BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 22 948
  • 1 027
  •   19
Отговори
# 930
  • Bayern
От  Продукцията също показват, че са пристрастни към Сияна. Ако има затишие около нея, веднага се вади някаква скалъпена сълзлива история...
Сега се сетих за Елена докато разказваше за загубата си как й трепереше гласа и колко трудно сдържаше сълзите и мен ме хвана за гърлото ... Докато при ромската перла всичко е толкова фалшиво...Дано  прозорливите хора надделеят и не позволят Сияна да стигне до финалната тройка. Направо си е обидно редом Давид и Котов да се нареди паразитираща ромка!

Според мен Продукцията е решила да е политкоректна и победител този сезон да бъде някой с нестандартна сексуална ориентация (Цецо) или някой ром (Сияна).

# 931
Аз, пък имам едно наум, че Давид не толкова наивен колкото се прави. Тази роля много му приляга, но ми се струва, че хитрува. Това не прави образа му по-недостоен за победа, но и той не това което е. Така мисля.

# 932
  • Bayern
Аз, пък имам едно наум, че Давид не толкова наивен колкото се прави. Тази роля много му приляга, но ми се струва, че хитрува. Това не прави образа му по-недостоен за победа, но и той не това което е. Така мисля.
Аз също мисля, че се прави на по-голяма шматка отколкото е, но пък около него имаше толкова забавни ситуации, че си заслужи победата. Като цяло ми е добродушко и безобиден и е един от фаворитите ми

# 933
Моля, моля, нека не обобщаваме цяла една гилдия!
Първо, Ебру все още не е учител. Второ – силно се съмнявам, че директор би я поставил на подобна позиция, освен ако връзките ѝ не са доста дебели. Никой не би рискувал авторитета и поста си за такава издънка.
За да ви вляза в тона - моля, моля! Къде съм обобщила цяла една гилдия? Има компетентни учители, сърцати и добри в работата си, но сигурно са 20% от всички. Масовката са точно хора като Ебру, които не стават за тази работа и въпреки това биват наемани, защото няма кадри и това е факт.

# 934
  • София
И аз това си мисля може би от две седмици насам.

Едно време имаше канал, който излъчваше 24/7 от къщата. Явно подобно нещо е в минус на продукцията и затова е премахнато. Така може да се види повече от тези реалити герои, а не това, което продукцията реши да изманипулира и покаже.

# 935
Сияна не е от ромски произход.
Иначе любимците на продукцията са Давид, Котов и Сияна, това личи отвсякъде. Но май и на публиката са това, така че повечето сме ОК. Хем са позитивни герои, хем дават много съдържание.

Ядосвам се за Михаела, напълно излишно беше това, но явно имат план за финалната седмица и не им достига един човек, предвид, че цели двама напуснаха извънредно. По един напуснал всеки ден + финал от трима, вместо обичайните четирима, ама тъкмо така при всички положения ще разделят Сияна и Стоянов и ще изкарат още малко съдържание.

За победител гласувах за Котов. Давид ми е много сладък и ако беше в миналогодишния сезон с 2 ръце щях да съм за него, но за мен Котов направи сезона, Давид беше като comic relief.

# 936
Аз не смятам, че Елена натрупа толкова негативен отзвук заради коментарите, които направи, докато Сияна беше в изолатора. Промени мнението за себе си, когато продължи да бълва глупости, след като осъзна, че и зрителите, и останалите знаят за коментарите й. Тя продължи да коментира зад гърба й и да лицемерничи пред Сияна.

# 937
А каква махленска клюкарница бяха с Ебру.  Злоба, завист и злъч! Макар и красива ми опротивя.

# 938
Не го разбирам това търсене на ромски произход. Ще рече човек, че сме по-руси и по-синеоки от финландците като нация. 😄 Ако някой е крив, веднага му се търсят прикрити гени. Сякаш цигани не сте виждали в живота си.

# 939
  • Bayern
Сияна не е от ромски произход.
Родителите на Сияна не крият произхода си. Проблема не е, че са роми изглеждат чисто и сплотено семейство. Проблема ми е, че с паразитиране и фалшиви драми ще се докопа до финал Сияна.

# 940
Глас от мен за Котов! Надявам се, че ще спечели, не виждам вътре човек, който да ми допада повече и да е по-близо до мен като начин на поведение и мислене.
Анкетата за новата седмица вече ще е за победител, нали?

# 941
  • на брега на морето
Ебру за Сияна: "Състрадателната Геновева". Досега все ѝ давах шанс, че е само тъпа, но съм вече сигурна, че е от маалата.
Дано прочете всички теми за ББ тук.

# 942
Лили, напълно съм съгласна с мнението ти за учителите! Смятам, че Ебру е пример за младото поколение учители. Факт е, че има чудесни млади педагози, които се стараят и упражняват професията си със страст. Но е като при учениците - има чудесни будни и любопитни деца, които се стараят, а има и такива, които дори не знаят как изглежда корицата на учебника.

Ебру още следва, много вероятно е никога да не упражнява професията. Няма да е първата, нито последната, която е решила да запише висше, за да каже, че е с диплома за висше образование. Според мен е много елементарна и не е само проблемът в начина, по който говори и мисли, а като цяло.

# 943
  • Bayern
Не го разбирам това търсене на ромски произход. Ще рече човек, че сме по-руси и по-синеоки от финландците като нация. 😄 Ако някой е крив, веднага му се търсят прикрити гени. Сякаш цигани не сте виждали в живота си.
В случая цвета на кожата и очите са без значение. Да не се правим само, че не знаем как пробиват  мнозинството от този етнос. Разбира се има и свестни, работливи и образовани хора сред тях, но  толкова малко , че се губят сред плявата...

# 944
Моля, моля, нека не обобщаваме цяла една гилдия!
Първо, Ебру все още не е учител. Второ – силно се съмнявам, че директор би я поставил на подобна позиция, освен ако връзките ѝ не са доста дебели. Никой не би рискувал авторитета и поста си за такава издънка.
За да ви вляза в тона - моля, моля! Къде съм обобщила цяла една гилдия? Има компетентни учители, сърцати и добри в работата си, но сигурно са 20% от всички. Масовката са точно хора като Ебру, които не стават за тази работа и въпреки това биват наемани, защото няма кадри и това е факт.
Точно масовката не е такава, а изключенията.
Разбира се, това си е вашето мнение – не ми се влиза в излишна полемика. Моите наблюдения към момента са различни. Да, вероятно ще има недостиг на образовани кадри, но това ще се усети след някое друго поколение.

Общи условия

Активация на акаунт