BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 7 950
  • 321
  •   19
Отговори
# 300
Сияна трябваше да се откаже и уж така беше решила. Но продължи по стария начин да му се натиска, нищо че той също продължава да се дърпа. Недоумявам защо го прави. Иска да си докаже, че няма мъж, който да ѝ устои ли, не знам? С достатъчно упоритост се постига и това, но в случая не си заслужава според мен. Да не говорим, че е унизително да се случва пред такава публика.

# 301
# 302
Давид в какви отношения беше с Михаела, че реагира по този грозен начин? Не помня да му е крещяла на него. Май с Калин имаха скандали и той като верен паж се оАка, така да се каже... Преди или не са ни показвали тази негова страна, или се е прикривал?! Определено не ми харесва.

# 303
Даваха промо сега по телевизията. Връщат Михаела в къщата Joy
Ама тя вече е била във външния свят… По дискотеките гледам с Марио и Мути снимаха някакви подкасти.. Не е много честно. Вероятно е гледала и всички излъчени епизоди. Съвсем друго ще е като се е видяла отстрани.

# 304
Според мен не я връщат като играч, а като "нещо", на което не трябва да реагират.

# 305
  • София
Тя се връща с мисия, водеше една овца, а не като участник.

# 306
Олеле, горкият Стоянов. Като е бил малък сто процента са го гонили овце и има страх.

# 307
Стига му се подигравахте. Той е смел мъж, но просто има фобии от нещата, от които го е било страх като малък.

# 308
Овцата и Давид не бяха в лоши отношения, просто последният продължава с пресилените реакции и се прави на интересен, вече си показва рогата.

# 309
Просто така е скалъпено промото, стига сте се филмирали 😀

# 310
Ех този свети безпогрешни Давид. Всичко му е простено Grinning

# 311
Честно казано не мога да го преценя Давид, хем ми изглежда като да са му искрени реакциите, хем не.

Но определено бих се учудил, ако последните двама не са Давид и Валентин. И те си имат кусури, но ако утре дойдат извънземни и трябва да избера кой да пратя от тоя сезон на ББ като екземпляри...

# 312
  • Варна
Относно реакцията на Давид .
Като им дадоха тази мисия,Валентин ги инструктира,ако видят зора (влезе близък или друго и усещат,че са на ръба),да влязат в тоалетната.
Моята логика ме води натам.

# 313
Относно реакцията на Давид .
Като им дадоха тази мисия,Валентин ги инструктира,ако видят зора (влезе близък или друго и усещат,че са на ръба),да влязат в тоалетната.
Моята логика ме води натам.
Това съм го пропуснала и донякъде го оневинява. По принцип ми е симпатичен, въпреки, че е в грешния отбор, но според мен Калин му направи магия, а Стефан сложи последната капка паранормална сълза в нея. Grinning

# 314
  • Ню Йорк
Ебру наистина ли е толкова тъпа и ограничена или просто се опитва да привлече вниманието към себе си?! Че тя в общи линии до сега си седеше в миманса и само пригласяше на Елена.
Като казах Елена - няма такава злоба. И тая жена има деца и ги възпитава. Горките и деца.
Стоянов ми е много противоречива личност. Според мен послъгва за доста неща. Хем бил военен, пък модел бил, държи се като ощипана госпожица, иначе реве за военните. Нещо от цялата схема намирисва. И отношението му към Сияна е също толкова противоречиво - искам, не искам. Ще вземе да се окаже, че е от "другия отбор", ама то вече кой ли пък се крие ?!
Давид започна да се излага и то сериозно. Беше ми миличък и сладък, ама нещо много си повярва и се отпусна.
Стефан така ме разсмя с неговите глупости, кой бил гласувал за него. Той като види, че с Калин имаха по 3-4% и ще припадне направо. Ще реве 10 дена поне. И съвсем добронамерено смятам, че трябва да се лекува. Неговата лабилност е патология, не е за пренебрегване.

Общи условия

Активация на акаунт