Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 4 801
  • 263
  •   6
Отговори
# 210
Бънди, за липсата на менструация не е за подценяване. Иди при гинеколог, нека ти пуснат изследвания на хормони, обстойни прегледи, яйчници, да се установи причина. Отделно и на ендокринолог. А за съня, виж там в Токуда, нека те видят специалисти.

# 211
  • София
Ама вие май подценявате работата... Липса на менструация , тежко безсъние, проблеми с кръвното налягане, странни болки...проблеми с паметта...

Не ние, а ти поценяваш работата, ако дори половината от това е вярно. Дават ти се съвети, ти отхвърляш всичко. По-лесно да си измислиш синдром на Кройцфелд-Якоб, отколкото да вземеш акъл от толкова добри хора, които ти пишат месеци вече, и да си помогнеш. Вместо да търсиш решение, търсиш проблеми. Ако беше толкова болна, света щеше да обърнеш, за да се излекуваш, а ти не си мръдна пръста да изследваш два най-прости витамина и хормона, да захвърлиш тоя телефон и да си намериш свестен лекар толкова време.

# 212
  • у дома...
Видяхме лекарствата - деанксит е без рецепта, викат му "бизнес хапче". Мента глог и валериан е като бонбонки. Мелатонин и Седатон - добавки. Имала съм период на безсъние, след преживян жесток стрес и лична драма. И въпреки, че по цял ден бях на работа. Половинка мелатонин и сутрин едвам ставах.

# 213
Ама вие май подценявате работата... Липса на менструация , тежко безсъние, проблеми с кръвното налягане, странни болки...проблеми с паметта...
Психосоматика. Може да повлияе на какво ли не. За това прочети. Всичко изброено може да се свърже със стрес. Убедена съм, че при теб психиката води до физическите симптоми, а не обратното. Или НЯМАШ НЕИЗЛЕЧИМА БОЛЕСТ, не си болна в този смисъл.

# 214
Видяхте ли лекарствата на снимката? Предписани са от психиатри и невролози... Някои от тях са със зелена рецепта.

Не е ли странно, че преди от една чаша бира заспивах сега не знам какво е сън?

И хората с най - тежки психични промени спят...
Глупости, зелени рецепти. Всички тези лекарства ги пих и аз за мигрена и безсъние покрай детето. Половината са добавки, които са на свободна продажба в аптеките. Другите ми ги изписаха личния лекар и невролога от трудова медицина. Като спрях следобедното кафе се оправих. Не си внушавай, момиче и не лъжи хората!

# 215
  • Washington,USA
Видяхте ли лекарствата на снимката? Предписани са от психиатри и невролози... Някои от тях са със зелена рецепта.

Не е ли странно, че преди от една чаша бира заспивах сега не знам какво е сън?

И хората с най - тежки психични промени спят...
Глупости, зелени рецепти. Всички тези лекарства ги пих и аз за мигрена и безсъние покрай детето. Половината са добавки, които са на свободна продажба в аптеките. Другите ми ги изписаха личния лекар и невролога от трудова медицина. Като спрях следобедното кафе се оправих. Не си внушавай, момиче и не лъжи хората!

Лоразепам е със зелена рецепта..

# 216
Това ти се обяснява, че специалист трябва да провери причините за безсъние и да предпише точното лекарство.

Лоразепама не е сънотворно. Как изобщо очакваш да спиш от лекарство за обща тревожност? Страничен ефект: сънливост. Дори не се пие вечер.

Големи грешки правиш със самодиагностицирането и лечението.

# 217
  • Варна
Мисля, че във фейсбук намерих същия въпрос като на авторката. Звучи точно като нея, но мисля че не е коректно да го кача като скрийншот.
Започвам да вярвам, че ти си истински човек, а не трол и в тази връзка искрено съжалявам за това през което преминаваш.
Много жени ти дадоха от добри, по - добри съвети, дано да се вслушаш в някои и да вземеш живота си в ръце.

# 218
Авторке, четох те и в други теми. Имаш психично заболяване и вероятно не само едно. Трябва да влезеш в психиатрия за диагностика и лечение, защото от тези болести се умира наистина и смъртта е ужасна. Не отлагай, страданието е дълго, може да продължи 2-3 години, но краят е кошмарен. Аз вярвам, че изпитваш всички тези тегоби и имаш тези физически усещания, но се лъжеш, че идват от физическа болест. Не, от психическото разстройство е, то дава такова отражение на физиката, без да има физическа болест. Само психиатър и то добър ти трябва, преди да си стигнала до момента, когато връщане назад няма, а краят е ужасен.

# 219
Минах по диагонал, но се включвам само да кажа да не си взимаш домашен любимец! Дори и риба.

# 220
  • Washington,USA
Разликата в годините беше понеже харесвах лекар доста по - възрастен... Как въобще някой може да си помисли такова нещо че съм педофил. Както и да е. Направих си теста за приони. Лека вечер/ден на всички.

# 221
В девет часа деня едва започва. Каква вечер?

# 222
  • София
Какъв педофил, когато от 3 години си все на 23?
Минах да проверя дали оживя след кръвоизлива от вземането на кръв, че заключиха темата.
Кога ще са готови резултатите?

# 223
  • Washington,USA
Какъв педофил, когато от 3 години си все на 23?
Минах да проверя дали оживя след кръвоизлива от вземането на кръв, че заключиха темата.
Кога ще са готови резултатите?

До десет дни на сайта пише.

# 224
Значи имаш време да си избереш нещо друго, за което да се вманиачаваш, след като това отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт