BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 7 873
  • 321
  •   14
Отговори
# 180
Когато Рейчъл се изнасяше от апартамента на Моника ли?И си ревяха и си повтаряха взаимно,че това е краят на една ера? Joy

# 181
Следя темите от известно време и си гласувам по анкетите, но досега само си ви чета. Ама не мога да не спомена как щях да се разсмея снощи като Стефан спомена (през сълзи, разбира се), че нали е благодарен на хората, че са го оставили и прочие, и как всъщност вярваше че едва ли не е бил Калин с някакъв огромен процент, когато всъщност бе само 1%.
Обясняваше, как брат му и още някой са събрали хората и са ги организирали да гласуват и затова така е станало, че е останал. 1% разлика. А той го изкара сякаш са ги делили 20% поне.

(не искам да коментирам общото поведението на Стефан, но съм съгласна с повечето от вас - има си някакви дефицити и дано успее да си ги оправи човека)

# 182
Иван също каза, че получава даже смъртни заплахи. Може да е всякакъв, ама и тези, които го заплашват, не са повече от него.

Това изглежда повече на "Ето и аз получих заплахи." Един вид - опитва се да си нормализира поведението.

Помислих си, и това е вариант, ама като знам какви хора има, няма да се учудя до е истина. Макар че в неговата ситуация наистина да звучи като "Око за око", едва ли не, да се покаже, че страда заради поведението си.

# 183
Водещите са мега слаби, не показват нито позиция, нито характер. С нищо не изпъкват, с нищо не се запомнят.

Иван е на 36 години, за кога ще се променя и какво е правил досега?! И къде е тръгнал да сваля 20-годишни девойки, чак пък и да забранява на друг представител на мъжкия пол да има общо с девойката, щото противоречи на някакъв си бро код, който само той си знае.

# 184
  • Варна
*Амбър* даа Smile

# 185
Не мога да си представя кой гледа тиктоците на такива като тираджията, споменаха, че има голям брой последователи.

# 186
Не можах да изтърпя Калин в подкаста "Голямата сестра". Тя попита ли го има ли доказателства, че земята е  плоска?
Как личи, че Давид няма житейски опит. Когато Калин излезе, той каза: "Отиде си велик човек!"
Не, коментираха само за еврото. Никоя държава не била прокопсала, откакто го приела. Пример - Италия, той е бил там и хора са му казвали!
Аз имам приятел, който се контузи във фитнеса, затова се обявявам против спорта и трябва да го забраним!

# 187
Следя темите от известно време и си гласувам по анкетите, но досега само си ви чета. Ама не мога да не спомена как щях да се разсмея снощи като Стефан спомена (през сълзи, разбира се), че нали е благодарен на хората, че са го оставили и прочие, и как всъщност вярваше че едва ли не е бил Калин с някакъв огромен процент, когато всъщност бе само 1%.
Обясняваше, как брат му и още някой са събрали хората и са ги организирали да гласуват и затова така е станало, че е останал. 1% разлика. А той го изкара сякаш са ги делили 20% поне.

(не искам да коментирам общото поведението на Стефан, но съм съгласна с повечето от вас - има си някакви дефицити и дано успее да си ги оправи човека)
А аз силно се разчувствах (развеселих Grinning) как свенливо и благодарно си говореше с нас чрез камерите. Това оставане беше балсам за самочувствието му. Сигурно е бил почти сигурен, че той ще излезе, а каква приятна изненада получи!

# 188
Аз няма да се учудя, ако в неговите фантазии е бил дори и пред Валентин /и Стоянов/.

# 189
Видяхте ли промото за епизода тази вечер?

https://www.facebook.com/reel/1359975349002266

# 190
Бягай! Бягай! БЯГААААЙ!

# 191
Струва ми се, че този път епизодът наистина ще е забавен. Дано не греша… Joy

# 192
Доста съм изненадана от реакцията на Стоянов...

# 193
Доста съм изненадана от реакцията на Стоянов...
Истински го е страх. Не просто "нещо го притеснява Стоянов". Хахаха. Не мога да повярвам направо! Grinning

# 194
Честно казано ако влезеш в стая и видиш кон, който тръгва към теб...не мога да преценя, ама няма да съм далече от тая реакция.

Общи условия

Активация на акаунт