🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 42 299
  • 1 097
  •   102
Отговори
# 120
Абе няма ли да има край тая мъка! Откъде накъде тоя мазен лъжец цяла България трябва да му гледаме дъното, Орлин да му рапортува кога какво е казал и направил, този човек е абсолютното човешко падение! Хайде вън тоя мазмантия и страхливец! Радо имаше ли сто разговора с продуцента и с Габриела преди да изхвърчи?!
П. С. Благодаря за новата тема 🌷

# 121
Явно е и далтонист човек, освен всички останали текущи проблеми…. Сиво вещество имал, а то кафяво… че и миришеее

# 122
  • густо майна Филибето
Ауу, женчото и гея зяпал Габриела и не трябвало да си говори с нея.

# 123
Заболя ме главата да слушам логореята на яйцето и да гледам овчия поглед на изгората му.

# 124
Хем е гей, хем гледа жена му. Те всички жена му гледат, пуф. Не бил ревнив…

# 125
Натали едва я изтрайвам с това мяу, но и тя се опитва да отвори очите на Габриела.

# 126
Ако на Джани майка му чете това,искам да и кажа следното: В групите може да защитава детето си ,майки сме и всяка ще застане до своето ,но когато е сама вкъщи , да се замисли че ,той наистина има нужда от помощ ,кофти човек е , няма да е ок в живота никога с това поведение! Супер грозно, нарцисист ,комплексиран и ревнив, даже има някакво психическо разстройство според мен ,не съм лекар не знам точно какво е ,но си личи от действията и също така жестовете на тялото му говорят много ! Колкото и да ни боли ,когато децата ни имат проблем им помагаме за тяхно добро ,не си затваряме очите ,не мислим че проблема е само в другите хора ,които виждаш ли му завиждат или го мразят безпочвено, няма как сто човека да ти казват черно ,а ти да казваш че е бяло.

# 127
Ее тоя Джани Родари да се примири най-накрая с любовта си към Орлин и да си се взимат.
И аз смятам че  този псевдомъжкар е влюбен в Орлин и това се заяжда с него.

# 128
  • вкъщи
И двете избраници тъпи та дрънкат. Едната повтаря колко не е ок 50 пъти, другата не можела да се шокира още. Той Джани бабаитът верно има по- богат речник и от двете взети заедно.

# 129
Тъжно е. Мамаджанке, дано успееш да промениш синчето.

# 130
Във всички останали реалити формати като гонят някой не му дават шанс да говори с когото и да е, просто си прибира багажа и си заминава. Защо продължават да дъвчат темата кой е казал първи гъзолизец като могат само да пуснат записа и се чува, че първият  е Джани
Още в 1-ви сезин на Ергена, Виктория като лисна чашата си в Алекс се видя, че предаванията нямат против агресията и униженията, напротив толерират ги... сега чак ме изненадват с категоричното си решение... но и го подкрепям де, така трява да бъде

# 131
Тоз е ненормален, аз повече не мога да го слушам! Той Джани не се ли сеща, че Габриела като ходи на работа, сигурно ѝ се налага да говори и с мъже? Ама той Дагестани едва ли ще ѝ позволи да работи, де...

Габриела определено е жертва, но наистина е малоумница и тя същата като него. Дано някой да ѝ влее мозък в красивата глава и да я спаси от този примат. Изобщо не е ок това поведение, и този начин на мислене.

# 132
Докога ще ни занимават с този орангутан и птичия му мозък? Сега поне всички могат да видят дали сам е решил да си излезе или  е изгонен и за какво

# 133
Бре, Габриела все не знае, все не чула и нищо не знае от случилото се! Ма тя милата не можела още да се шокира, защото не знаела истината! Натали много хубаво й го каза - Габи, ти си във връзка с този човек!

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 23:57 от Moderator3

# 134
Тарашан е с диагнози, но за тях няма хапчета или лечения, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт