Ебру, какво каза? Хуманни? Хуманитарни? Я , пак ако може. Joy

# 562
  • Между гори и планини
Оф, що забравяте че и вие сте били млади...
Не разбирам бурка ли трябва да сложи Сияна, за да е облечена както трябва е по нормите на Елена?
Стоят като бабите пред блока които плюят младите момичета които минават .
Аз съм домакиня и въпреки това не смятам, че 21 век е велика ценност да можеш да сготвиш и изчистиш .

# 563
Тая пък Ебру… разбира и главата на нея от майчин инстинкт, та да коментира Сияна има ли го или не.  Толкова злоба изляха двете тетки по това момиче. Дърти свекърви, без да обиждам свекървите, че има и страхотни такива. С такава убеденост говорят за Сияна, сякаш я познават не от пет седмици, а пет години. Човек за себе си така убедено не говори…

# 564
  • Варна
Брейй,голямо плюене бе!
На човек да му се отще!

# 565
Смешно е, когато се опитваш да се покажеш като многознаещ, а накрая нищо не кажеш. 😆

# 566
  • Между гори и планини
Моралистката Ебру която обяснява колко пъти е правила секс за 24 часа...

# 567
Оф, що забравяте че и вие сте били млади...
Не разбирам бурка ли трябва да сложи Сияна, за да е облечена както трябва е по нормите на Елена?
Стоят като бабите пред блока които плюят младите момичета които минават .
Аз съм домакиня и въпреки това не смятам, че 21 век е велика ценност да можеш да сготвиш и изчистиш .
Кога точно обърна палачинката? Преди, до колкото помня, теб също те дразнеше как Сияна се лепи на Стоянов и мрънка. 😁

# 568
Заради тези сцени, очаквам, че
ще има резултат 50-60% за Стоянов и другите са борят за оставане.

# 569
  • София
Много хора обърнаха палачинката 😄 Ама то не е смешно..

Общи условия

Активация на акаунт