BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 8 879
  • 386
  •   8
Отговори
# 150
  • SF
Според мен първо показаха резултатите(където Стефан Ревльо водеше пред Калин) и след това рестртираха, така гласовете от Стоянов отидоха за Стефо с цел да излезе Калин. Мисля , че доста помогна. Не за спасението на Стоянов а за гоненето на клюкаря

От тези двамата Калин и Стефан, който и да беше излязал, не можем да се зарадваме, защото другият остава.

Аз много се смях на хъкате-мъката на Стефан, че са си заедно с Давид. Много прилепчива фигура е този човек. Непрекъснато има нужда от някакъв чадър, защита, подсигуряване. Избра си Ванко Маймуната, при когото да се свие, после се довери на Калин, сега въвлича Давид.
Не Сияна - тази лепка се лепи на Давид.
Безмозъчното същество има нужда да се обзаведе с мозък отвън, за да знае кога да яде, кога да спи и кога да отиде до тоалетна.
Изключително неприятна фигура е този Стефан!
Бие и Лена по тъпота.

# 151
  • София
И един лаф “хубавите ябълки, прасетата ги ядат”… 
Не е прасе това, цял язовир е! Сега гледах откъс от вчерашния епизод-това си е човек с много сериозен дефицит. Спешно, ама много спешно, има нужда от ментално лечение. Жичките в главата на Паранормалния яко дават на късо. И това постоянно прегръщане на някой от мъжете…И ревът на камерите, постоянно придружен с фразата “Обичам Сафито”… Не смятам, че до сега в живота си съм срещала такъв човек, та продължавам да съм в ступор от него.
А Давид много малоумно се подведе по цялата клоунада. Днеска ще изгледам епизода да видя какво така го накара да се възмути от всички и да приглася на Параненормалния.

# 152
  • SF
Не е прасе това, цял язовир е! Сега гледах откъс от вчерашния епизод-това си е човек с много сериозен дефицит. Спешно, ама много спешно, има нужда от ментално лечение. Жичките в главата на Паранормалния яко дават на късо. И това постоянно прегръщане на някой от мъжете…И ревът на камерите, постоянно придружен с фразата “Обичам Сафито”… Не смятам, че до сега в живота си съм срещала такъв човек, та продължавам да съм в ступор от него.
А Давид много малоумно се подведе по цялата клоунада. Днеска ще изгледам епизода да видя какво така го накара да се възмути от всички и да приглася на Параненормалния.
Клюкарка Калина сготви цялата манджа. Придърпа още в началото Давид в кревата си. Изревнува го след това, отдели го от връстниците си, от по-живото поведение и предаде нататък.
На Сафи дали й харесва всичко, което гледа или за 8 години е свикнала и се е нагледала достатъчно. И на нея нещо й хлопа дъската, ама айде да не се занимавам и с нея.
Паранормалното й гадже ми е достатъчно. Излезе и Калин и тоя се огледа, огледа и хайде при Давид: Ти си ми братчето сега!
Абе, амебо, не можеш ли да дишаш самостоятелно?
Все пак, по-добре, че тоя остана от Двуглавото чудовище, защото поведението на Иван е неприемливо, а този доста по-кротко си тъпее.
И той също е доволен от себе си. Поздравява се, че още от началото ги е усетил и се дръпнал. Още в началото си хванал Ванко. Още в началото разбрал кой какъв е.
Не вижда ли, не разбира ли, не достига ли до клетката му в мозъка, че неговият избор е изгонен позорно? Къде беше, когато им излъчиха Иван от студиото? Грим ли не се притесни, че може би навън не изглежда добре тази работа???

# 153
  • София
Абсолютно съм съгласна, че Калин е в основата на много от скандалите в къщата. И че в общи линии той е в основата на проиграния шанс на Давид да спечели евентуално. Очаквах след излизането на Калин, Давид да започне много повече и по-активно да общува с останалите, а той се изолира с психото.
Сафито въобще не мога да си представя що за човек е да си отглежда такъв “мъж”.
А Иван трябваше да излезне още първите седмици. Вербалната му агресия доста се отрази като цяло на играта на всички. Тряскането, блъскането, обидите, крясъците са абсолютно недопустими в какъвто и да е формат, излъчван по ТВ. Ама било след 10 вечерта. Е хубаво, да ги оставим да се изпотрепят тогава.

# 154
Преспокойно можеше да не излъчват епизод  днес. Няма такава скука.
Добре че си легнах значи Joy
Не знам какво става тази година, по-тъп бай Брадър не помня.
Миналият за мен беше по-зле. Тук доста се забавлявах с мъжката любовна двойка и реването на пасивната половинка от нея. Grinning И Давид е забавен на моменти. Валентин е глътка свеж въздух. Хетеро двойката не ми е интересна, а крясъците и агресията ме натовариха, но тях ги има във всеки сезон.

# 155
Аз миналогодишното не можах да го изгледам. Беба и оня чехльо бяха негледаеми. И всички да са толкова зле, че Марио да стане победител, говори достатъчно за каста.

# 156
  • Варна
ДАВИд мнооооого се надценява - доста елементарно момче е , но е добричко и се харесва

# 157
Миналата година сезонът беше далеч по-труден за гледане. Сега има много повече забавни моменти и сюжетни линии.

# 158
  • somewhere near the sea
Мисиите тази година са  глупави и безсмислени. Нищо не разбрах от играта със змии, пешки и стълби. Какъв беше смисълът й? Май за бюджет? Демек да чакат храна от плюшения зар...
Ебру е мъжката версия на ревльото, само дето не реве, че да не си развали древноегипетския грим. Двете с Елена мъжете трябва да ги целуват с противогаз.
"Ще те чакам в леглото...." Стефанееее, Сафито си умира  от срам като гледа.
Валентин (не искам да го наричам с дистанцираното Котов, наложено от Калин) единствен има последователност и рационалност в постъпките си. Повечето от останалите се дразнят, защото се чувстват заплашени. Затова и Стефан(с очилата) постоянно, подобно на Калин му изтъква ненужно разликата в годините.

# 159
Стефан е codependency final boss. С всяка изминала седмица намира нов начин да ме учуди. Той даже не е паразит, защото това предполага, че той използва своя "домакин" за собствена изгода. На Стефан просто му липсва каквато и да е индивидуалност и усет за себе си и изпитва нуждата да си търси компас - някой който да му казва какво да мисли/прави. Колкото и грубо да звучи, това не е мъж а аксесоар и лошото е че това е напълно ок за него.

# 160
Разликата в годините само излага Калин и Стефан, защото Котов е в пъти по-адекватен и възпитан. Двамата са живият пример, че не е до години и житейски опит.

# 161
Победител, ама... с избора си на компания, сам си го на*у*а.
На практика той толерира простотиите на Тираджията, Агресора и Ревльото. Премълчава и по този начин толерира всичко, което излиза от устата им.

# 162
Давид каза, че някои от действията и думите на неговите хора не са правилни, но не го каза на тях лично. Затова харесвам Котов, защото казва на всеки всичко в очите.
И като казах това се сетих, че Котов правеше физиономии и на Иван, когато спореха на масата, но Иван не си позволи да откачи както правеше без никаква причина спрямо Стоянов. Което доказва, че явно всичко е заради Сияна.

# 163
Разликата в годините само излага Калин и Стефан, защото Котов е в пъти по-адекватен и възпитан. Двамата са живият пример, че не е до години и житейски опит.
Валентин е с образование, възпитан. Той най-много ми харесва от "играчите" в къщата.
Да пър@иш пред останалите в къщата говори за културата на Калин.

# 164
Това "ще те чакам в леглото" ме уби. Стефан много шавлив излезе, бързо намери заместници на Ванката. Grinning Льохман, ама на всичките им завъртя главите. Хахаха

Общи условия

Активация на акаунт