BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 23 636
  • 1 029
  •   3
Отговори
# 1 005
Доста наивно е да се вярва на всичко, което тя каза... Измислена история, която няма нито как ние да докажем, нито тя! Никой никога не е чувал за това насилие и на практика нищо не ми пречи да смятам, че лъже.
Възможно е и да не лъже, но всичко беше стратегически разкрито с помощта на Биг Брадър. Цял живот на никой не е казала, сега се изтипосва в национален ефир и изведнъж ѝ се говори за това? Мхм, добре.

Съчувствам ѝ за преживяното, но го използва по грешен начин. Някак си си мисля, че след като Стоянов я заряза, усети, че губи почва под краката си и реши да вземе спешни мерки.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 19:39 от Lilly_85

# 1 006
Доколкото си спомням това, което Котов гледаше, но отпадна като сюжетна линия бяха отношенията Мути - Цецо. Защото това беше остовното, което се въртеше първите дни, а Мути излезе и Котов не се засече с него вътре.

Утре нали ще има епизод?

# 1 007
Ще има. И трябва да има отпаднал. Да видим Михаела или духчето Каспър ще е.

# 1 008
Паранормалният се надгради...издържа два месеца без мама, верно че орева орталъка,  но издържа 😆
Той е силен и психически издръжлив човек. Trollface
На колко години е Паранормалният?
За мене има психически проблем това момче и то много дълбок. Моето шестгодишно няма да реве чак така...

# 1 009
Малък е - на 31. Още някоя друга годинка и майка му ще го отбие. 😁

# 1 010
Ще има. И трябва да има отпаднал. Да видим Михаела или духчето Каспър ще е.
Дано Михаела да си тръгне преди Каспър. Не ми е приятен, обаче пред нея предпочитам потоп и после да ходи да чака Давид в леглого. Joy

# 1 011
  • Между гори и планини
Причиних си подкаста с Ебру... 🙄
Постоянно повтаря, че е туркиня, въпреки че турски не знае. Циганите нямали и български имена или нещо подобно. Да дойде да види тук как всичкото ром се турчее и има и турско и българско име.
Най дългата ѝ връзка - 6 години с мъж от Сливен... ( Там са все ямайски ром), от скука записала детска педагогика, учи вече шеста! Шеста! година... Тя медицина ли учи бре? Пак в Сливен. Родом е от Несебър, но живеели в едно село до него с турско население...
После се запознала с някакъв в Тиндър, контактували си онлайн една година и накрая отишла в Дубай където работел, работел и в Тайланд.
А преди имала 1 година връзка с мъж с 3 деца, двете били в Украйна, но той не искал деца и се разделили .
С последният се запознала на Слънчев бряг, чернокож, американец 😳 , но и той жевеел в Сливен 😂 Били заедно от 40 дни преди да влезе в къщата.
Знаела, че не е готова да е учител. Образованието щяло да ѝ помогне да си гледа децата ( абе това го писах вчера!), можела да стане детски психолог така ( стига бе!) ... И подобни дрънканици.
П. П не знае кой е Кемал Ататюрк ( голяма туркиня), не е чувала за атентата срещу папата. И възродителния процес и смяната на имената са по времето на турското робство...

# 1 012
Ама и водещата е една, седнала да я пита за Ататюрк и за атентата срещу папата!
Трябвало да я пита готварски рецепти и модни тенденции.
В Ебру няма дълбочината, която има в Елена, тя е първосигнална.
Защо да не стане учителка? Убедена съм, че малцинствата ще я предпочитат даже за децата си.

# 1 013
  • Между гори и планини
Е , тя каза, че едва ли ше стане учителка, не била готова. Първо искала да си отгледа нейните деца и т. н...

# 1 014
  • София
За Ебруто е измислен тоя виц, но в женски вариант. Нищо не знае, но ще учи децата..

Скрит текст:

# 1 015
Ама и водещата е една, седнала да я пита за Ататюрк и за атентата срещу папата!
Трябвало да я пита готварски рецепти и модни тенденции.
В Ебру няма дълбочината, която има в Елена, тя е първосигнална.
Защо да не стане учителка? Убедена съм, че малцинствата ще я предпочитат даже за децата си.
И по този причина се чудя как завързаха приятелство двете. Или надценихме интелекта на Еленка или в къщата нещата стоят по друг начин. Необяснимо ми е.

# 1 016
  • Между гори и планини
Обедини ги омразата им към Сияна. Ако не беше тя и любовта към цигарите, можеше и да е друго

# 1 017
П. П не знае кой е Кемал Ататюрк ( голяма туркиня), не е чувала за атентата срещу папата. И възродителния процес и смяната на имената са по времето на турското робство...
Това ми се видя много странно. Родителите ѝ са били принудени да сменят имената си - тя знаеше това. Но никога не се е интересувала да попита защо, аджеба, е трябвало да го направят. Нито пък те са ѝ разказвали нещо повече за възродителния процес. Невежеството ѝ видно започва с домашната среда.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 21:05 от Lilly_85

# 1 018
Не мога да говоря за всички останали, но на мен Сияна продължава да ми е като някоя от декорациите в къщата. Все ми е тая за нея и няма да спечели сезона.

Но определно не съм съглсен с "всички й симпатизират откакто разказа историята с насилието". Напротив - всички й влезнаха в положение, чак когато една сурия бесни, злобни лелички я нападна.
с някакви изфабрикувани доводи.

Има си някаква причина Котов и Давид, двамата фаворити на публиката да я защитават. И не мисля, че е свързано със стратегиита им.

И една последна мисъл за "фалша" на Сияна - Давид колко естествен е по тая логика? Защото реакциите му в мисията, където го оставиха "Сам вкъщи" са всичко друго но не и непресторени.

# 1 019
Но определно не съм съглсен с "всички й симпатизират откакто разказа историята с насилието". Напротив - всички й влезнаха в положение, чак когато една сурия бесни, злобни лелички я нападна.
с някакви изфабрикувани доводи.

Има си някаква причина Котов и Давид, двамата фаворити на публиката да я защитават. И не мисля, че е свързано със стратегиита им.
Давид не я защити тогава. Каза, че Елена е права, но не е това начинът (с крясъци). Което е така.

Общи условия

Активация на акаунт