🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 54 521
  • 1 415
  •   85
Отговори
# 1 350
Те 99,9% от “собствените брандове” на разни подобни инстаграм “звезди” са евтин китайски дропшипинг, не съм мислела, че някой още се връзва на това, че ще развиват истински бизнес.
С дропшипинг може да се направят много пари, но трябва да предлагаш продукти, които не се намират при други, по-известни и по-големи компании. Сигурна съм, че доставките и customer support са по-добре организирани в trendyol, отколкото в сайта на Шермин.
Също, брандингът й куца. Не знам кой ще се хвали, че си е купил дрехи от нея.

# 1 351
Вафличка, нито веднъж не съм попадала на нещо, което да не се намира другаде - всички поръчват от едно и също място. От години вече може да се търси в Гугъл по снимка, сега с AI директно можеш да търсиш къде е наличен въпросния продукт. Модните им брандове всичките поръчват от най-евтините китайски боклуци и ги продават с гигантска надценка. Само някой по днешните стандарти компютърно неграмотен няма да си намери алтернативен сайт (от където вероятно поръчват и тукашните търговци).

# 1 352
Киара каза че Тиквун бил интилегентен. Сега се сетих. Смешно е, защото, миналата седмица и беше неприятен, но като видя на къде духа вятъра на розата, обърна палачинката.
- "Слушай ма" Laughing

# 1 353
  • В Града на липите
Ако не беше толкова глупав и страхлив, чисто визуално, от всички мъже вътре, намирам Радо за най-хубав. Но само да си отвори устата и край! 🥴
За мен Калоян е най-хубав, но и той да не си отваря устата Grinning

# 1 354
Ако не беше толкова глупав и страхлив, чисто визуално, от всички мъже вътре, намирам Радо за най-хубав. Но само да си отвори устата и край! 🥴
За мен Тихомир, но на него направо трябва му зашият устата.

# 1 355
Киара каза че Тиквун бил интилегентен. Сега се сетих. Смешно е, защото, миналата седмица и беше неприятен, но като видя на къде духа вятъра на розата, обърна палачинката.
- "Слушай ма" Laughing

Сега нали жените ще раздават рози? Ако тя му даде и той откаже дали ще си тръгне с нея? То това с розите е малко нагласено- ако не извикат примерно първо Шермин да даде и някоя друга пожелае Тиквичко?Laughing

# 1 356
Страх я  хвана Киарчето, личи си доста. Щом започна да се мазни на Туквун, ясна работата.

# 1 357
Страх я  хвана Киарчето, личи си доста. Щом започна да се мазни на Туквун, ясна работата.
Не само се мазни, но си загърби инстинкта за самосъхранение и измъкна мъжа мечта от покоите на Нейно Величество Stuck Out Tongue Winking Eye Сега очаквам да бъде обезглавена, разчленена, сдъвкана и изплюта.
Не мога да й отрека, че е храбрец Киарчето, за разлика от лейди Красимира, която пак се вайка и  се чуди как да отиграе ситуацията Joy

# 1 358
Няма инстинкт за самосъхранение.
Както и достойнство и себеуважение.
Липсват, наред с много други качества.

Ех за слава на какво ли не са готови...

# 1 359
Вие нареждате Киара, а пък аз чакам цял сезон някой да прави шоу, което не включва словесна диарии. Дерзай, Киара, направи интригата пак при Красьо 😅

# 1 360
Според мен Киара се справя добре – ако успее да отмъкне Красимира от Шермин, ще е идеално.
Шермин е изключително глупава; не разбирам защо си мисли, че някой ще ѝ купува боклуците. Ако се беше държала по-добре, може би щеше да има някакъв шанс. Иска да препродава дрехи, но поне да избере нещо по-представително, а не тези парцали. Изумена съм от глупостта ѝ и от липсата на реална преценка. Не може да се изразява, а си мисли, че отговаря подобаващо.
 На мен Радо и Тихомир ми приличат на араби с тези бради – много са ми неприятни и двамата.

# 1 361
Брадите са мода.
Нещо като джуки и скули за жените.

# 1 362
  • somewhere near the sea
За мен Тихомир, но на него направо трябва му зашият устата.
Ох, момичетааа, имах изморителен следобед, но вие ме разсмяхте с глас. Още се хиля... Stuck Out Tongue

# 1 363
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не смятам,че Красимир е много тъп. Със сигурност не извира начетеност и компетенция от него,но тъп не е.
На мен ми харесва това,че е сдържан,говори само там,където има какво да каже.Не е конфликтен и дори го намирам за спокоен човек. Не мога да кажа дали той си е такъв или за пред камерите го играе по-смирен отколкото натурално е,но като изключим прането и натискането му за безплатен с*** с елитна компаньонка,на мен Красимир ми допада.

Няма да си го вземам у дома,но на фона на другите мъже в Родос, не е толкова зле. С Киара изглеждат много готини заедно, eye candy двойка.

Тихомир или както някой тук го нарече Житомир Laughing  ми е най-противен от всички там. Толкова глупости чух от този индивид за 3-4 дни,че нищо чудно на 26-27 още да не е имал връзка с жена. Коя ще го търпи този недорасляк?!

Виктория е тази обаче,която най-много се излага.Дори Шермин не се излага толкова,колкото Виктория жадна за екранно време,унижаваща се 24/7 да се бута при момче,което не може дори да я гледа.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 17:18 от Adoralova

# 1 364
Аз съм убеден, че на КрасимирЪ поведението е изцяло диктувано от сценаристите. Най-вече с Анчето кралицата, може би неговите мисли и действия се изчерпват с прането, пипни го да му се порадваш и снощното - да го усетиш.

Общи условия

Активация на акаунт