🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 65 097
  • 1 675
  •   92
Отговори
# 1 605
Юпиии, най-накрая ГабаАлоАло я разкриха Joy Ама така е, като се правиш на тартор.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1137221981899179&i … 22151545486878257
А за тези, които нямаме Фейсбук, моляяяя? 😁😁😁
To e превюто за следващия епизод.
Аз снощи на тая мегаромантична среща заспах и сега като гледам превюто ще бъде много интересно, няма да заспя пак, но не разбрах какво Фифи ще купи и ще продаде Виктор?😅

# 1 606
Тъпоъгълника около Краси тъпото вече го превъртам, толкова се изтърка. Head Band
Красимиро вади много олд мъни стил в Монако, само Шермино му липсва с роклята от shein. Двама са много хубава двойка, казвам го без грам ирония, подхождат си.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 13:31 от Serene__

# 1 607
Тая вече не е  Фифица, а вълчицата от Уолстрийт. Купува, продава  и  лепи Ролекси на челата на опонентите.
А възлюбеният й Йовчо ме хипнотизира с гиздавото си бретонче, което е започнало да олисява в причудливи футуристични форми.

# 1 608
https://www.facebook.com/share/r/1AbyYdxGXZ/  Сафрона демек Шермин, за Дениз

# 1 609
Той Краси, също като Шермин, има някакво раздвоение на личността. Пред Шермин обяснява какво толкова ще си кажел с Киара, за какво го канила, какво да прави, ама после като отиде на срещата звезда щял да кръщава и да сваля на Киара….
Просто ненормална работа. Вече не знам коя роля е той и коя му диктуват от продукцията.
Ако вкарат втора жена, подобна на Шермин, ще ми е много забавно, защото може да стане и четириъгълник. 😆

# 1 610
Адска мизерия лъха отвсякъде.
Тесни стаи-килери,претъпкани с разхвърляни куфари и намачкани чаршафи.

Хранене от алуминиеви кутии,мляскане и говорене с пълна уста.Мивки,задръстени от мръсотия.

Полягване с дрехите в неоправените кревати.

За капак - "пране" по кьошетата,баните,храстите.

Мръсни коси се веят навсякъде,пиянски крясъци до сутринта

Въргаляне по спално-килеро-холове.

Усещам една органическа ПОГНУСА от атмосферата и шушукащите зад гърба.

Пресъздаване на един функциониращ бардак,общежитие на "влюбени гугутки". За жалост в реала такива са болшинството "любовни квартири".

# 1 611
Какво се е случило в банята, от първо лице  могат да кажат само  само Красимайра и кралицата. Виртуалът обаче ври, че * 5-48-56* е направила профилактика на водопроводната система на Марковия.
Самата тя ми беше ултра, мега гига, хипер криндж, когато с гласеца на надрусана с хелий мяукаше - направи ми масаж на краченцата, аз съм малко котенце, аз съм кралица... И изведнъж премина на мъжки бас - ти трябва да помислиш как да се държиш на срещата с тая, да не се изложиш! Бррр, побиха ме тръпки.
А като гледам промото, ми напира да перифразирам всеизвестната фраза - роднина, милиционер на - Улично богатство, тъпанар, улично богатство, тъпанар...

Какво е 56? Другите са ясни Simple Smile

# 1 612
56 е обиколката на талията на по-по- най.

# 1 613
  • Варна
Альона,
Фифица рече на Виктор, че може да му залепи 5-6 ролекса в челото и заключи, че може да го купи и продаде.

# 1 614
  • София
Киара изора дъното в този епизод.
Тя е в най-ужасната роля в реалния свят - на любовницата.
Никакво самоуважение няма това глупаво момиче. Но то от една чалга танцьорка (защото да пее не може) какво да очакваш...

Красимир се доказа, като най-жалката амеба.

Винаги когато Киара и Краси са на среща и трябва да говорят умират милиони неврони.

Играта беше като шоуто - без правила, без нищо. Райна стои като фон, дори я дадоха как се сви и уплаши като се развикаха Краси и Йово. Накрая жените да гласували. И за какво беше цялото това упражнение? Аз така и не разбрах.

Лъха на една тотална безпомощност.
Имам усещането, че шоуто е оставено на самотек и не знаят какво да правят.

# 1 615
Шоуто с помпозните рокли, дето ги нареждаха като на пазар , беше все пак малко по-романтично . Тогава в избора на Евгени Валерия или Елена всички се бяхме увлекли и ако не друго успяха да ни заблудят, че са влюбени.
В сегашното шоу правилата са, трябва да сте по двама, трябва да се карате, за да се гледа...

# 1 616
За мен поведението на Киара не е нейно. Това ѝ диктува продукцията, това прави, иначе ще ѝ е време да излиза. Трябва да завърти някаква интрига, в противен случай ролята ѝ в предаването е изчерпана. То е ясно, че тя чувства няма и всичко е само игра за пред зрителя.

# 1 617
Иска ми се Галошир да изпере и Киара.
После да му вмъкнат още една подобна и да се заформи четириъгълник, в който Гучито да се мисли за най-желания мъж и главата му да е още по-голяма каша.

И аз мисля, че той е изпрал и Блага, тя малко на Мара общата прилича, ама поне по-миличка.
И то като ги пресметнем по метода на изключване, всички прост.....тутки и к...рви като започнем с Анифе, Дениз, Джуката, Благовеста, Кристина в по-мек вариант. Коя остана да не е ?
Виктория
бат Лили
Натали ?
Филипа ?

# 1 618
Красун: направо ми е каша в главата.
Кера: не мисля, че не е невъзможно.
Титани

# 1 619
  • В Града на липите
BlackCat12, той КрасунЪ вече се мисли за най-желания мъж. Simple Smile
Поне в главата му е проветриво.