BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 6 853
  • 295
  •   20
Отговори
# 285
Вие явно сте останали с впечатлението, че в армията са някакви смелчаци. Ще ви разочаровам. 😁 Всеки човек си има фобии и те не са изключения. А голяма част са там, защото не са имали голям избор и логиката им е, че звучи по-престижно да са в армията, отколкото да редят стока в магазин.

Кошница, как изобщо се печели морски шах? Ако двете страни имат по повече от 3 мозъчни клетки, винаги ще е равенство.

# 286
  • София
Пробва се Котов, игра с друга комбинация, но не успя..

Ебру е убедена в плоскоземието,  но когато някой се опита да й обясни и й зададе контравъпрос, тя отговаря:- Абе, откъде да знам, аз да не съм някакъв учен.. И хората се отказват, това е загубена кауза..

# 287
  • Асеновград
Стоянов , разбирам да имаш травма от дете , за кучетата щом са те гонели , нооо за едно магаре с шапка , направо е смешно. Шубе голямо , момичета железни браво.
Ебру , много тъпо парче ,няма да я коментирам дори.
Давид, ако не се отдръпне от ревльото , ще загуби много. Покрай този мрънкащият съвсем се промени.

# 288
Ама наистина ли двете пушачки смятат, че земята е плоска? Не гледах вчера, попадам на някакви безумия във фейса. Какво е учила Ебру и къде ли?

# 289
  • София
Подозирам, че учи в Бургаския свободен. Там положението е..свободно..

# 290
Е то морския шах има 5 комбинации на кръст , няма никакво поле за изява там , играехме го в трети клас. Въпреки, че Ленчето и Ебру ако не ги бяха подготвили можеше и да загубят Joy

# 291
Калин и Елена Сергова в "На кафе" днес:

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 11:45 от diziler

# 292
Ебру и с подготовка се провали :Д

Давид започва да ми става леко неприятен. Много добре знаеше, че псува преди Елена да му направи забележка. Като че ли е наследил характера на Калин, включително и омразата към Ебру.

Може би просто го гледам с различни очи. На подкаста Калин каза, че Давид много искал да е известен и се е радвал на лайкове и мисии. Може би затова се сближи с Калин - фаворитът на премиерния епизод.

# 293
Давид още е хлапе с розови очила, неочукан и необрулен от живота. Поне има някаква цел в живота сравнение с други индивиди.
Възмутена съм от Ебру, която учи за учител. Тя знания от обща култура няма, та камо ли да преподава на децата. Шок и ужас.

# 294
Калин и Елена Сергова в "На кафе" днес:

Не успях да мина първите 5 минути. Дори и Гала му натвърди "не казвай ама, но, и тн" за Иван и агресията. Той още с първото изречение "Агресията не я оправдавам, ОБАЧЕ..."

Стоянов го бил манипулирал Иванчо. Стоянов. Ясно, че не сме видели всичко от тия 24 часа, дет сте заедно, ама не ми обяснявай как това, което сме видели не трябва да го приемаме по никакъв начин и да ти се доверим на теб.

Крайно не понасям хора, които нямат морален компас, когато се отнася до някой, когото харесват. Ако се опитваш да го извиниш - значи си ОК с това, което прави. Няма обаче, ама, ма то щото...

# 295
Той този Стефо го облъчва направо увива се като лиана около него и не му дава да диша. "Ще те чакам в леглото" ОМГ какво значи това, не може да заспи без него ли?! Така говоря само на мм. Не се ли чува как звучи. Давид затова като си легна се дръпна накрая на леглото.. Казвам ви пиявица е Стефо. И какво го хвалите, че той бил извадил Давид навън,Лена предложи и сам Давид искаше.

Общи условия

Активация на акаунт