BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 22 638
  • 1 020
  •   26
Отговори
# 795
  • Между гори и планини
Не дадоха как Елена плюе злъч

# 796
  • Варна
Като гледам видеото на Елена,май искат да си я оставят.Все така неприятна (меко казано) ми е.

# 797
Забравих да спомена, че тоалетът на Александра днес не е толкова нелепен, колкото обикновено.

# 798
Елена така или иначе е втора по вот след Стоянов, ще остане.

# 799
Ани Владимирова се подиграва в лицето и на Ебру, и на Елена…

# 800
Дано не разплачат Стефчо.

# 801
  • Между гори и планини
Харесват ми въпросите на Ани Владимирова, но никой не отговори директно на въпросите ѝ.

# 802
Дано не разплачат Стефчо.
Трудна работа. Едно здравей,  и тоя ще зациври

# 803
Ами не дадоха най-големите изцепки на Елена. А пък тя ако повтори още няколко пъти "наистина", и аз ще взема да й повярвам, наистина.

# 804
  • Варна
Какво прошепна Ани докато Елена говореше?
Интригантка?

# 805
То е ясно, че в кратките визитки няма как да бъде показано всичко, но за Елена имаше какво друго да се покаже от това. По този начин едни герои са представени положително, а други негативно, като това не е така.

# 806
Интригантка?

Елена каза, че ще бъде кратка, но започна да говори надълго и нашироко, а Ани каза: „Щеше да бъде кратка.“ или нещо подобно.

# 807
Интригантка?
Точно Ани да говори за интриганти… Присмял се хърбел на щърбел. 😂 Много противна женица, без грам скрупули - вкарва всякакви психично нестабилни хора в предаванията си, включително много, които не могат да издържат и тя го знае.

# 808
Аз си мисля, че ще върнат нахалното същество Михаела. Искрено се надявам да не е така.

# 809
Жлъчна беше Ани и нещо много емоционална. Голям признак на липса на професионализъм.
Ами фактор си е Елена, беше страхотна. Ще се гръмна виртуално, ако онова мяукащо лапе я изпревари. Просто няма да е честно, пошлост и фалш да победят.

Общи условия

Активация на акаунт