Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 3 980
  • 219
  •   2
Отговори
# 75
Имате нерешен ( според тялото Ви) житейски проблем или близък Ви "консумира".
Проверете електролитите.
Лекарствата върху гол мръсен матрак говорят много. Жената е в тежко състояние, но сама си измисля нелечима болест. Изразът, че друга болест не останала, е много показателен.

Предлагам да си измие пода, да подреди, да си сготви нещо, да се потопи в рутината на деня. Колкото и елементарно, да звучи, помага.
Знам, че няма сили, да започне.
Но, да си каже, че само 15 мин. ще го прави, а после занятието ще я погълне.
В клиники с триизмерни изображения карат болните да подреждат несъществуващи стаи.
Само работата и дори най-малкият резултат, ще спомогнат, да покълне стръкче самоуважение, от което жената болезнено се нуждае.

Четенето на всякакви неща в нета без базова подготовка, може да докара много беди.

# 76
Weight loss is a symptom of prion diseases, particularly in animals like deer with Chronic Wasting Disease (CWD), and in humans with conditions like Fatal Familial Insomnia (FFI. In humans with other prion diseases such as sporadic Creutzfeldt-Jakob disease, weight loss can occur as a non-specific early symptom or result from other related issues like loss of appetite.

Кое точно те навежда на мисълта, че имаш прионна болест? Нямаш изменения в мозъчното вещество, не си и отслабнала?

# 77
  • Washington,USA
Weight loss is a symptom of prion diseases, particularly in animals like deer with Chronic Wasting Disease (CWD), and in humans with conditions like Fatal Familial Insomnia (FFI. In humans with other prion diseases such as sporadic Creutzfeldt-Jakob disease, weight loss can occur as a non-specific early symptom or result from other related issues like loss of appetite.

Кое точно те навежда на мисълта, че имаш прионна болест? Нямаш изменения в мозъчното вещество, не си и отслабнала?

Ей, точно тая болест мисля, че имам fatal familiar insomnia...

Заради тежкото безсъние, което не се повлиява от лекарства, загубата на менструация, кръвното налягане, което скача от нищото, дразнимостта към цветове. Вече дори не се прозявам. Нямам това чувство за сън в очите, което се появява, когато не спиш дълго време. Проблеми с паметта и концентрацията.

Все още се движа и мога да пиша, но паметта ми е много зле.

# 78
Не ти ли омръзна да си слагаш сама диагнози от Google и да пускаш теми тук?
Не мога да повярвам как е възможно да има хора, които се борят по болниците за животите си и наистина са неизлечимо болни, а ти седиш и си измисляш болести поне 1 път в месеца и публикуваш тук.
Защо не си намериш някаква работа?

# 79
  • София

Ей, точно тая болест мисля, че имам fatal familiar insomnia...

Само дето в повечето сайтове пише, че е е генетично наследствено заболяване и е изключително рядко и засяга 1-2 души на милион годишно и не възниква без наследствена мутация.

# 80
  • На изток от Ада
Смяташ ?

# 81
  • Washington,USA

Може без да е наследено от родител... Знам че е рядко, но не знам какво да правя и как да си го обясня.

# 82
Можеш да си го обясниш, като спреш да безделничиш по цял ден и да се диагностицираш с chatgpt.

# 83
  • Washington,USA
Можеш да си го обясниш, като спреш да безделничиш по цял ден и да се диагностицираш с chatgpt.

Добре какво ми е тогава? Какво изследване да си направя как да разбера?

# 84
Спри да си правиш изследвания бе момиче, хвани се да работиш. Кой те издържа???? Родителите ти ли? Имаш прекалено свободно време разбираш ли?

# 85
  • София
След като можеш да ползваш ИИ и да ми го цитираш си пише кой генетичен тест да направиш.

# 86
  • Washington,USA
След като можеш да ползваш ИИ и да ми го цитираш си пише кой генетичен тест да направиш.

Като е положителен какво да направя? 99% съм сигурна че ще е.

# 87
  • София
Правила ли си го или ни правиш на луди. Има си доктори за тая работа, не бг мама.

# 88
Постъпи в психиатрия, там си занеси изследванията. Имаш нужда! Плати ли си здравните осигуровки?

# 89
Правила ли си го или ни правиш на луди. Има си доктори за тая работа, не бг мама.

Нищо не е правила, само троли и се чуди каква тема за неизлечима болест да пусне. Не знам защо не са я баннали още.

Общи условия

Активация на акаунт