Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 4 936
  • 263
  •   4
Отговори
# 240
За мен авторката е реален човек, който има психични проблеми. Хипохондрия, депресия, генерализирано тревожно разстройство, а може и друго да изскочи. Смятам, че проблемите се дължат на липса на внимание от страна на семейството или системно потискане на личността, пак от тяхна страна. Във всеки случай се касае за сериозно състояние, на което ние няма как да помогнем. Полезно би било да се разговаря с родителите на момичето, но не виждам как може да се осъществи такава комуникация.

Бънди, ако искаш някой да те вземе насериозно, не пускай теми през няколко дена, отговаряй изчерпателно на въпросите, които ти се задават, а не половинчато - и бъди себе си. В предишни теми пишеш уж за сестра си, а в постове в социалните мрежи пишеш, че си единственото дете в семейството. Първо си на 23, после в други теми - на 24, на места си писала и че си на 25, това е несериозно. Ти самата нямаш сериозно отношение към себе си с това поведение, как очакваш тогава другите да реагират сериозно на нещата, които пишеш, и да не те вземат за провокатор?

# 241
Не искам да се срещам с никого на живо. Гледайте си живота. Извинявам се, че пускам тема. Чакам си резултата и това е.

Е хайде, от какво те е страх? Нали искаш съвет и помощ? Или ще измислиш някакво оправдание.

# 242
  • София
Скрит текст:
За мен авторката е реален човек, който има психични проблеми. Хипохондрия, депресия, генерализирано тревожно разстройство, а може и друго да изскочи. Смятам, че проблемите се дължат на липса на внимание от страна на семейството или системно потискане на личността, пак от тяхна страна. Във всеки случай се касае за сериозно състояние, на което ние няма как да помогнем. Полезно би било да се разговаря с родителите на момичето, но не виждам как може да се осъществи такава комуникация.

Бънди, ако искаш някой да те вземе насериозно, не пускай теми през няколко дена, отговаряй изчерпателно на въпросите, които ти се задават, а не половинчато - и бъди себе си.
В предишни теми пишеш уж за сестра си, а в постове в социалните мрежи пишеш, че си единственото дете в семейството.
Скрит текст:
Първо си на 23, после в други теми - на 24, на места си писала и че си на 25, това е несериозно. Ти самата нямаш сериозно отношение към себе си с това поведение, как очакваш тогава другите да реагират сериозно на нещата, които пишеш, и да не те вземат за провокатор?
Поредната лъжа значи.

# 243
  • София
Цитирано ли е някъде написаното във фб?

# 244
  • Варна
Не. Потребителката, която го е видяла, написа, че смята за некоректно да го пренесе тук.

# 245
  • София
"Сестрата" очевидно е самата авторка. От темата си личи, а и се връзва с останалите ѝ драми по същото време. Малко в стил "за една приятелка питам". А дали е истинска персоната не знаем, но ако случайно е, ще си направи услуга, ако

Бънди, ако искаш някой да те вземе насериозно, не пускай теми през няколко дена, отговаряй изчерпателно на въпросите, които ти се задават, а не половинчато

Напълно съгласна с горното.

# 246
И аз се сетих, че съм чела скоро много сходна история в голяма група, и също намерих поста. Не е 1 към 1, но няколко ключови думи са достатъчни да бъде намерено. Същото споделяне, реален профил, реален човек, явно с проблеми, да не се повтарям какви вече и други потребители изказаха същото мнение. Отново апелирам за малко деликатност и по-малко нападки...

# 247
То не е сигурно и дали е жена изобщо.
Няма как да ги осъзнае тези съвети за самопомощ човек с подобна симптоматика.
Психиката обслужва травмата – за всмукване на внимание.
Не очаквам да каже, но ми е интересно кой плаща за тези изследвания, ако тя не работи и няма доходи. Как живее, как се изхранва? Родителите с нея ли живеят, дават ѝ пари ли? Къде са тези хора и защо не вземат мерки? Или са вдигнали ръце.

# 248
  • Washington,USA
Нямате спирка. Ако теста е положителен ще се извините ли някои от Вас? Едния ме обвинява в педофилия без грам доказателство, другия в не знам какво...

# 249
  • София
А ти ще спреш ли с лъжите?

П.П. Ясно ми е, че е направиш нов профил.

# 250
  • Варна
На конвейер са темите. Вчера е имало още една. Пита дали като й взимат кръв е нормално да боли убоденото и дали може да й изтече кръвта от това. Направо нямам думи... То и админите тоя път не са изтраяли.

# 251
Не ми се връзват много от нещата. Уж тук беше писала, че "сестрата" учила хибридна специалност - български и история, после тя предлага частни уроци във Фейсбук по български, история и английски. Последно, за себе си ли говори, или за сестра си? Защото да са две сестри, на една и съща възраст, учещи една и съща специалност, страдащи от тревожност, депресия и т.н., малко странно ми се вижда. Същевременно в чуждестранна група за проблеми със съня въпросният профил е писал, че е едно дете в семейството, няма братя и сестри. Версиите се разминават тотално.

# 252
Нямате спирка. Ако теста е положителен ще се извините ли някои от Вас? Едния ме обвинява в педофилия без грам доказателство, другия в не знам какво...
А ти имаш ли спирка?
И ти може да ни излъжеш, че положителен.

# 253
  • Варна
За човек който има суицидни мисли ми се струва, че доста се засягаш.

# 254
  • Washington,USA
Като е положителен ще ви дам координати и на лекаря да го питате и лично, като и имейл и телефон на лабораторията.

Общи условия

Активация на акаунт