BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 8 807
  • 387
  •   17
Отговори
# 195
Честно казано ако влезеш в стая и видиш кон, който тръгва към теб...не мога да преценя, ама няма да съм далече от тая реакция.
Това не е кон, а магаре. Grinning И не яде хора. Stuck Out Tongue

# 196
Тираджията вече се весели…

# 197
Вижте като му дадат алкохола какъв веселяк е.

# 198
  • Между гори и планини
Този Марио за какво е постоянно там? И на влизане в къщата беше на първи ред, сега пак .

# 199
  • София
Този Марио за какво е постоянно там? И на влизане в къщата беше на първи ред, сега пак .
Понеже е много "престижно" да си в компанията на бившия победител..
Мути и Марио почти винаги са заедно на разни сбирки и много дълбоко ме съмняват.. може вече да са си двойка..

# 200
Може би Марио иска отново хората да си спомнят кой е, затова гледа да се бута до тези, които сега са обсъждани.

# 201
Ех, че яко, красиво магаре!  Не съм виждала такава разцветка! Нали трябваше да не реагират на чуждо присъствие...едната вика "дай целувка" на кученцето, другия "бягайй"на магарето...

# 202
Ех, че яко, красиво магаре!  Не съм виждала такава разцветка! Нали трябваше да не реагират на чуждо присъствие...едната вика "дай целувка" на кученцето, другия "бягайй"на магарето...
Наистина е страхотно магарето! Най-красивото и добро същество, влизало в изповедалнята този сезон. Wink Не могат да му се намажат на копитцето, така да се каже..

# 203
Доста съм изненадана от реакцията на Стоянов...
Истински го е страх. Не просто "нещо го притеснява Стоянов". Хахаха. Не мога да повярвам направо! Grinning

Може да има фобия. И нали попълват там една камара данни, та може да е отбелязал, че го е страх и в момента нарочно да го предизвикват така.

# 204
Който не го е страх от магаре, не го е гонило такова. 😂 Спомени от детството.

# 205
А какви задни ритници (къчове) прави, и аз имам травма от детството, изобщо не ми е безобидно.

# 206
  • Варна
Това с "дай целувка" на непознато куче и да му се вреш в муцуната е меко казано идиотизъм

# 207
Е, така говорите все едно са им вкарали някакви диви зверове. Нито магарето хвърля къчове, нито кучето хапе, няма страшно! Подбрали са ги кротки, съквартирантите са в безопасност.

# 208
Няма такова нещо като безопасно животно. И го казвам като човек, който има и обича животни. Има си подход към тях и ако не знаеш какъв е, по-добре да стоиш на две ръце разстояние.

# 209
  • София
Миналата година им бяха вкарали много сладка алпака.

Общи условия

Активация на акаунт