BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 8 698
  • 389
  •   42
Отговори
# 105
Е@ти мухълът е тоя

# 106
Мисля, че много обича Сафито 😀

# 107
Да, бях сигурна, че и жените скрито му се подиграват на Паранормалния Joy

# 108
  • София
Не издържа и ревна паранормалния, много е кекав,,гОркия..

# 109
Изглежда ми, че на Давид изобщо не му пука.

Но пък хората го питат как е, а той им отговаря супер нагло…

# 110
По-рано писах, че Калин избухна така за да не стигне Котов до него - сега и Котов се е сетил GrinningVery Happy:D

# 111
Елена обаче защо смята, че някой ще се успокои, защото “ние всички сме тук, спокойно”. Joy Паранормалният си иска Иван и Калин, 5 пари не дава за Елена и Ебру, които го имитират как реве.

# 112
Котов е един месец 24/7 в една къща с Калин, ма много го е яд, че оня ден на вечеря се развикали, та не можал да му каже какво мисли в очите. Rolling Eyes

# 113
Лена улучи в десятката. Калин ги обвинява в това, което той прави.

# 114
Аз пък усещам, че след изповедта на Сияна, Стоянов усети накъде духа вятърът и се присламчи веднага към Котов с онази продължителна прегръдка след изолатора и отиде да се извинява на Сияна.

# 115
Обаче Давид е по мъж от Стефо категорично. Няма такъв ревльо, бие по всички параграфи Бебо от миналият сезон. Онзи поне ревеше за една жена този циври за в с и ч к о. Как се обясняваха с Калин, какъв изказ изобщо има.. Изобщо не знае на кой свят се намира с неговите 31г,ментално обаче на около 6-7 г. И как срамежливо говореше на камерата и "благодаря ви на всички". Пак паднах да се хиля с него.Ох, не му завиждам на Давид.
Лена не мога да я харесам и това е.

# 116
Браво на Стефан, че изчака Давидчо да излезе от банята! 😆😆😆😆

# 117
Мале тоя Паранормалният не е никакъв мъж, пълна пародия. Първоначално може и да беше забавно как само реве и се гушка във Ваньо, ама вече започва лееко да ме дразни малоумното му поведение...пълен срам за мъж е!

# 118

Лена не мога да я харесам и това е.
Ти хомо сапиенс ли си или не си?

Аз никой не харесвам,за протокола.

# 119
Чак в днешния епизод се заслушах какъв интригант и мрънкaло е Калин. Досега не съм му изслушвала докрай брътвежите щото не ми е интересен. Този Стефо каква лепка е, ужас.
Давид победител!
Krotik, ай кажи ми какво е това та да мога да ти отговоря. Joy

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 09:14 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт