BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 16 780
  • 710
  •   22
Отговори
# 675
  • Варна
Като говорим за "слугинска"/"женска" работа, Елена никога не съм я видяла да е в кухнята (може да съм изтървала,знам ли Thinking). Говори,хвърля обвинения ,а тя какво??Може пък да не са ни я показали...
Беше споменала,че правила закуска на някой,питала "гладен ли си" (или нещо такова беше).Мерси съм някой да ми прави закуска с мизерни ,подмолни сметчици и да ми го навира после в лицето  Mask
Също ми направи мн неприятно впечатление,когато казаха кой ще готви ,Лена беше потресена.Сияна и казва да не мисли,че не може да готви.Лена обаче супер хард "Аз искам Стоянов да ми го направи" стека или там каквото беше.
Точно тя?!? Дето с ДВЕ деца категорично каза,че не може и не иска да готви.Таратор не беше пипала Flushed
Изобщо, яко изнагляване !
Значи ти може за нищо да не ставаш,но сочиш другия.Потрес.

# 676
  • София
В момента гледам среднощния разговор между Сияна и Стоянов и не мога да се отърся от усещането, че Сияна нито за миг не забравя за камерите.
Абсолютно и аз имам такива наблюдения.. Всички чупки, пози, мяукане и историята с насилието са такъв фалш, че ми се повръща... Но явно хваща дикиш при определена аудитория.

# 677
Проблема е, че се взимат няколко снимки и каквито глупости са наговорили две-три злобни лелки и после от мухата правим слон.

Мисля да се дистанцирам от тоя разговор, безплоден е. Сияна с нищо не е показала, че е дори част, от това, за което я набеждават. Докато е такъв случая - не ми е проблем. Ако се издъни като лелките - тогава ще си променя мнението, за мен на финала са тя и Котов.

# 678
Оле вярно че правих таратор с варен морков или нещо подобно...
Кои бяха тези домакини?

# 679
Мина и Лена правиха таратор (Лена просто гледаше). Лена беше предложила да сложат и морков :Д но накрая не го направиха.

# 680
Мина, Елена и Ебру се подиграват на Стефан.
После Елена и Ебру казват, че Сияна е лицемерна.
След това, Елена казва на Стефан, че не знае какво ще прави, ако Стефан или Ебру си тръгнат.

# 681
Нормално - те преди не си говореха със Стефан. Чак след като Иван излезе, почна да се опитва да се впише в колектива. Дори е една идея по-поносим без него. Ако си беше играл неговата игра и не се беше сдушил с агресора, а и ако не ревеше за всяко нещо, щеше да има по-добър шанс да стигне до финалната петица.

# 682
Аз мисля че Ебру ще си ходи довечера

# 683
Да си ходи Ебру.  Поне разбра, че земята не е плоска. Имаше ползва от престоя в предаването. Предаването и зрителите, обаче нямаха полза от нейното участие

# 684
  • Bayern
В момента гледам среднощния разговор между Сияна и Стоянов и не мога да се отърся от усещането, че Сияна нито за миг не забравя за камерите.
И за  мен тя е в роля, както и не вярвам на драмата от детството й, за  която 21г никой не е чул, но много удобно уцели мястото и времето да сподели...Опитва се да се изкара мила и ранима, но мен не може да заблуди. Както вече казах аз на ромски сълзи не вярвам!

# 685
Странна защита на Сияна, веднага се започва "ама вижте Ебру, Елена.." Защитете я по - адекватно съфорумци. Не блести с качества, а я харесвате заради врага-Ебру и Елена. Аз например не понасям Ебру, но това не значи, че ще харесам Сияна. От ден първи съм казала вътриопашките са ми много далечни като енергия, поведение, смисъл. Такива като тях посрамват женското съсловие. Елена е най-умна от жените, е малко властна и клюкари, но при наличния материал е най. 😁 Нека си признаем всички жени обсъждаме. И ми е най-симпатична. Злобна, завистлива и прочее глупости не съм видяла. Просто няма никаква причина и смисъл да го прави.
А Лена освен да ръси глупости и да подскача и се лигави, друго какво...

# 686
  • Варна
Странна защита на Сияна, веднага се започва "ама вижте Ебру, Елена.." Защитете я по - адекватно съфорумци. Не блести с качества, а я харесвате заради врага-Ебру и Елена. Аз например не понасям Ебру, но това не значи, че ще харесам Сияна. От ден първи съм казала вътриопашките са ми много далечни като енергия, поведение, смисъл. Такива като тях посрамват женското съсловие.
Пред кого го посрамват това съсловие?
Ако се чувства съсловието посрамено, другарския съд и метафоричното пребиване с камъни е също толкова зле.

# 687
Проблема е, че се взимат няколко снимки и каквито глупости са наговорили две-три злобни лелки и после от мухата правим слон.

Мисля да се дистанцирам от тоя разговор, безплоден е. Сияна с нищо не е показала, че е дори част, от това, за което я набеждават. Докато е такъв случая - не ми е проблем. Ако се издъни като лелките - тогава ще си променя мнението, за мен на финала са тя и Котов.
Е, добре де, това, че пита мъжете в къщата кой е обвързан още първия ден, за да ходи да се сваля със свободните, какво е?

# 688
Все пак сме в предаване, в което се избира победител измежду ограничен брой участници. В този ред на мисли, не смятам, че повечето отричат недостатъците на Сияна или ще си я изберат за приятел в живота. В сравнение с някои от останалите, обаче, като Елена, Ебру, Стефан, Лена, а и Калин, Иван, Мина, Стефани, Мути - тя е по-положителен герой. С изразено ударение на сравнителната степен.

От тези хора в къщата в момента - освен с Котов, с друг комуникацията (за мен) би била трудна/невъзможна в реалния живот.

ПС: Аналогично, не смятам, че Паранормалният остана миналата седмица, защото е по-по-най, а защото беше по-малко противен от Калин. Вотът “за” първия реално беше вот против втория. Сияна е същият наказателен вектор за Ебру, Елена и ко.

# 689
Е, хайде сега, Сияна няма ка спечели предаването, не го вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт