🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 299
  • 938
  •   32
Отговори
# 900
На мен вече ми е жал за Ана. Това момиче има много дефицити, най-вече на искрена обич и внимание. Това я разяжда вътрешно, по-силно е от нея и тези “защитни реакции” на едно и също бръщолевене как тя е Най, я превърнаха в посмешище и цялата народна любов само ще засили тези токсични черти в нея. Ужасно. Изгубена е, няма капацитета и егото й не вярвам да позволи да потърси помощ. В бъдеще я виждам като впиянчена, “изгубена” , кисела лелка. Тотална деградация, идваща от липсата на семейни ценности. Тъжно, дори вече не мога да й се ядосам.

# 901
Шермин не спря да се заяжда с всички, не видях Дениз да се е скарала с друг.

# 902
На хора като нея не може да се помогне. Те са с  личностно разстройство. Много и пие.
Грубиела например си е само проста. Но няма личностно разстройство. Проявява чувство за хумор, на страх, просто е много груба простачка. Може да й е такава нишата в услугите. При Ана е друго. Т

# 903
Абе тая Анка е проучила Дениз като ЦРу?Бая зор е видяла да се добере до нивото на Дениз.
Явно е проучила като е излязла за малко от шоуто, в началото, ако ги знаеше тия работи, нямаше да може да се въздържи.  За мен нивата им са горе долу еднакви.  И двете си задават гнусни въпроси. Малко предимство за Дениз заради по-реалната представа за себе си.

# 904
Анна е ясна, ама и Дениз и Виктор изпростяха. Дениз за Александра от сезон 1, каза че била провокаторка, а тя тогава не знаела да си мълчи т.е. не вижда проблема в себе си тогава. Всичко е една поза от нейна страна. Виктор с изказванията за децата и уж чувството за хумор също.

# 905
Шаврантията като повтори 15 000 пъти едно и също Какво постигна? Само зае ефирно време.
Тоя Радо ми е супер неприятен. Сеирджия и на всяка манджа мерудия

# 906
Хипотетично би могло да й се помогне, ако в някакъв момент се осъзнае и сама пожелае това. Тя е силен характер, само че тя влага тази сила в самосаботаж. При нея липсва ценностна система, това тотално изкривява правилната преценка за правилно и грешно, морално, неморално…

# 907
Положението вече стана 4км и Карлуково относно Шерминатора.
Вече съм убедена че е напълно луда, това е прекалено!
Аз съм в ступор колко нагъл, злобен, безскрупулен и тотално извън всякакви нормални граници човек е тя!!! 😭
Айде вече да се маха, да не говорим че беше върната неправомерно!
Шермин просто е...делулу без нула адекватност вече! 😢

Дано чете тук и да види всенародната любов към нея

# 908
Много се изтърка плочата и с Ицо 100-те манекенки и с пилона и с всичко. Няма други улики, а много искат да се хапят, даже сигурно биха се и сбили. Действително много досадно, драгият зрител е жертва на предъвкван до откат скандал, защото за нещастие врагините се познават от скоро и нямат богат материал. Иначе ехее, нямаше да повтарят удар! 😀

Дениз е била толкова влюбена в 40 години по-възрастният Ицо, колкото и в шопарът преди страници. Моля ви се, друго обича тя.

# 909
Този банкет ми хареса. Шермин се удави в злоба, докато другите се забавляваха - това е начина с такива като нея. А Красимир е такъв тъпанар, че направо е зловещо. Габа кви ги бълнуваше, че някой го било страх от него 🤣

# 910
А Натали? Някакви клипове във ФБ? Тихите води са най-дълбоки...

# 911
А само понеже явно съм неразбрала, какви са тия "секс шоколади" на Виктор?

# 912
За тази ли Александра става на въпрос?
Скрит текст:

Анна е ясна, ама и Дениз и Виктор изпростяха. Дениз за Александра от сезон 1, каза че била провокаторка, а тя тогава не знаела да си мълчи т.е. не вижда проблема в себе си тогава. Всичко е една поза от нейна страна. Виктор с изказванията за децата и уж чувството за хумор също.

# 913
Аз пък почнах да харесвам Дениз
То и за тая работа трябва акъл, не само виме

Най смешното е че тая Шермин е права, лично имам 3 клипчета за възрастни с Дениз 😀

# 914
Тя и Шермин има. Та какво е седнала да се прави на моралистка като изглежда е неособенно високо платена труженичка.
Аз пък почнах да харесвам Дениз
То и за тая работа трябва акъл, не само виме

Най смешното е че тая Шермин е права, лично имам 3 клипчета за възраснтни с Дениз 😀

Общи условия

Активация на акаунт