BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 27 211
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема!
Много се радвам, че махнаха това същество Иван.

# 31
Ох, на коя от жените се излага най-много не мога да си избера Joy

# 32
Заклетите пушачи ровещи в кофата за мен са топа!

# 33
  • Варна
Новото гласуване с "Бомбата" всъщност е много важно и стратегическо.Смисълът е следният- като номинираш "Бомбата" ,все едно стъпваш на мина.
Нека се замислим кой искаме да излезе и кого ,ще номинира той.
Аз искам да излезе Елена.Според мен тя (заедно с Ебру и Паранормалния),ще гласуват за Сияна.Затова аз гласувах "Бомбата" да е Сияна.
Номинацията е важна,но малко завъртяна.

# 34
Симпатизирам много на Давид. Много се надявам сега , без Калин, да си бъде чиста душа.
  И в моите очи Лена се промени към добро, но дълъг път има да извърви. Всъщност тя не е лоша, ами една такава ...шматка. Но бързо реагира и изведе Стоянов, а Сияна само гледа да му висне на врата и да го прегръща.  Дори ми е по-интересна от Сияна, която много ме напряга с нейните паузи , когато говори и мяученето.
  Елена и Ебру- продължавата да са ми най-долу.
   Това с бомбата хич не го схванах.

# 35
Иван беше притеснен на живото предаване. От това беше с така пресъхнала уста и примляскваше. Най-вероятно му е обяснено, че тези заплахи са подсъдни и се е стреснал, не че истински съжалява. Но не мога да кажа, че виждам в него само зло. Сигурно трудният му живот го е направил такъв, което обаче не може да бъде оправдание. Надявам се и му пожелавам да се научи да контролира гнева си и да създаде семейство, мисля че ще бъде добър баща.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 14:39 от mantissa

# 36
Оуу, и Калин участва в "На кафе". Го̀ркия той, не били дали нищо от това, как той ги забавлявал, "пеех им", вика. Ми слава Богу, че не са ти давали пеенето, щях да сменя канала веднага.
"Даваха само пръц-мръц и ме изкараха какъвто не съм. Аз не съм обидил никоЙ" ("никого демек"). Жена му казала "не чети коментари, ще ти стане тъжно" Grinning Обиждали жена му на ЛС, обиждали и него, хаха. Чудно защо Давид никой не го обижда?
Това, че обиждат жената на Калин, говори повече за обиждащите, отколкото за нея. Не мога да разбера що за комплекситан тип трябва да си, че да отделиш от времето си да пишеш обидни лични съобщения на жена, която дори не участва в предаването.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 13:30 от Lilly_85

# 37
Приматите в "На кафе"

# 38
Не успях да прочета всичко назад и се извинявам ако вече е коментирано . Попадна ми Цецо в Тикток . Каза  , че е добре , вече си е вкъщи и се възстановява . Получил е епилептичен припадък . Благодари на всички за прекрасните думи и подкрепата .

# 39
Някой болен мозък би заплашвал жената на Калин...
Бъдещето на Иван е под въпрос, едва ли ще си намери някъде работа скоро. Трябва многоооо време да мине преди всичко да се забрави, ако може де

# 40
И аз не мисля, че е лош. И на интервюто при Александра и Башар говори добре. Не знам доколко си осъзнава поведението, щом казвате, че продължава да казва, че са го провокирали. Което не отричам, че може да е така, но и той прекали, а от продукцията трябваше да реагират много по-рано.
Иван беше притеснен на живото предаване. От това беше с така пресъхнала уста и примлясваше. Най-вероятно му е обяснено, че тези заплахи са подсъдни и се е стреснал, не че истински съжалява. Но не мога да кажа, че виждам в него само зло.  Сигурно трудният му живот го е направил такъв, което обаче не може да бъде оправдание. Надявам се и му пожелавам да се научи да контролира гнева си и да създаде семейство, мисля че ще бъде добър баща.

# 41
Може когато стане родител да се промени, но коя ли ще е "щастливата"
Не простимо е поведението му не може на 36 години да се оправдаваш с това че са те провокирали. Достатъчно е голям, като те провокират махни се, не се мяткай като някоя неудържима маймуна бълваща цинизми

# 42
Това да пращаш смъртни заплахи(или обиди) към учасници и особенно техните семейства е дъното.
Обаче, Калине, ти защо един път не отиде да кажеш на Иван да спре да заплашва другите? Не е приятно, когато заплахите са към теб, нали?

# 43
И към някой който обичаш

# 44
Съгласен съм с всички коментари за Иван. И само да вметна, че трудният живот по правило прави хората силни, а не гневни. Гневни стават онези, дето все не става на тяхната. И средата му не е била от най-лошите. Затова е диджей, а не крадец и носи парцалки с "деликатен шев", т.е. тези неща са му важни и ги разбира (колкото и да е смешно). А относно това, че не бил такъв, какъвто го показали, в условията на изолация, глад, дискомфорт и когато се налага да делиш силно ограничен ресурс с други хора тогава излизат наяве най-дълбоко скритите ти черти, което е и целта. Е те тогава си най себе си. А пък наш Ваньо заблестя на небосклона още първата вечер. И ще го канят за диджей, ама после ще го карат да покаже как "яде далаци" и никой няма да го възпира, така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт