BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 7 103
  • 297
  •   16
Отговори
# 60
Това повтарям,Давид изобщо не е слушал за всичко Калин.Дадоха колко забележки му правеше,не му се обясняваше какво прави и говори със Сиана и т.н.Калин ходеше по скоро по петите на Давид,а не обратното.И смятам,че с неговата ценностна система е възпитан да уважава възрастните.Вие го заклеймихте,щом е с Калин не става.Ами не е така той си е съвсем отделна личност, и то много по-стойностна от Калин.

# 61
Тука през две страници ту тоя, ту оня биват обявявани за "дъното".
Аз лично за седем теми се нагледах на повече дъна от офталмолог.

Дайте най-накрая да направим анкета и да определим кой аджеба е истинското "дъно" и да оставяме другите на мира, или не знам, алтернативата би била може би да признаем, че хората са комплексни (дори и тия, по-семпличките, участващи в Биг Брадър), и са способни да реагират по различни начини на различни ситуации и някои от тях ще ни харесват, други - не.

# 62
Всяко дъно си има и мазе.  Има и дъно на дъната. Така че... всеки има право да си напише собствената оценка и мнение за конкретните участници. Дъното са достигнали не един и двама, както е видно.

# 63
А как степенуваме мазето на дъното и дъното на дъната, че от толкова суперлативи вече ми се кръстосаха очите.

# 64
Това повтарям,Давид изобщо не е слушал за всичко Калин.Дадоха колко забележки му правеше,не му се обясняваше какво прави и говори със Сиана и т.н.Калин ходеше по скоро по петите на Давид,а не обратното.И смятам,че с неговата ценностна система е възпитан да уважава възрастните.Вие го заклеймихте,щом е с Калин не става.Ами не е така той си е съвсем отделна личност, и то много по-стойностна от Калин.
Абсолютно. Давид на няколко пъти е критикувал Калин в изповедалнята. Просто не е конфликтен и не го прави пред съквартирантите, а по тактичен начин се опитва да обясни и на двете страни различните гледни точки. Но пък си е привързан към Калин, явно му напомня на някой негов възрастен роднина (баща, дядо)…

# 65
Така е, но за разлика от Мина, ми се стори на интервюто, че има по-голямо осъзнаване. А ако има осъзнаване, би трябвало да се самонасочи към терапия. Това не е нормално поведение. И че "куче, което лае, не хапе" - не винаги е така.
Ето, новина, която ми излиза от днес - "Бабаит на 56 г., след леко ПТП, удря шамар на водачката на другия автомобил. Тя пада и си чупи черепа". Достатъчно е някой да стои и да крещи обезумял срещу тебе, че ще ти изяде далака. И съм почти сигурна, че ако беше вътре, пак щеше да има изпълнение.
Иначе, според мен, освен Давид и Котов, всички останали се изложиха от душа. Чак да са дъно, не знам, но и в крайна сметка, с подбора на точно тея хора, се предизвиква гледаемост и дискусия, така че явно работи тоя подбор. Въпреки, че на фона на първия Big brother, нивото е много ниско. За мене, повече от хората тогава, си бяха стойностни или поне по-стойностни от сегашните. Липсва ми някой, който да излезе от собствената си "висока значимост" и да спаси пеперудата.
И аз не мисля, че е лош. И на интервюто при Александра и Башар говори добре.
E и? Той и в къщата си говореше така на всеки втори ден. Ама на следващия ден пак избухва, заплашва, обижда, агресира, налита...? Какво от това, че "говори добре" на следващия ден? След още 2 дни пак ще изпадне в някаква подобна криза. "Ще обърна цялата къща с краката нагоре", ми хубаво.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 00:24 от anmasu

# 66
Много ми е интересен появилият се напоследък довод, че Давид до тук бил ок, ма много се бил изложил последната седмица с близостта си с Калин.
Давид и Калин си станаха дружки по някаква причина от първия ден и не виждам какво толкова се е променило последната седмица.

То като се замислиш с кого ли друг да се сдружи - едните са психари и ходят да си пипат бицепсите във фитнеса, другият играе някаква любовна стратегия, третият се появи на втората седмица и взе да бори правилника... А в крайна сметка е трудно да изкараш месеци в тая къща без приятели.

# 67
Епизодът днес е от 10, нали?

# 68
Да, от 10 е.

# 69
Ама точно това е силата на Котов да им каже нещата в очите на отровното трио. Кой друг се осмели освен той и Мина примерно към Иван. Тази групичка от главно Иван и Калин беше всяла страх у всички по един или друг начин при който единствено тяхното мнение се приема за меродавно. Значи Сияна и Стоянов могат да ги критикуват и правят на 2 стотинки, а на други нищо не може да им се каже. Зрителите си казаха тежката дума, само Иван трябваше да изхвърчи още в седмицата в която беше номиниран със Стефани, ама тогава заради нейната бременност се спаси. Сияна се опита да каже някои истини след като излезе от изолатора, но я нападнаха като лешояди. Котов е напълно наясно, че го уважават най-малкото като интелектуален капацитет и биха се заслушали в това което им казва, само където не биваше да го прави като народен съд, защото пипето на останалите не им стига толкова да не се засягат, а да си вземат бележка. Да беше някой друг рискувал да напусне доброволно и щеше да се окаже в изолатора. Адвокатчето има предимство от това че влезе една седмица по-късно, но за мен се изявява като морален стожер и не показва надменно превъзходство заради интелекта си. Напротив в много ситуации защитава слабите, а не мисли само за своя *ъз. Една Лена също наблюдаваше от стаичката няколко дни какво говорят и правят другите, но не смее да се обади, защото знае че никой няма да я вземе на сериозно.

# 70
Иван каза че не е такъв човек, а неговите приятели казали че бил себе си 🫣

Каква друго да кажат, като това си е той, няма да лъжат хората, я 🤣

Пък и за техните среди ( в които аз мисля, че той се движи ), той е направил голямо геройство.

# 71
  • София
В анкетата съм твърдо за Давид. Котов не го харесвам, много е досаден.
Добре, че сте вие, за да ми обясните за тази бомба. Сега се чудя кой да избера.

# 72
Лена е същата лицемерка, но се усети на време да си затвори устата.  Още на първите номинации гласува срещу Сияна. За мен си остава същия неприятен персонаж от началото. Повечето участници в този формат нямат реална оценка за себе си. Търсейки бърза популярност, в повечето случаи само се излагат. Котов ми е фаворит, но си мисля, че не толкова за парите, колкото за някаква друга вътрешна подбуда. Той е достатъчно умен да си спечели пари с интелекта и ерудицията си. На Давид наградата ще помогне повече. Само в един сезон съм гласувала за фаворит и това беше сезона, когато спечели Миглена Ангелов. Бих могла да сравня Котов с нея.

# 73
Котов си е вътре за парите - събирал за жилище. Давид за пекарна. Общо взето всички са за парите - не мога да си представя някой да се набута в ББ по друга причина. За доказване на знания има други формати.

# 74
С кое е лицемерка Лена и защо няма право да гласува срещу Сияна? Не харесвам нито Лена, нито Сияна. Но ми е най-странно как се възприемат дадени качества, хора и ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт