BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 15 975
  • 685
  •   19
Отговори
# 465
Това съм го изпуснала! Как така Сияна е подарила пижамата си на Давид и той я е облякъл и е спал с нея?!?

# 466
Това съм го изпуснала! Как така Сияна е подарила пижамата си на Давид и той я е облякъл и е спал с нея?!?
Просто не е било излъчено

# 467

Не е излъчено… случват се разни неща, а ние дори не знаем за тях.

# 468
Не харесвам Ебру, но каза доста верни неща на Давид.

# 469
E вчера цял ден се развява с една от пижамите от мисията с жертвите в изолатора. Изпуснах началото и мислех, че са го обяснили.

# 470
  • София
Тази седмица сигурно Ебру ще е аут...Тъпичка е, но със самочувствието на шахматист-гросмайстор.  Да видим дали този ход през вратата в събота го е предвидила..

# 471
За човек, който толкова мрънка първите дни да му викали Да̀вид, а не Давѝд, не е ли малко безочливо да продължава да я нарича Ѐбру.

# 472
Иван: "Аз не съм агресивен".
Калин: "Аз не съм интригант".
Ебру: "Аз не съм тъпа".

Ама как иначе! Laughing

# 473
Значи, това, че Стефан е безхарактерен, а Ебру необразована си е мойто мнение, пък.
Начи, шА имаш мнение, само ако го аргументираш, иначе не се зачита😂

# 474
Давид номинира Стефан Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face

# 475
Давидчо е взел пижамата на Сияна и е спал с нея, от миналата седмица се съмнявам и си мисля, че той си я е кръшнал.

# 476
За мен беше откровена изненада, че Давид номинира Стефан. Ебру 100% ще е номинирана и ще изхвърчи.

# 477
Лена вече ми е забавна и я харесвам, много се промени след овцата и Мина

# 478
Давид номинира уж най-близкия си. Какво се опитва да направи? Тя и Елена искаше да изгонят Стоянов и Сияна, ама никой нищо не казва за нея.

# 479
Може и Стефан да е…

Общи условия

Активация на акаунт