BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 198
  • 900
  •   57
Отговори
# 585
Не е проблемът според мен, че Сияна не готви, а отношението й към мъжете. Не всяка жена може да готви, пък и може да се научи, не е драма.
Обаче с голяма убеденост смятам, че след като излязат от Къщата, Сияна много бързо ще се преориентира от Стоянов към друг.

Тъпото е, че изтъкват липсата на "домакински умения", вместо да си кажат, че ги дразни закачката й със Стоянов.

Връщайки лентата назад, и аз на 21 нямах никакви домакински умения, дори не знаех пералнята ни какви програми има. Ама с времето се научих на всичко.

Държат се като завистливи и захабени лелки. Честно казано, тази година нямам фаворит жена за победителка.

# 586
Съгласна съм, излагат се много, но и Сияна не ми е особено положителен образ. Мила е, но видяхме как изведнъж нареди Стоянов.

# 587
  • Между гори и планини
То и Стоянов си заслужаваше да е нареден по едно време.
Аз съм за Котов за победител .
Просто ме дразни това безобразно плюене по Сияна от двете най- заклети пушачки.

# 588
Въй, Ебру рано сутрин, без грим, е направо страшна.

Горкия Давид Laughing

# 589
Аз също съм за Котов и в никакъв случай не искам да “правя“ Сияна победител! Предпочитам да я защитавам в някои ситуации, защото другите две злобарки са ми по-антипатични…

# 590

Абсолютно, Котов ми изглежда най-адекватен и заслужаващ победата. На фона на този сбирщайн в къщата, Валентин е цвете. 😂

# 591
Точно това имам предвид. Ако не бяха постъпките на другите към Сияна, с които ѝ измиха очите, все още щеше да се възприема от зрителите като мрънкаща лигла с прекалено натрапчиви флиртове - каквато всъщност е. Подкрепата към нея е наказателна акция срещу другите, нищо повече. Аз не виждам кой знае какви положителни черти в нея. Дори речникът ѝ е беден и бърка значението на думите. Дано с годините промени някои неща в себе си, но историята показва, че участниците във формати като Биг Брадър нямат голямо желание за себеусъвършенстване.

# 592
Стоянов беше сравнен с женски гениталии, защото не пожела да слугува на Сияна на секундата, а й каза, че е изморен и след малко ще й помогне. Освен това ако Сияна имаше някакви принципи, след като го обиди, нямаше повече да му се натиска, да го целува, да му спи в леглото и т.н.

# 593
# 594
Страхотна мисия 😂

# 595
Ако не успеят, Елена ще полудее…

# 596
Дано не успеят.

# 597
И отново Котов спасява положението

# 598
  • София
Браво на Котов! Акълия си е... Той непушача,  помогна на пушачите 😄