🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 69 078
  • 1 731
  •   54
Отговори
# 1 710
Още не съм гледала епизода, но от клипчетата Йовица прилича на неприятния доносник в класа, който изпява всички на класната.

# 1 711
Филипа не е много по-различна от Виктор и не ми е по-приятна, предвид и нейното представяне до момента. Този спор го започнаха Филипа и Йовица с въпроса от банкета, който се оказа че е лицемерен, при положение че и те са нарушавали правилата.
Не защитавам Виктор, изобщо не е цвете и той.

# 1 712
И какво като е козметичка Филипа? Не може ли да има пари по наследство и пак да работи каквото умее или й е кеф? В България някои хора си мислят че показността означава пари, такива като КрасимирЪ, Виктор и надутите кукли с корекции му държат края 😀 Истината е че дори уж бедни пенсионери имат в дюшека по100 хилки да хвърлят през прозореца.. Така че не съдете хората за финансовото им състояние по външен вид, професия и парадиране, защото имащите в повечето случаи са тихи води и не дават вид на богати освен първенютата разбира се, които са 90% 😏 Така че не е изключено Филипа да има повече от Виктор, който е расъл в недоимък и умира да си вдига сам акциите. Такива като него с лопата да ги ринеш, добре че има достатъчно кухи лейки да им се връзват и да ги желаят заради богатството им 😀
А относно Орлин и дали е много богат е ясно на всички интересуващите се от бг политика. Не е необходимо баща му да е кмет на Ню Йорк, достатъчно е и на някое село да е кмет няколко мандата 😏

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 11:33 от Catfish

# 1 713
Аз продължавам да не мога да разбера защо е голяма работа, че баща му е кмет на Монтана? Обяснява се все едно е кмет на Ню Йорк? Имали били семейството му бизнес, разбра ли се какъв е този бизнес?

А на Виктор пък не му ли е неудобно да се обяснява какъв е милионер, при положение, че в такава малко държава като България моментално ще го изтипосат с все милионерските му фирми в търговския регистър с вероятно 5лв капитал…

# 1 714
Искам да видя цялата ситуация с Виктор и Йовица,Филипа,защото въпросните спойлери/резюме са подвеждащи.Обаче Виктор е като някакво опулено чихуахуа,когато се разпали,започва една картечарска реч,кракът му ще се извади от тазобедрената става от толкова клатене 😆
При това,че са на алкохолни релаксанти от обяд с Петър,демонстрира лабави нерви,а трябва да е по-чил.Не изключвам варианта да е от онзи тип наквасени"ти знаеш ли кой съм аз".
Въпросните кекс-шоколади стоят на касата на кварталния ни магазин,онзи ден забелязах.

# 1 715
Кой милионер и мастит бизнесмен ще се занимава с това долнопробно предаване и ще ни прави сеир с долнопробни парцалани.

# 1 716
Аз продължавам да не мога да разбера защо е голяма работа, че баща му е кмет на Монтана? Обяснява се все едно е кмет на Ню Йорк? Имали били семейството му бизнес, разбра ли се какъв е този бизнес?

А на Виктор пък не му ли е неудобно да се обяснява какъв е милионер, при положение, че в такава малко държава като България моментално ще го изтипосат с все милионерските му фирми в търговския регистър с вероятно 5лв капитал…
Май имат аптека/аптеки, нали там помагал на майка си Орлин.

# 1 717
И ако работи в аптека какво прави Орлин без необходимото образование?Стоковед само.Приема ваните с лекарства,завежда фактурите,лепи цените,подрежда или пуска заявки,бърше прах.
Консултант-козметика също може 😀
Или работи без необходимото образование,като квалифицираният персонал (;

# 1 718
Аптеките са си добър бизнес, като знам, че вчера за антибиотици и разни хранителни добавки и пробиотици оставих 320 лв…

По-добре е да помага там нещо отколкото нищо да не прави, но и на мен ми е странно уж гражданин на света, пък да му се стои в Монтана…

# 1 719
Не вярвам да не знаете, че в една много известна верига аптеки поне половината персонал работи в склада без образование за фармацевт.

# 1 720
Виктор е лабилен комплексар.Добре, че са парите му, за да му връзват жените.Супер дразнещ и досаден е.В общи линии не съм видяла и един положителен коментар за него от хората.Защо се излага идея си нямам.И двамата с Кристина са жалки.Ако си бяха мълчали за връзката им, хората нямаше сега при гледането да следят всяка дума на Виктор и да се подиграват, защото говори и прави неща който изобщо не съответстват на поведението му след предаването.Но нищо, така поне на нас ни е забавно да ги гледаме как се излагат и дрънкат глупости.Чак деца и заправи на Дениз 🤣
Аз съм гледала чуждестранни риалитита с любовна насоченост и се чудя защо при нас нямат нищо общо.Там има двойки, който си продължават връзките години след това, имат деца, има хора с реални сериозни професии, не като тук...Завършила юристка, но работи във фирмата за дърводобив на баща и в Чепеларе примерно и доктор който никога не е работил това, а слага дограма (не претендирам за точност, но в общи линии са такива специалисти 😅).Като се напият и тези които говорят-горе долу правилно почват да Ъъъъ кат мякат, пякат и какво ли не .

# 1 721
По-скоро просто помага на майка си, не е като да работи там.

Аз не разбирам каква е тази омраза към родените в заможни семейства. Ще кажеш е някаква лична обида, че някой го издържат техните.

# 1 722
За мен, честно казано, също е странно на 30г човек да няма работа, с която да се издържа, и да чака на родителите си - това далеч не го правят само богаташките деца. Но пък в крайна сметка кой каквото иска да прави…

В случая на Виктор, очевидно комбинация от комплекси и завист.

# 1 723
Завист.

# 1 724
Виктор е не по-малък смешко от Красимиро с тези два часовника на басейн.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт