BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 8 802
  • 387
  •   18
Отговори
# 165
Да пър@иш пред останалите в къщата говори за културата на Калин.
Плюс сумтене, хъркане, оригване, звучно секнене и храчене сутрин... Плюс ходене гол, включително и на масата, с шкембето напред, докато хората се хранят, плюс ръсене на цинизми нонстоп и пеене (къдрене) на гнусна сръбска чалга. Плюс изразяване на глас на русофилия и култ към Бай Тошо и социализма, плюс почит към теориите на конспирацията, плоскоземство и т.н. Без смислена аргументация, разбира се.

# 166
За Калин да не забравяме и “Плоскоземец”😉  Плоскоземец- Тираджия е 😵💫😵💫😵💫😵💫уникална комбинация, неповторим абсурд- Калин обаче ги съвместява🤣

# 167
Калин беше мъка за гледане и за слушане, добре че си тръгна и няма да го гледаме до финала.

# 168
  • somewhere near the sea
Не можах да изтърпя Калин в подкаста "Голямата сестра". Тя попита ли го има ли доказателства, че земята е  плоска?
Как личи, че Давид няма житейски опит. Когато Калин излезе, той каза: "Отиде си велик човек!"

# 169
Калин вече е свободен да ходи да си кара тира и да се показва Бай Ганьо характера в него.

Иначе е супер тъпо някой да заплашва жена му и да я тормози онлайн, както и него, разбира се. Колко трябва да си тъп и без нещо по-интересно за правене, та да пишеш на разни хора гадории?

Иван също каза, че получава даже смъртни заплахи. Може да е всякакъв, ама и тези, които го заплашват, не са повече от него.

# 170
  • Варна
И все пак да попитам,да не би аз нещо да не съм разбрала.Има ли логично обяснение при положение,че към момента има достатъчно легла,големи мъже да спят заедно (че и по трима) ?
Това е толкова ненормално и ...да не казвам думата Flushed
Ще ми се като излязат,поне на един-двама да зададат този въпрос.
Егати *****" история.
Това е толкова неадекватно.

# 171
  • Сф
Да пър@иш пред останалите в къщата говори за културата на Калин.
Плюс сумтене, хъркане, оригване, звучно секнене и храчене сутрин... Плюс ходене гол, включително и на масата, с шкембето напред, докато хората се хранят, плюс ръсене на цинизми нонстоп и пеене (къдрене) на гнусна сръбска чалга. Плюс изразяване на глас на русофилия и култ към Бай Тошо и социализма, плюс почит към теориите на конспирацията, плоскоземство и т.н. Без смислена аргументация, разбира се.
+ да си бърка в носа и...направо МЕГА гнусен чичак!

# 172
Иван също каза, че получава даже смъртни заплахи. Може да е всякакъв, ама и тези, които го заплашват, не са повече от него.

Това изглежда повече на "Ето и аз получих заплахи." Един вид - опитва се да си нормализира поведението.

# 173
Да,все едно не е кой знае какво,ето и на него се случило.Така че споко всички.Ами не,не е нормално.Е в неговия прословут свят сигурно са ежедневие заплахите.То и толкоз е нормален този свят,личи си по него.

# 174
Давид каза, че някои от действията и думите на неговите хора не са правилни, но не го каза на тях лично. Затова харесвам Котов, защото казва на всеки всичко в очите.
И като казах това се сетих, че Котов правеше физиономии и на Иван, когато спореха на масата, но Иван не си позволи да откачи както правеше без никаква причина спрямо Стоянов. Което доказва, че явно всичко е заради Сияна.
В конкретния случай е точно така, но такива като Иван винаги си намират причина и повод да тормозят набелязаната жертва. Ако я нямаше Сияна, щеше да е заради кремчетата. Или заради татуировките. Или заради цвета на чорапите. Но Сияна беше мигновения катализатор. И този изобщо не го бърка, имал е едни 15-20 години да отработи "експресивността" си за да оправдава малоумните си претенции. Понеже беше адски агресивен, почти никой не обърна внимание и точно колко арогантен беше, много повече от Котов. Нареждаше кое как трябва да бъде с нетърпящ възражение тон. Всъщност, ако решим да извиним първите му изпълнения, при "великолепното" му соло на лайфа, когато наричаше в ефир Стоянов пред всички ни п*тка, тогава беше точният момент да изхвърчи. В този смисъл продукцията носи отговорността за последвалото, защото като му се размина, той вече нямаше спирачки. Бях учуден, че още тогава зрителите не реагираха (както например сега) и това при положение, че в същото време Стоянов нямаше изцепки и беше харесван, включително и от мен.

# 175
Няма такъв интригант като Калин. Много противен човек.
Снощи се почувствах като лош човек. Паднах да се смея с реването на Стефан, заради изгонването на гореспоменатия. 🤣

# 176
Затова имат вина продукцията и всички предавания където го канят. Нима нямат психолози които да им кажат, че не е редно да го показват повече по каквато и да е медия. Аз ако съм на него ще си изтрия профилите в социалните мрежи, ще се скрия в миша дупка за известно време и може би ще потърся професионална помощ за справяне с гнева. Неговият проблем е съвсем поправим само да го поиска, но от това което говори, не виждам да успее сам да си помогне. Какво значи, че е готов за публичният линч, като нищо някой може наистина да му направи нещо ако продължава в същото темпо. Аз също виждам хората в Къщата една идея по-спокойни и да цари някакъв мир без Иван и Калин. Да по-скучно е като няма сеири и простотия специално с този каст, но мисля че видяхме достатъчно от това в този сезон. Сега топката е в Давид, да видим колко е дорасъл за възрастта си и ще усети ли сам за себе си, че бидейки близо до параномалният ще изгуби тотално шансовете си за победа.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:04 от toohot2resist

# 177
Всъщност, ако решим да извиним първите му изпълнения, при "великолепното" му соло на лайфа, когато наричаше в ефир Стоянов пред всички ни п*тка, тогава беше точният момент да изхвърчи. В този смисъл продукцията носи отговорността за последвалото, защото като му се размина, той вече нямаше спирачки. Бях учуден, че още тогава зрителите не реагираха (както например сега) и това при положение, че в същото време Стоянов нямаше изцепки и беше харесван, включително и от мен.

За сметка на това едно трийсет дена по-късно Сашка и Бахар казаха с много сериозни физиономии "Нашата категорична позиция е, че подобно поведение не бива да се толерира"...

# 178
Няма такъв интригант като Калин. Много противен човек.
Снощи се почувствах като лош човек. Паднах да се смея с реването на Стефан, заради изгонването на гореспоменатия. 🤣
Абе и на мен от време на време ми става малко гузно... Но не мога да се сдържа.  Ако все още имаше професионални оплаквачки, нямаше кой да го надмине! Но и паранормалното му приляга доста. Аз в началото го мислех за обикновен шарлатанин, а той се оказа невероятно попадение. Без него сезонът нямаше да става за гледане. Grinning
Добре че излезе Калин!

# 179
  • Варна
Почвам да цвиля като кон,когато Паранормалният започне да се тресе от рев и да говори нечленоразделно (говори точно като в една култова сцена в "Приятели")Sweat Smile Наистина не мога да се сдържа !

Общи условия

Активация на акаунт