Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 2 513
  • 154
  •   1
Отговори
# 150
Многократно ти изброихме причините да не спиш, най-главната, според мен е,  че си фокусирана само върху това да мислиш за болести. Предложих ти да излезеш,  да вземеш малко витамин Д, да изразходваш енергия....опитай, да изкараш няколко часа на въздух,  без телефон.  Нищо не губиш, после кажи как си.
П.п какво изследване препоръчват  в разчета за изключване на Микроаденом на хипофизата?

# 151
  • Washington,USA

Още скенери уж.

# 152
Човекът ви е отговорил дежурно.
Търсите внимание и го получавате очевидно. И от форума.
Все пак, мисля, че трябва да се лекувате сериозно.
Не хормонално. Психиатрично.

# 153
Ако е възможно да има нещо на хипофизата и имаш насочващи към това симптоми,  мисля,  че  трябва да уточниш.Това. ЯМР не казва, че ти няма нищо, а че не може да види, дали и какво има.

# 154
Ако авторката е трол или психично болна, то другите с хейта сте агресори.
Авторке, наистина има изход. От опит ти казвам има решение на проблемите ти и ако искаш да си помогнеш, повярвай ми, можеш.
Започни с разходките, макар и кратки. После включи и по-здравословно хранене, прочети някоя книга. Мога да ти препоръчам поредицата на Лечителя медиум Антъни Уилям, Аюрведа и др. Също така може да попиташ с йога за начинаещи, има много клипчета в интернет, някой беше споменал иглотерапията (повярвай наистина това помага за много неща), добавки приемай като Омега 3, това е супер храна за мозъка. Не забравяй Биолексена, наистина е нискобюджетен продукт, който ще ти помогне първо да се наспиш, а когато човек е добре наспан други сили му идват.
Моля ти се кажи ми само едно - искаш ли да се оправиш. Ама наистина искаш ли го? Ще ти намеря психолог, който да ти помогне и за теб ще е безплатно. Обещавам ти, че ако ти поискаш аз ще ти помогна.

Общи условия

Активация на акаунт