BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 8 986
  • 387
  •   4
Отговори
# 135
Сафито да не е луда да се асоциира публично с тоя индивид Joy

# 136
  • Между гори и планини
Едно време правеха филм комедия, още помня Люси Иларионов като балетина...

# 137
Сафито да не е луда да се асоциира публично с тоя индивид Joy

Имам определени подозрения за въпросното Сафи. Не виждам как нормален човек би изтърпял подобна изтривалка като Стефан. Та, за да са заедно от 8 години, явно на нея ѝ е удобно и е частично отговорна да е толкова обезличен и дресиран. Накратко - включително и от разказите за нейната ревност след воя за целувката по бузата със Сияна - подозирам, че се касае за властен/манипулативен/контролиращ/смачкващ околните човек.

Другият възможен архетип на човек, който би издържал Стефан, е някой също толкова безхарактерен. Но…от откъслечните разкази по-скоро очаквам описаното горе.

# 138
Преспокойно можеше да не излъчват епизод  днес. Няма такава скука.

# 139
  • SF
Я кажете забавлявате ли се с този корифей на мисълта Стефан Паранормалния?

# 140
  • Сф
Я кажете забавлявате ли се с този корифей на мисълта Стефан Паранормалния?

То само той да беше. Направо чупят тъпомера участниците този сезон.

# 141
  • Между гори и планини
То беше смешно до едно време, сега вече е досадно. Искрено съжалявам хората които живеят втори месец с него и сълзите и сополите му. Ако за час ни показват само малка част, представям си какво е цяло денонощие рев по Сафито.
Има някакъв дефицит това момче, нещо майка му ли му е липсвала като малък, много властна ли е била? Ама има някаква патология!

# 142
И аз имам известни съмнения за Сафито!!!
Или поне има як мъжки гръб, който Стефчо все търси да гушне нощем, затова все акостира в мъжките легла.😉😜

# 143
Причиних си подкаста с Калин.
Средностатистически, застаряващ български мъж с твърди принципи - иска в еврозоната, но не иска еврото. Против еднополовите връзки, така бил възпитан и така го учили в училище. Всяко трето изречение започва с "не знам".
Единствен плюс му е, че много си държи на семейството, нищо че заглеждаше Мина.

# 144
Попаднах на това случайно. Доста добре обобщено за "извинението". https://www.youtube.com/watch?v=oPcRkn48l0k
Сега ще метна един поглед и на другото. https://www.youtube.com/watch?v=oPcRkn48l0k

# 145
Калин нямаше шанс и срещу Стефанов. Беше ясно, че битната ще е между Стефан и Калин. Така че това спасение с картата беше без тежест върху гласуването.
Според мен първо показаха резултатите(където Стефан Ревльо водеше пред Калин) и след това рестртираха, така гласовете от Стоянов отидоха за Стефо с цел да излезе Калин. Мисля , че доста помогна. Не за спасението на Стоянов а за гоненето на клюкаря

# 146
  • Ню Йорк
Много ми е сладък Давид, но ми падна в очите последната седмица с избора си на групичка. Надявам се да се отдели от циврещия, че това е вече съвсем падение.
Знам, че всички много харесвате Валентин и не отричам, че той е единственият с достатъчно мозък в главата, но ми идва прекалено арогантен и егоцентричен.

# 147
Преспокойно можеше да не излъчват епизод  днес. Няма такава скука.
Добре че си легнах значи Joy
Не знам какво става тази година, по-тъп бай Брадър не помня.

# 148
Имам определени подозрения за въпросното Сафи. Не виждам как нормален човек би изтърпял подобна изтривалка като Стефан. Та, за да са заедно от 8 години, явно на нея ѝ е удобно и е частично отговорна да е толкова обезличен и дресиран. Накратко - включително и от разказите за нейната ревност след воя за целувката по бузата със Сияна - подозирам, че се касае за властен/манипулативен/контролиращ/смачкващ околните човек.
Не е ясно. Има един лаф “хубавите ябълки, прасетата ги ядат”… Познавам няколко души, които са много свестни и по дяволите, не мога да си обясня избора им на партньор, но… Сърцето не следва логика. Така че не е хубаво да си правим изводи за Сафито само на база видяното от Стефан. За жената на Калин важи същото и ми е гадно, че отнася заплахи, заради избора ѝ на мъж.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 07:50 от Lilly_85

# 149
Стефчо си е класически пример на зависимо личностно разстройство от учебниците по психология. Дано му светне лампата и потърси помощ след това участие. Иначе ще бъде употребяван и манипулиран тежко, защото подобен тип заболели най-често са “в плен” на нарциси, психопати и прочие…потребители.

Никаква лампа няма да му светне, предполагам че от дете е такъв и, ако някой е трябвало да вземе мерки, то това са родителите му.
Те може и да са се опитали, де, но без успех.
Както някой беше писал, много е възможно да е бил подиграван като малък, да не е имал много или никакви приятели и това до е причина да се вкопчва във всеки, който му обърне внимание и е добър с него. Ако е така, е много тъжно, но вече не е дете.

Както чух за пореден път снощи, и той я размята картата с възрастта и явно се има за голям човек, щом е на 31 години и трябва Котов да го уважава, защото даже той няма неговите претенции 🤣

Какви претенции, бе момче, ти ни показа, че нямаш мнение, че харесваш агресивни хора за приятели, че те е страх жена да ти си усмихне, че плачеш даже и без причина, сега пък и претенции нямаш...Ми, то какво остана?

И на мен ми направи впечатление, че съквартиранти някакси си грейнаха като излязоха двамата дебили И и К, което за мен е показателно каква токсична среда са създавали двамата.

Мисията ми харесва, смятам че ще има доста забавни моменти. Дано вкарат и близки хора, за да видим и Елена дали ще е толкова корава и няма да трепне.

За Духчо съм сигурна, че няма да издържи, както и Сияна.

Котов и Стоянов ще са бетон, Ебру и Давид са ми по средата, но клоня повече към това, че ще се справят.

Лена ми е под въпрос, защото няма много контрол върхе устата и емоциите си и може, дори и неволно, да обърка работата.

Много беше смешно това с реването на Елена, как само го погледна и вика "Сигурно е моето" и си го хапна, изобщо не й дойде на акъла да пита дали не е на някой друг 🤣 Егоистче си е, важен е нейният комфорт. Е пък, правилно, дерзай Лена, какви са тези десерти, оставени без надзор ? 😅😅

Общи условия

Активация на акаунт