Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 4 865
  • 263
  •   3
Отговори
# 225
  • Washington,USA
Добре де защо никой не допуска шанса да е положителен (дано не

# 226
Защото болна ти е само главата. Психиатър ти трябва.

# 227
  • София
А ако я оставят да се вихри във форума, и на други ще им трябва.
Ще вземе първо място за най-упорит трол.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 11:16 от milenaka

# 228
Добре де защо никой не допуска шанса да е положителен (дано не

Защото си внушавате болести който нямате.

# 229
  • София
Защото е очевидно, че страда от липса на внимание. В първите теми лъжите бяха по-неубедителни, не получи достатъчно внимание и много бързо се преориентира на болна.

# 230
И какво печелиш от това. ОК, някой ти е обърнал внимание за 5 минути и после пак си невидим за този някой. Така докога ще е? На хората им писна едно и също да намилат от пусто в празно.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:01 от sigma

# 231
  • София
Печели 10-минутна значимост докато има хора, които й се връзват. След това или ще измисли нова драма или нова регистрация.

# 232
Според мен не е само опити за внимание. Когато някой е болен, той търси не съчувствие, а съвет как и кой може да му помогне или поне някой да го успокои, че не е толкова страшно и ще мине болката или дискомфорта. Това създание си внушава болести, защото има психическо разстройство, там често се наблюдава самодиагноза за какво ли не. Те наистина изпитват симптоми на болести, които нямат. Всъщност имат- психически разстройства от най-различно естество.

# 233
И във фб пускала и тук...
Не и стига явно вниманието
Но хора, които ще се самоубиват, не пускат теми.
С манастира какво стана авторке?
Беше ли там?
Хареса ли ти?

# 234
Аз може ли пак да си задам битовия въпрос. Авторке, с какво живееш, от къде намираш средства за плащане на сметките, храната, изследванията? Очевидно не работиш и някой те издържа. В противен случай съзнанието ти щеше да е заето с по-тривиални драми. В заглавието на темата се споменава семейство, но поне аз оставам с впечатлението, че около теб няма никой.

# 235
Може да не е реален профил, а нещо, създадено от изкуствен интелект, с цел да събира информация за закачилите се потребители.
Може да е профил, създаден от форума с цел генериране на трафик. Както има такива профили с цел реклама.
Може и да е трол, който се кефи да дразни постоянното присъствие във форума.
Може да събира точки за лоялната програма, за да си купи разни глупости после.
Със сигурност не е човек с реални проблеми, а измислен герой.
Измислени теми с цел трупане на мнения, трафик и точки, губещи няма, всички печелят.

# 236
Постнатото на предишната страница от ФБ, показва, че няма как да е дело на форума този профил. Не мисля, че е и трол. Смятам, че е реален човек, който ми напомня за друго, което съм чела в този форум, но там жената е далеч по-възрастна - с много сходна поведенческа линия и психопрофил. Оплакванията вероятно също не са на 100% измислица, но повече се държат на психосоматика или друго психическо разстройство. Междудругото, и онази жена, доколкото помня, на даден етап е предлагала уроци по чужди езици. Домашен любимец също се появи, но там сякаш е имал благотворно влияние...поне на пръв поглед.
А, и абонаментни кутии имаше намесени.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:57 от Novariel

# 237
Добре, коя ще се престраши да се срещне с девойката на живо?

# 238
Смятам, че е реален човек, който ми напомня за друго, което съм чела в този форум, но там жената е далеч по-възрастна - с много сходна поведенческа линия и психопрофил.

Кого имаш предвид?
Нищо чудно да е същата с нов профил.

# 239
  • Washington,USA
Не искам да се срещам с никого на живо. Гледайте си живота. Извинявам се, че пускам тема. Чакам си резултата и това е.

Общи условия

Активация на акаунт