🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 55 861
  • 1 450
  •   154
Отговори
# 1 335
Киара много се излага и копае дъното вече. Натрупа много симпатии (според мен незаслужени) на гърба на Шермин и вместо да си тръгне, след като беше демонстративно зарязана, тя продължава да се влачи след Красимир и да му се предлага. Снощи на дивана когато бяха двамата в женската къща, то не бяха полулегнали стойки, дупене, чекнене, предизвикателни въпроси. Преди това на пейката го беше заградила като пъдарин. Влюбена била, искрена била. Ходи да се обяснява пред цялата къща колко го харесвала, а до вчера пред редакторите казваше, че й е противен. Евтино момиче, без никаква класа и достойнство, да не говорим че нито акъл има, нито елементарни социални умения. Само знае да се фръцка и да се цупи. Идеални са с Красимир един за друг, да се взимат и Ана да си ходи, да ги видя каква двойка мучащи телета ще заформят.

# 1 336
Киара много се излага и копае дъното вече. Натрупа много симпатии (според мен незаслужени) на гърба на Шермин и вместо да си тръгне, след като беше демонстративно зарязана, тя продължава да се влачи след Красимир и да му се предлага. Снощи на дивана когато бяха двамата в женската къща, то не бяха полулегнали стойки, дупене, чекнене, предизвикателни въпроси. Преди това на пейката го беше заградила като пъдарин. Влюбена била, искрена била. Ходи да се обяснява пред цялата къща колко го харесвала, а до вчера пред редакторите казваше, че й е противен. Евтино момиче, без никаква класа и достойнство, да не говорим че нито акъл има, нито елементарни социални умения. Само знае да се фръцка и да се цупи. Идеални са с Красимир един за друг, да се взимат и Ана да си ходи, да ги видя каква двойка мучащи телета ще заформят.

Добре, че си ти да ми разясниш какво е искала да каже Киара и какво и се върти в главата, защото аз честно казано нищо не разбрах. Хънката мънката, той това, аз това, Шермин онова. Joy

# 1 337
Красимиро никога не е завършил изречение. Започвал е, но винаги запъва. И няма нито едно сложно изречение.
Прост човек, просто изречение. Макар че ТЯ, Карасимира и просто съставно не може да построи, там думите излизат само с клизма.
Въобще, кастът е покъртителен. Сега като го няма мамин Джанко, фаворит ми е Йовчо. Няма такъв паразит. Впил се е във Фуфица, като кърлеж в гостоприемник. С тая рехава брадица, с тая рЕдка фасада, лъха на нечистоплътник, като некъпано куче. Тя Фифа, разбираемо поддаде на Лъчо, като видя мъж с пълен набор от 32 зъба.
А Виктория направо ме застрелва с ластик. Защо, бе джанъм, до нея не достигат факсовете от кораба майка.  Не вижда ли, че пред нея не стои рицарят в блестяща броня, а просто идиот обвит в алуминиево фолио.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 14:20 от Filipiada

# 1 338
Колкото повече гледам КрасунЪ, толкова повече си мисля, че парите му са от проституция. И то не защото е бил сводник...

# 1 339
Красимир прилича на момче за поръчки, далаверки, този тип бизнес. Изкарва някакви пари, гладен не е. Привлича ги с това, че за жени от тяхното ниво е "мъжкар", те такива си харесват. Първично мъжествен и нацепен, малко да говори, лошо да гледа. За него по-интелигентните и либерални мъже са гейове, той с такива не общува, не са му на нивото.

Ако не беше толкова глупав и страхлив, чисто визуално, от всички мъже вътре, намирам Радо за най-хубав. Но само да си отвори устата и край! 🥴

# 1 340
Те 99,9% от “собствените брандове” на разни подобни инстаграм “звезди” са евтин китайски дропшипинг, не съм мислела, че някой още се връзва на това, че ще развиват истински бизнес.

# 1 341
То за истински бизнес се иска мозък и находчивост.

# 1 342
Виктория за мен е изгубена кауза. Има толкова ниско самочувствие и мнение за себе си, че след като Житомир ѝ обърна малко внимание, е склонна да му търпи наглостта и арогантността, които демонстрира към нея пред всички в къщата.
Момичето се прави, че не вижда как този я излага и не спира да повтаря как ще си продължават по плана - демек да си дават взаимно рози.

Абе някой да ми разясни, накрая двойката, която остане, получава ли някаква награда, че толкова силно някои искат да останат на всяка цена до края?

# 1 343
Май получават "сватбено" пътешествие.

# 1 344
Ох има подкаст с Джани, голямо кречатало, оправдания, не знам Габриела как го търпи.

# 1 345
Явно могат и пръстен да предлагат, защото нали снощи споменаха Йовица и Филипа, че са си говорили. В друг епизод нещо споменаха и родителите, че щели да идват на финалистите. То досега от толкова сезони никой не остана двойка. И Валерия и Евгени, които уж след предаването бяха.

# 1 346
А, добре, към днешна дата приключили ли са снимките и всички върнали ли са се от там, понеже гледам им сторита на по-голямата част и са си тук.

# 1 347
  • София
Предаването е снимано май месец.

# 1 348
В това шоу се познавали хората, Лили и Дениз съученички, Краси и Емили, Краси и Габи, Лили  и Наталия, Габи с близнаците, жените от старите сезони

И Лили и Ана от клиповете с Азис. На Радо няколко пъти пък му казаха за Тихомир, че го познава, че нали си били приятели, ами то си е фемили формат.

# 1 349
  • Край морета северни и южни
Да, това на мен ми направи много лошо впечатление. Все едно са си вкарали една голяма компания, нищо чудно повечето неща - скандали и коментарчета да са по сценарии. Тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт