BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 23 868
  • 1 029
  •   4
Отговори
# 780
  • София
Пак видяхме голотиите на Сияна, а Ебру ги стискаше, да провери как е силикона..Дъно!!!
Сигурно още 20 пъти се е показвала пред аудиторията вътре, но на нас са ни го спестили, така както чак сега видяхме тези кадри.

# 781
Ебру я транжираха наживо. Не я съжалявам, но ми прави много, ама много лошо впечатление колко по-зле се държат с нея, отколкото с примата. И то всичките.

# 782
  • Между гори и планини
Напълно ми се изпълни сърцето. Моралистката Ебру! Ей, как ли си е платила отиването до Дубай?
Исках да я попитат, каква учителка ще стане с обща култура под нулата и IQ около 20.
Сама се издаде че е от ромски произход във видеото - тя виждала ли в цигански бой...

# 783
Пак видяхме голотиите на Сияна, а Ебру ги стискаше, да провери как е силикона..Дъно..Сигурно още 20 пъти се е показвала пред аудиторията вътре, но на нас са ни го спестили, така както чак сега видяхме тези кадри.

Това май беше Мина.

# 784
Аха явно Ани е инициаторка да се брани Сияна и затова напада Ебру.

# 785
Пак видяхме голотиите на Сияна, а Ебру ги стискаше, да провери как е силикона..Дъно!!!
Сигурно още 20 пъти се е показвала пред аудиторията вътре, но на нас са ни го спестили, така както чак сега видяхме тези кадри.

Мисля, че беше Мина!

# 786
Ебру няма капацитета да разбере въпроса на Ани Владимирова, както и отговора й.

# 787
  • Между гори и планини
Ебру няма капацитета да разбере въпроса на Ани Владимирова, както и отговора й.
Как ше разбере, като не знае какво е еволюция и вероятно нейният вид не я е преживял?

# 788
И аз благодаря за въпроса 🤠

# 789
Не знае и какво е инфЛантилен. 😁
Не разбра какво ѝ намеква Ани, но усети че е нещо неприятно. Ебру, хайде ходи си.
Много ми е сладко магаренцето.
Elix, Мина беше висяха руси пирги.

# 790
Стоянов също не може да отговори на въпросите….

# 791
  • Между гори и планини
Нищо не му се разбира на Стоянов. На английски му се казва word"s salad

# 792
Ани Владимирова е топ попадение за тези интервюта, трябваше на всички елиминации да я канят и да им задава по 1-2 въпроса

# 793

Не беше Сияна, а Мина.

# 794
Да видим дали Елена и Стефан също ще бъдат закопани от Ани Владимирова.

Общи условия

Активация на акаунт