🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 65 497
  • 1 679
  •   101
Отговори
# 1 665
Колебах се дали да направя трафик на Джанката, ама все пак видях участията на него и Габриела в Надкаст. Амииии... Изгледали са внимателно и нееднократно какво е излъчено и са съчинили някаква версия как всичко го е започнала тя, как тя е скандалджийката, свръхревнивата и т.н. а той само е реагирал на нейните сръдни. Никакъв опит от страна на Неделчо и Туджаров да ги поставят натясно, поне можеха да ги заядат за онова "приятно НИ е", ама те така си правят открай време. Даже Неделчо си го е казвал "Като ги няма участниците, ще ги храним, като дойдат, ще им се мазним". То вече и захранката за "като ги няма" стана много постна, но пък бебето трябва наистина да яде, та да са живи и здрави.

# 1 666
Хора, кога ще свърши това предаване? Направо е негледаемо вече

# 1 667
  • Край морета северни и южни
Ох пред тези вътре в момента и Ана-Мария, и Даниела, и Косарчиту направо са си топ отвсякъде.
Тези, които ще излязат с неопетнен образ се броят на едната ръка.

Във ФБ се появиха няколко твърдящи, че Тихомир може да е на двата бряга или повече на левия.

# 1 668
Хора, кога ще свърши това предаване? Направо е негледаемо вече
Още 8 участници има да влизат.
Мисля, че приключиха снимките преждевременно, тя нали и Елена Сергова се биеше в гърдите, че няма да ходи за редактор в сезона на Николов, защото бил много кратък, а Любов в рая я снимаха по-кратко. Така че според мен имат 3, максимум 4 седмици още.

# 1 669
Аз се надявам никога да не свършва Grinning Grinning  На мен са ми забавни тия малоумници и искам да си ги гледам в тоя аквариум още.

# 1 670
Киара не е с особено бистър ум, има беден речник, трудно тече мисълта, обаче е добро момиче, категорично, за мен. Стана ми тъпо как ѝ внушиха, че била играла мръсно и долно и я тласнаха да ходи да се извинява на оня тулуп, а тя просто си играеше играта (и то много добре), за да остане в предаването.
Докато Ширмана е откровено прост и злобен човек, без капка емпатия, тя не харесва абсолютно никой на този свят истински освен самата себе си. Няма свян, няма срам, няма чувства. Влюбване и любов на такива като това същество не се случват, дано поне майка ѝ я обича.

# 1 671
Аз се надявам никога да не свършва Grinning Grinning  На мен са ми забавни тия малоумници и искам да си ги гледам в тоя аквариум още.
И аз искам да не свършва най-вече заради забавната компания тук 🙂 Така или иначе нищо друго не ми грабва вниманието от всичко предлагано на тв пазара.
Градацията на Анна-Мария.

# 1 672
Подозирах аз, че Тушев не харесва жени. 🤔
Това е всеизвестно!
Казваш, че в предвид предпочитанията са и превилегиите, и колко ще им е комфортно на живущите във вила "Рай" 😁
Те не са пет дена там ами доста седмици спят на матраците...

# 1 673
Киара е глуповатичка, но не е лош човек, предричам, че ще има далеч по-голям успех в хващането на някой по-заможен, отколкото Анка.

# 1 674
Боже, още един Майкъл Джексън. Какво става? Уж умна, но с тази постъпка и всяка постъпка в другото риалити, опроверга и последния който си мислеше така. Но все пак бях започнала да ѝ симпатизирам даже. Въпреки че бях твърдо Даниела.

И какво се оказа? Ана Мария плю Даниела и накарая се направи като нея…

# 1 675
Ако имаш проблем с носните прегради , не си дялкаш като зурла носа!
Само не разбирам защо всички искат еднакви носове? Наистина ! Докторите ли толкова могат, всички желаят зурли ли? Как една не направи красив нос, а някаква изпилена дупка.

# 1 676
Докторите си могат достатъчно. Това се търси. Имам съседка (която също се опитва да бъде инфлуенсър) преди 2 - 3 години също се оперира в Турция , ами нищо общо.
Изглежда си абсолютно нормален нос.
Тези дами явно си дават заявка за тънък и чип до горе нос.

# 1 677
Абсолютно! Няколко човека в обкръжението ми вече си оперираха носовете, точно заради изкривена преграда, на всички им пипнаха леко и формата (разбирам го, така и така се оперират), но никой не се обезобрази. На моят мъж също му предстои такава операция.

# 1 678
  • Пловдив
Ама те всички коври почнаха да си вадят кирливите ризи 😄😄

Тука нали имаше хора, които се съмняваха какви са им професиите, още ли е така?
Аз продължавам да съм скептична към всичко, не съм видяла друго освен жълти сайтове, а за Габи и това няма.  Поставям под съмнение нещата, които се тиражират, защото такива неща лесно се изфабрикуват. За това и избягвам да слагам етикети.

# 1 679
Нямаше ли да влиза и Виктор от Мартинения сезон?

Общи условия

Активация на акаунт