🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 61 713
  • 1 612
  •   85
Отговори
# 1 395
Ама какво сега, заради онли фенс ли? 🙄

# 1 396
  • Варна
От промото за следващия епизод защо си мисля, че Шерпата е агресирала срещу Киара и да кажем е последвала примера на Капитонова, като я е заляла с винце 🍸🍷🍸🍷

# 1 397
  • Be realistic - plan for a miracle.
Гледам сега епизода от сряда където Виктор изцъклен обяснява, как едно време не се толерирало човек да живее до късна възраст с родителите си. Аз пък ще кажа, че точно едно време най-много се толерираше това 😆 И имаше очакване синът да си живее с техните, да заведе и булката там, всички да са под един покрив, да орат, сеят и ядат заедно.
На Виктор идеята му беше в случая да каже, че е изкарал милиони, много му е важно за се знае това.

# 1 398
🤣
Скрит текст:

# 1 399
ВикторЪ е писал и за Шермин, но я визираше конкректо.
Едното беше - Пия всеки път, когато Шермин каже рИално, вече едва гледам.
А другото доколкото си спомням- Очаквам да събера 50К последователи, дано стана достоен да ме последва и Шермин.
Сега е като стрелба в тъмното, не знаем срещу кого трака картечницата.

# 1 400
Допълвам от предната страница - или Виктор е бил готов да преглътне всичко, но Дениз го е чупила, заради друг мъж и той сега беснее, като се пробва да я унижава с онова, с което се правеше, че няма проблем в шоуто.

Възможно е. Може и Викторчо да не става в леглото, макар, че си е инсталирал огледала в стаята и си е татуирал надран гръб Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 401
Аз наистина нямам представа, как стоят нещата с тия предавания - изненада ли е, като в Биг Брадър, с кого ще си вътре или им казват?
Може и да е знаел предварително всичко за Дениз и да е решил да закове вътре оборотна бръмчалка с богат опит и именно за това така да побесня, като не му пусна? Един вид, на всички пускаш - дърти, дебели, а на мен, младият и хубав милионер, не!
🤣🤣
В Биг Брадър май се пази тайна кои са участниците, и ги изолират преди влизане по разни хотели. Но като слушам Шерми, кое би я накарало до преди изгонването да мълчи за Дениз,  а след връщането - какво се е променило, че всеки ден да бълва змии и гущери по неин адрес?  Очевидно, че не е знаела много факти за Дениз. Пък и ако не е живяла в БГ последните години, ако не се е интересувала... Но при изгонването може да са я изпуснали, върнали и телефона, или са я сложили в някакъв хотел да си чака самолета, според мен, точно тогава Шерми се е 'обогатила' с клюки за участниците. За всички! Но защо ползва 'наученото' само за Дениз? Не знам. Можеше да се захване с Габи. Или дори с мъжете. За всеки има по нещо. И с Лили можеше? И с Наталия?

Виктор според мен не е знаел за Дениз, или поне е по-добър актьор. Но той си е някакъв перверзник, щом продава шоколадчета за оргазъм, сигурно е наблегнал много на играчките в секса. Ако не я е познавал отпреди, той поне си търсеше някоя, която да му харесва физически, и си я заплю още в началото, и си се матчна с нея. Пък и тя го търпи, вижда се, че не го харесва. Ако Виктор сега, след връщането на Ана, е научил нещата за Дениз, то поведението му не се промени много. Или няма значение за него, в случай, че играе; или си я е познавал отпреди и си ги е знаел отпреди тия неща. При него го липсва това изненадване от новината, премисляне на ходове, умълчаване, посърняне, смяна на партнерката...

# 1 402
Като има драма що се следват в инстаграм?!
Дениз и Виктор следват Криси Писи и Петър
Криси и Петър следват Дениз и Виктор
Само “двойките” от формата не се следват…

Допълвам от предната страница - или Виктор е бил готов да преглътне всичко, но Дениз го е чупила, заради друг мъж и той сега беснее, като се пробва да я унижава с онова, с което се правеше, че няма проблем в шоуто.

Възможно е. Може и Викторчо да не става в леглото, макар, че си е инсталирал огледала в стаята и си е татуирал надран гръб Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 403
Една ви изчетох. Зор видях. 1 ден не влизах в бгмама, а по темата имаше огромен брой коментари. Но ми беше интересно да ги прочета.
Виктор си е первезник. Щом монтирал огледала на тавана над леглото му, говори.за това. Кой нормален човек ще го направи.
Шермин е постоянно пияна и пуши цигари. С този начин на живот слуд 3-4 години ще заприлича на плашило и ще изглежда кято на 50-60 години. Пие и пуши, защото вътрешният й свят не е в мир. Не е лесно да спи с клиенти и да изпълнява желанията им, за да й бъде платено щедро. Нищо няма да ме учуди, ако се дрогирва.

# 1 404
Значи, аз трябва да ви кажа, че бях засякла една част от женската група с Туджаров на летището, явно като са летели за натам. Вероятно са знаели и останалите кои са.

# 1 405
Ми то предварително се коментираше в нета за част от тях, че ще влизат. Какво остава за самите участници.
Значи, аз трябва да ви кажа, че бях засякла една част от женската група с Туджаров на летището, явно като са летели за натам. Вероятно са знаели и останалите кои са.

# 1 406
Още един аргумент, може и пералнята на Викторчо да не е по стандартните размери InnocentSmileySatisfiedSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

П.С той Чакала ли нарична феминистка ? пхахахахахаа

# 1 407
  • here and now
Още един аргумент, може и пералнята на Викторчо да не е по стандартните размери InnocentSmileySatisfiedSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

И аз имам подозрения, че е слим вариант...

# 1 408
Наистина ли им взимат телефоните? Много ми е интересно теза бръмчалки как изкарват две седмица без телефон? Никаква връзка ли нямат с роднини и близки?

# 1 409
Може затова да е сложил увеличителни огледала в спалнята 🤣🤣🤣

И аз имам подозрения, че е слим вариант...

Общи условия

Активация на акаунт