🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 40 261
  • 1 061
  •   108
Отговори
# 1 020
На който му е интересно, ето какво казва Търговският регистър за Виктор Ивелинов Иванов:

Считано до 31.03.2025 г. е бил съдружник и управител в "Шоколадови иновации" ООД. Към момента няма участие там. Единственият годишен финансов отчет, качен в Търговския регистър е за 2023 г. с 30 хил. лв. приходи от продажби за периода. Иначе ГФО е занулен с разходи. Предмет на дейност: производство и търговия на дребно с хранителни продукти и хранителни добавки и др.

Считано до 29.10.2025 г. е бил съдружник в "Колагенов Протеин" ООД, с последно обявен нулев годишен финансов отчет за 2024 г. Предмет на дейност: колагенов протеин.

Към настоящия момент Виктор е съдружник в "Датамп" ООД с последен публикуван годишен финансов отчет за 2022 г. с нулеви приходи от продажби. Предмет на дейност: производство и търговия на дребно с хранителни продукти и хранителни добавки и др.

Считано от 14.07.2025 г. Виктор е едноличен собственик на капитала на "ВИКТОРИУМ ИНВЕСТ" ЕООД с предмет на дейност: Организиране и провеждане на обучителни курсове, семинари, уебинари и обучения в присъствена и дистанционна форма; консултантска дейност в областта на бизнеса, маркетинга, управлението, технологиите и други.

МилионерЪ? Мей би, но къде е НАП?
Хаха, това говори достатъчно за милионера на думи.
То само като се замисли човек, как се става милионер от шоколадчета за секс. И то за година-две..
Може да има някакъв сенчест бизнес, който ние не познаваме, но от добавки и шоколади, не е със сигурност.
Криси ще остане разочарована.
Ето ви и един подкаст с него, в който също се хвали.
https://www.youtube.com/watch?v=KDgKjcOJT3A

Гледам, че Нати активно му рекламира шоколадите. Явно работят с агенция и тя е част от нея.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 13:04 от Joana85

# 1 021
Съжалявам beach_please, може при теб наистина да е така, но съдейки по коментари онлайн 90% от аудиторията на това предаване са хора, които не гледат телевизия, но всеки ден случайно попадат на епизод на Ергена 😅

Това че фирмите на Виктор нямат приходи не означава ли по-скоро, че той си изплаща всичко заработено като заплата за себе си? И така му излиза печалба нула.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 15:02 от Vaflichka81

# 1 022
То всъщност няма значение кой гледа тв по принцип или случайно.
Нямаше смисъл да го обяснявам. Да речем, че всички гледаме. Тя телевизията е затова. Но това ли трябва да е нивото?! Това ли трябва ли да ни се набутва непрекъснато?!

# 1 023
В 99 процента от случаите, Шерми е пияна на куче и няма връзка с реалността. Откровена беше само, когато сподели на Хени, че и биологичният й баща и пастрокът й, не са били читави. Как веднъж си  отраснала в богато семейство и си имала достъп до елитни училища, а в следващия момент, трябва да си глава на семейство и да се грижиш за майка и брат? Видяхме елитния й начин на живот в профила Ани Бурачек. Търкаля се по улиците сред бутилки и танцува, като  индивид на субстанции. И порицава хейтърите, че съдят тринадесет годишна. Ми, дъното е таван в случая.

Taка е. Прекроила е всичко - външността си, името си, миналото си, социалният си статус. Това е дълбоко нещастен човек, който никога няма да бъде в мир със себе си, защото ненавижда реалната си същност. От старите снимки и клипове прозира страшна нищета - социална, семейна, битова...Тя е заменила онова бедно, употребено момиче с този бутафорен, комично-трагичен, устат и пиян образ, като някак си е убедила себе си, че това е по-доброто. Елитната дама с трите фрази на 5 езика, преждата от Тему на главата и неспособността да скалъпи изречение, толкова очевидно не е получила нито любов, нито възпитание, нито уважение, нито добро образование, нито стабилност в семейството, нито любовници с private jet, но това не ѝ пречи да си ги измисли, разбира се. Който се върже на това чудо и си го вземе у тях, е най-големият балък на света.

# 1 024
  • Край морета северни и южни
Аз го гледам, но с връщане и с мъка успявам да догледам цял епизод. Във всеки едни и същи скандали. Или ще е нещо битово, или ще се обиждат на коя колко евтина била.

Наистина е най-натоварващия сезон досега. И в другите имаше дразнещи скандали - първи, втори и трети най-вече (на НН сезонът повече ми хареса точно затова), но чак толкова много не са били.

Вече сме 2015 година, това намилане на обиди и хвърчане на плюнки от телевизора все едно предаването е Биг Брадър, а годината е 2005 нещо не пасва на съвремието. Тушев съвсем свали нивото, макар, че като се сравня сезонът на НН с неговите май винаги е имал махленски уклон. Но бТВ не е кабеларка или канал в YouTube, такова ниво просто не пасва на такава телевизия.

Надали и "Островът на изкушението" е падало до такива дълбини.

# 1 025
Ники Николов, след като излезе да ми се оправдава като ощипана госпожица колко го измамила Рупецова, ми падна в очите супер много. По-обран е той сега, да. Но и неговия сезон беше негледаем, защото в 80% от епизодите не се случваше нищо.

Иначе моят коментар беше, за това че всички гледат, но не си признават, за да не ги мислят за простаци и клюкари. Приемете клюкарското в себе си, хора. Човещинка е.

# 1 026
  • София
Ама какви частни училища е завършила Шаврантиела, моля ви се! Това е само в нейната глава. Много ясно виждаме вече 2 месеца, че тази е някакъв абсолютен саморасляк от улиците на циганската махала и никой нито я е възпитал, нито се е интересувал от нея, нито й е дал обич.
Много интелигентната, която не може да направи разлика между стриптийзьорка и участие в музикален клип. Не че Дениз е някаква чиста сълза, обаче точно това да се ползва като аргумент, е изключително смехотворно и нелепо. А съм сигурна, че има много на какво да се построи тезата, която Шаврантиела излага. Просто тя толкова си може.
И двете са един дол дренки, само че Дениз е по-персептуална, понаучила се е как да се държи в различни ситуации и да се владее. Което не е малко развитие, като се замисля. Защото иначе ето я Шавра като поведение.

А КрасимирА като не е насочена срещу нея повърнята, направо изглежда, че се гордее с поведението на "половинката си". Една такава самодоволна усмивчица има на лицето всеки път като започне тази да обижда някого. И големите интелектуални разговори, които водят помежду си - все обсъждат и плюят някого, като две баби пред блока. Той бат Красьо си е бабка по душа, де. Но иначе другите били женчовци. Лика-прилика са си двамата - еднакво интелектуално ниво (никакво към отрицателно), еднакви ценности, еднакво самочувствие.

Много бих искала да видя абсолютно всички да започнат да игнорират Шарма, сякаш не е там. Това би била единствената адекватна стратегия, ако съжителстваш с подобно нещо.
Не мисля, че и това би помогнало. Защото дори да я игнорират, това няма да й попречи да ходи след всеки и да бълва възпитание и превъзходство нонстоп. То и сега си е малко така - нито чува какво й се говори насреща, нито й се отразява на поведението казаното.

# 1 027
Мисля си, че ако никой не я поглежда и не я отговаря ще превърти и сама ще си тръгне. Тя се храни от вниманието, което получава.

# 1 028
Социалките врат като вещерски котел, ама извисените не гледали пошлости. Айде по- полека.Положението е - „Аз по принцип не гледам ЕргениНОТ, но днес без да искам чух от кухнята, че съседа го е пуснал и се заслушах...“
„Аз по принцип не гледам тъпотии, това реалити е за тъпаци, но също по принцип докато превъртах каналите, случайно попаднах на един скандал между ЕЛИТ и ЕЛИТ, и се загледах...“
„Аз по принцип съм над нещата и телевизиите, но детето беше оставило канала  и докато пусках филм на флашката, видях една гола плеймейтка, в една къща с още няколко известни дами, и още две три пияндета...“
(Бележка на редактора) : И после всеки път чаках десет вечерта с нетърпение... иначе по принцип не съм тъпа и въобще не гледам риалити формати, но сега от скука се излъгах. И утре ще е скука и пак ще се излъжа.
Бе, хора, кому е нужно да влизате в обяснителен режим?!  В тези формати  кристално ясно се вижда ,че единствения ''талант'' на така наречения ''елит'' е  - как с УЖ неограничени средства  постига НАЙ-ЕВТИНИЯ резултат.

# 1 029
Любимите актьори на Габриела - Вин Дизел,  Джейсън Стейтъм и Скалата Grinning

# 1 030
Reina, много точно казано. Тя можеше да злепостави Дениз със къде по-сигурни аргументи, но тя толкова си може.
Красимиро е тъпо парче и затова я търпи. Той е застинал в развитието си и за него първичните неща са най-важни- да бодне някоя тунингована, да се наяде и наспи. Той няма други човешки потребности. Примитивно същество.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 14:02 от Lotus32

# 1 031
Частно училище не е задължително равно на добро училище. В Бургаската частна гимназия отиват богаташчета, които са на косъм да ги изключат от елитните гимназии.
Също съдейки по манията й визуално да крещи колко е скъпа, ми е ясно, че не е била в училищата с old money милионерските деца.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 15:04 от Vaflichka81

# 1 032
Пускам Габриела на скорост 1.5 в Надкаст, отишла е сама. Очаквах да са двамата с Джуджани.

# 1 033
Чудех се откъде ми е познато името на хранителната добавка на Виктор и се сетих, че ги рекламираше Рупецова.

# 1 034
Пускам Габриела на скорост 1.5 в Надкаст, отишла е сама. Очаквах да са двамата с Джуджани.

И в бързината си пропуснала, че Джани е снимал точно преди нея подкаст.

Общи условия

Активация на акаунт