Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 3 119
  • 179
  •   10
Отговори
# 90
  • София
Не е правила тест.
От месеци е заумирала и се вайка, пък който има излишни нерви, да й се връзва.

# 91
  • София
Да, страда от разстройство "имам много свободно време".

# 92
  • София
И недостатъчно внимание.

# 93
Наистина не е лошо да си починеш известно време в психиатрична клиника,  може пък да помогне, нищо не губиш.
А днес стани от леглото или където си, пусни прахосмукачка, изкъпи си, излез в някой голям магазин и купи нещо за готвене,  после се разходи и се прибери пеша. Приготви вечеря.  От бездействие  мислиш само за болести и се напрягаш още повече. Минута за ровене в интернет трябва да нямаш, а като се измориш от физическа работа, ще ти се проясни умът. И най-вече организирай постъпването си в психиатрия.
Успех  и гледай да станеш по-бързо!

# 94
Нямаш ли някоя баба или друг роднина на село? Да ти връчи някоя по-тежка мотика и ще видиш как всичките ти болести ще се изпарят набързо. Че и за съня прави чудеса...

# 95
  • Washington,USA
Нямаш ли някоя баба или друг роднина на село? Да ти връчи някоя по-тежка мотика и ще видиш как всичките ти болести ще се изпарят набързо. Че и за съня прави чудеса...

И това пробвах не става.

# 96
Стани и си изпери матрака. Изчисти и излез навън. Звънни на някоя приятелка и я изведи да изпиеш едно кафе. Ако нямаш работа хващаш пътя сутринта и се разхождаш до НДК пеша и се връщаш така.

# 97
Може аз нещо да бъркам, но този тип депресия, който мислите коментиращите, не е ли по-прикрит? Все съм си мислела, че хората с депресия, които живеят в мръсотия и т.н.не позволяват другите да видят.

# 98
  • у дома...
Точно вчера във фейсбук ми изскочи същия въпрос от потребителката. Преди това, пак във фейса, питаше как да подготви родителите си за това, че е неличимо болна и скоро ще си отиде.
Бънди, там аудиторията не ти ли е достатъчна?

# 99
Това не са лекарства за безсъние, това са добавки и несериозни опити да се докара някаква сънливост (най-често на следващия ден)

Бънди ще си редактираш ли драматичното заглавие на темата?

# 100
От кога не си излизала? Вкъщи правиш ли нещо? Колко често се къпеш? Как поддържаш външния си вид, правиш ли си прическа, маникюр?

# 101
  • Washington,USA
Какви прически и маникюр с два часа сън, бе хора? Наистина не ми е ок въобще. Имаше чаршаф отгоре. Едвам пускам пералня и функционирам. Искам да се оправя, ама то не се получава.

# 102
Непременно постъпи в психиатрия!

# 103
  • София
С два часа сън от месеци, нямаше да си в състояние да пишеш във форума.
Лъжеш.

# 104
  • Washington,USA
С два часа сън от месеци, нямаше да си в състояние да пишеш във форума.
Лъжеш.

Не бяха два часа. Бяха повече. Напоследък са два часа.

Общи условия

Активация на акаунт