🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 45 325
  • 1 206
  •   215
Отговори
# 240
  • here and now
Петър голямата компетенция... Не бил реагирал адекватно Орлин, той щото самата адкеватност...

# 241
  • In The Middle Of Nowhere
Габа за пореден път обижда и нарежда, но на нея никой не може да й казва нищо и да й повишава тон! Ама как така, откъде накъде! Никой не й е говорил така! Май почвам да й вярвам😵💫

# 242
На мен ми липсваше официално становище на продукцията по тази случка. С едно изречение. Зрителят трябва да знае изгонен ли е, сам ли излиза? Да му се даде думата пред всички, пък ако не иска да не говори.

# 243
Виктор и Дениз къде бяха?

# 244
Къде са Дениз и Виктор?
да,  и аз забелязах,  по една двойка липсва, дали не взимат почивка от снимките?

# 245
Там си бяха, просто нямаше нищо съществено около тях..

# 246
По скоро използват суматохата да се крият по храстите.

# 247
На мен ми липсваше официално становище на продукцията по тази случка. С едно изречение. Зрителят трябва да знае изгонен ли е, сам ли излиза? Да му се даде думата пред всички, пък ако не иска да не говори.

Ами Т си го каза финалното становище по време на разговора с Дж. А на Ратата думата му беше дадена по време на тази дискусия и дори го оставиха да се прави на още по-голям клоун докато се извинява, въпреки че и той нямаше представа за какво трябва да се извинява. Толкова.

# 248
  • София
Йовица, който е със същото отношение към света като Джани и Красимир, след реакцията на останалите на думите му: Той си е такъв, гледа така тъпо

# 249
Габриела е едно от най-простите и ограничени същества, които съм виждала по телевизията. Голям зор е да седи с агресор и насилник и да го защитава. После да не се чуди от къде й е дошло, “носената на ръце”.

# 250

Ами Т си го каза финалното становище по време на разговора с Дж. А на Ратата думата му беше дадена по време на тази дискусия и дори го оставиха да се прави на още по-голям клоун докато се извинява, въпреки че и той нямаше представа за какво трябва да се извинява. Толкова.
Разговорът го слушах, но най-важната реплика беше с  с половин уста. А участниците - от клюките ли да научат? Седнали на диваните, чакат нещо -  и те не знаят какво. Освен това оставиха и вратичка, да му дават среща с Орлин.  Допуска се, че може да са искали да се поправи, да се извини.
Кой беше зад гласа - пак ли Тушев?

# 251
Аз съм психиатър. Диагнози от дистанция не слагам, но определено има притеснителна симптоматика.
Има спешни кабинети - да не се стесняват италианското семейство и да заведат Жанито при колега.
Аз мисля, че проблема е ендокринологичен и възпитателен. Общо взето лоша среда и голяма доза хормони инжектирани в залата.

Между другото мисля, че в темата имаме трол, а не майката на г-н рататуи или самия него.

А някой получи ли отговор от СЕМ?

# 252
  • In The Middle Of Nowhere
В промото Шарминела ще играе ролята на Джан микеле  🤣

# 253
  • Melmak
В промото за утре Шърми крещи на Дениз как някога нейното дете няма да вижда майка си на клипове на пилони. Така е, Шърми, няма да те вижда, защото ти снимки и клипове от Дубайските партита нямаш!

# 254
Гери я харесвах в нейния сезон,усещам,че и тук ще й симпатизирам.
Харесва ми това,че не търпи самопровъзгласили се тарторки и не козирува на простачки(ГабБл.)

Общи условия

Активация на акаунт