BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 7 950
  • 321
  •   19
Отговори
# 75
На мен ми е много смешно като попитат участник в някакво предаване с парична награда защо е вътре и той да каже, че е само за преживяването, не са му цел парите, ама няма да ги откаже, ако ги спечели.

Бих повярвала само, ако вътре влезе някой милионер или поне човек с високи доходи, който за 2 - 3 месеца пак ще ги изкара тези 100 хиляди, ама без да рискува да се изложи.

Просто концепцията да влезеш някъде, да те правят на клоун и ти да се кефиш само за experience-a, не я разбирам.
Ясно, че не у всеки има спортна злоба или състезателна жилка, ама все пак, аз като зрител те искам да гледам участници, които само се местят от дивана на леглото и са повече като фикуси, от колкото играчи. За справка: Стефани.

# 76
100 бона за под 2 месеца са си много добре. Ако има и кола като миналата година - направо екстра. Отделно следват реклами, ангажименти и все си капе. Тази година не чак толкова, ама миналата година се избиха всичките да обясняват как парите ама хич не ги греят. Даже си спомням как толкова бях издивял по този повод, дори го бях написал и тук, че ще гласувам за онзи, без значение дали го харесвам или не, който стане и признае, че драпа със зъби и нокти за паричките.

# 77
Вътре всички са за някаква популярност. Единствено Цветелина не знам дали това й беше целта. Другите всички са с профили в социалните мрежи и канали в ютуб, искат да са известни и не се борят толкова за стоте бона. Някои от тези в Къщата могат да изкарат в пъти по 100 бона, след като излязат от набраната популярност.

# 78
Вътре всички са за някаква популярност. Единствено Цветелина не знам дали това й беше целта. Другите всички са с профили в социалните мрежи и канали в ютуб, искат да са известни и не се борят толкова за стоте бона. Някои от тези в Къщата могат да изкарат в пъти по 100 бона, след като излязат от набраната популярност.
Не е толкова лесно - вече не. Видяхме ги миналата година - май само Атижа и донякъде Веселка успяха да монетизират качествено. Другите ги каниха по участия един месец и интересът спря. С толкова много риалитита в ефира, е трудно да задържиш вниманието върху себе си. Така че стоте хиляди определено са голям фактор. С инфлуенЦърстване я изкарат нещо, я не. Най-много да намажат безплатни продукти и разкрасителни процедури.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 21:11 от Lilly_85

# 79
Не мога да взема все още решение , на кого симпатизирам повече . Котов е по-близък до мен като характер , бързо усеща  манипулацията  фалша и нарича нещата със собствените им имена без да ги окрасява . Не  се връзва, ни на съквартирантите, нито на брадъра (горестоящите), има чувство за справедливост и емпатия .Наблюдава , преценява и не се влияе от чуждото мнение(а на собствената си ценностна система), било то и на мнозинството, не го е страх да го отстоява, и с риск да стане аутсайдер  . Усеща превъзходство, но е достатъчно обран за да не го демонстрира
 От друга страна , леко сбъркан мироглед и тези напъни за влизане в политиката ми говорят , че иска лесен път (знае че  не е красавец да стане модел )))) Това и поражда леки съмнения в мен дали няма доза популизъм в държанието му . Определено иска да изпъкне , и анализира, с което става досаден за редовия събеседник.
Давид - все още  наивен (дори манипулацийките му са нескопосани), все още се влияе от авторитети, но така  е и правилно . Рано му е да е изял тон сол, че да отсява плявата. Има обаче добро сърце, и превръща нескопосаното си поведение в неподражаем чар . Като го дадат в кадър се хващам , че се усмихвам ...
Накрая като се чудя чудя , че като гласувам за Сиянчето ...Joy

# 80
Глас за Котов и от мен. Давид е забавен образ, чистосърдечен човек, но безкритичен и социално дезориентиран. “Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си ти.” С хора като Калин, Ванко и Стефан - трудно да кажеш нещо хубаво, но да речем, че е още млад и тепърва ще се учи да отсява плявата от останалото. Нагледно, има и много положителни качества - няма да ги изброявам.

И все пак - при равни други условия - в реалния живот предпочитам хора като Котов около себе си. Какви са мотивите му да се държи, както се държи - не ме интересува особено. Важното е, че в един свят, в който глупостта и незнанието се нормализират, той е някакъв лъч светлина и, да, положителен пример. Има хляб да изяде, докато се научи да подхожда тактично и ориентира ситуационно, но смятам, че от него ще стане свестен човек (според моето светоусещане).

# 81
За Котов не се знае, знае ли се… Напомня ми на някои хора, с които бях в университета… Големи социални активисти и доста умни момчета, после влязоха в партиите и станаха най-продажните. И Котов май в политиката се цели. Не казвам, че ще стане същият - просто приликата ми изплува в главата.

# 82
Да, за Котов има доста коментари, че цели да влезе в политиката.

# 83
Без да искам, тръгна подкаста с Калин, дано вече не му дават трибуна. Че и си вярва, че е готин.

# 84
  • Между гори и планини
Гледах подкаста с Калин докато готвех вечерята.
Какво да кажа - Алеко за него е писал " Бай Ганьо"...

# 85
  • Сф
Чакам да почне ББ и пуснах другата боза. Обиди - идиот, лайно и тн.,  агресия вербална, плюене. И пак мъка с изразяването на обикновено изречение.Хора, не знам какво става в тая държава. Отчаях се тотално! Спешно трябва образователно и поучително риалити с млади хора.

# 86
Така говориш, все едно на улицата, в магазина или на друго място не е същото.

# 87
Ох, тези детински отношения между Стоянов и Сияна започват да ми стават досадни, според мен се изчерпаха, да дават нещо друго.

# 88
  • София
Браво на Лена, нова червена точка.. каза й на Сияна, че не може да го заобича Стоянов за няколко седмици..
Или може би Лена се е преориентирала към нея, поради липсата на Мина 😄 ...и тя е една хиена..

# 89
Елена е толкова разочарована за реването, че е почти като с цигарите…

Общи условия

Активация на акаунт