BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 8 921
  • 386
  •   7
Отговори
# 120
Давид: "Аз направо ще те изчакам в леглото", хахахахахаха

# 121
  • Между гори и планини
Божке, много лабилен е този Каспър!
Освен да реве и нарежда, да повтаря, че обича Сафито и да се залепи за някого като марка, друго може ли? Голям мъж, ще пита друг който се къпе - да си лягам ли или да те чакам? Моля? И после да спят в едно легло... При толкова празни ( много ми липсва припадащото човече!)
Хареса ми как на Калин много му потънаха гемиите когато Сияна спаси Стефан! Разбра, че ще е той, нямаше никакъв шанс срещу Котов! И злобно съска - крие се Стоянов зад женска фуста. Сякаш Стоянов я е молил тя да го спаси!
А Калин като пъзльо сам си изгърмя картата преди седмица.
Май Давид се е научил на псувни от Калин, Лена обсъжда че без Бай Ганьо, Давид ще спре с грозният речник.

# 122
Ти хомо сапиенс ли си или не си?
Даже "Хопо" каза. И пита какво значи.

# 123
Стефчо е като паразит. Щом настоящият приемник се изчерпи, веднага се мята на следващият.
Участниците в момента са седем и то защото двама излязоха извънредно. Колко народ остава на финала?

# 124
  • Между гори и планини
На финала трима или четирима са били преди?

# 125
Стефчо е като паразит. Щом настоящият приемник се изчерпи, веднага се мята на следващият.
Участниците в момента са седем и то защото двама излязоха извънредно. Колко народ остава на финала?
8 участници са в момента. Виж ги на снимката в първия коментар.

# 126
На финала трима или четирима са били преди?

Петима

# 127
Калин нямаше шанс и срещу Стефанов. Беше ясно, че битната ще е между Стефан и Калин. Така че това спасение с картата беше без тежест върху гласуването.

# 128
  • Между гори и планини
Каспър ще се провали на морски шах. Толкова е тъп, че чак вдлъбнат. Влезе ли някой негов близък, ще реве като магаре. На него и пръст да му покаже човек и на него ще реве!

# 129
Голяма скука…

# 130
Нещо ми се струва, че това с вкарването на близък няма да стане. Евентуално ако вкарат то това ще са децата на Лена.

# 131
Стефчо си е класически пример на зависимо личностно разстройство от учебниците по психология. Дано му светне лампата и потърси помощ след това участие. Иначе ще бъде употребяван и манипулиран тежко, защото подобен тип заболели най-често са “в плен” на нарциси, психопати и прочие…потребители.

# 132
Стефан откъде е? Елена каза, че Сафито и майка му само дето са се разходили до София заради лайфа в събота, а сега каза, че ако вкарат близките на някого, то може би ще са неговите, защото още са в София.

# 133
От Пловдив са, ако съм запомнила правилно.

# 134
Едва ли ще са близките им. По-скоро клоуни, призраци и кво беше - това е рециклирано от миналия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт