🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 39 186
  • 1 037
  •   125
Отговори
# 285
Погледът на Джани, докато говореше с Тушев, беше като на малко момче калпазанче, което знае че е направило беля, но лъже, защото иначе ще го бият.
Защо не ходят на психолози тези хора? Защо не четат книги? Защо, защо...

# 286
Ми то Ана толкова се гъзи гола пред камерите на бТВ, че изобщо не е нужно да има онлифенс.

# 287
Как е възможно в женската вила да няма достатъчно бани , а в мъжката за всяка стая да има самостоятелна баня?

Продукцията трябваше официално да обяви, че изгонва Джани, а не  да има свободна интерпретация от негова страна, че  напуска доброволно! Трябваше да пуснат всички спорни кадри и на останалите

# 288
  • На морето!
Няма баня във всяка стая, има само в стаите на Алфите, йерархия има в мъжките къщи.

# 289
  • Пловдив
Тази Гергана за която се прехласвате никак не ми допада, нито визуално, нито като поведение. Не виждам нищо специално в нея.  Аз също не съм натоварена с мнение от предните сезони, така че това е мнението ми от влизането й. Подразни ме нейното подхождане към Калоян, защото си е чиста провокация. Но явно се опитват да разбират двойките.
Дениз ми е симпатична, по същият начин нямам наблюдения от предния сезон, нито за клипчетата й, но на този етап е доста по-добре от повечето участници от женски пол. Така че я разбирам защо реагира срещу Шермин, а и тя е една от малкото които й се опълчва.
Красимир и Джанко са дъното на вечерта, единият с неговата логорея, говори такива абсурди, не виждам смисъл в неговите излияния, а другият с поведението си към Габи. Да, понякога е доста досадна и нетърпима, но пък и това някой да спи на дивна като има свободни легла е гадно.

Габи Бижу за съжаление си остана като трофей, красива е, все още твърдя, че е най-красивата, но направи лош избор. Не тая такива негативни чувства, защото не тя е накарала Джани да се държи така, лошото е че той наистина има сериозни проблеми. Най-разумното беше да напуснат.

# 290
Задължително трябваше да обяснят на драгите съквартиранти, защо Джанго е натирен от вилата. Габриела да седи на първия ред, за нея и субтитри! Да не излезе, че пак не е видяла, не е чула и нищо не знае!
Егати смешниците са всички, обаче, чак когато го изгониха и се замислиха, как ли изглеждат нещата "пред цяла България", чак тогава се възмутиха от него! Преди това не разбрали, че толкоз било зле положението!

# 291
Следващия сезон с Жоро Игнатов, не с Тушев.
"Ама моля ви се, не сме се събрали тук да правим скандали.." Simple Smile

# 292
Да и аз се чувствам натоварена. Виждаме всичко друго, но не и любов или признаци на такава. Явно идеята на продуцентите се изпълни, стана биг брадърско, под логото на ергена 😣
    Ще ви разочарова истината, но отдавна формата егрена е предимно кой с кого ще се навика и нагруби, не любов и романтика. Още трети сезон беше пренаситен с това, а "романтиката" беше само едното мляскане. Дори втори сезон се виждаше, че нещата клонят към драмата, не към любовното, но тъй като беше смес, не дистилиран бълвоч от грубости, не се забелязваше толкова. Поли също според мен доста помогна да се разведри сезона и да даде малко отдих от негативното. На сегашния етап обаче, НЕ мисля, че формата е спасяем. Ефира се диктува от тези с пари и влияние, а у нас това са му... муцуните. Smile Затова гледаме мъже, които са или искат да са в тези среди и жени, които почасово се познават с тях.

Аз ви препоръчвам да гледате само откъсите в интернет и да не давате рейтинг на самото предаване. Пък и няма да се напрягате толкова.

# 293
Цитат от моя любима книга...

# 294
  • here and now
....
 Габи Бижу за съжаление си остана като трофей, красива е, все още твърдя, че е най-красивата, но направи лош избор. Не тая такива негативни чувства, защото не тя е накарала Джани да се държи така, лошото е че той наистина има сериозни проблеми. Най-разумното беше да напуснат.
Аз пък тая негативни чувства. Защото показва, че  една красива жена е ок и подкрепя такова поведение..

# 295
Гергана е същата, като Теа. Красива, секси, провокативна, дразнещо спокойна и можеща с усмивка, и равен тон, да изкара всеки човек извън кожата. И зодиите им са еднакви - скорпионки. Разликата е само в това, че Гергана е в пъти по-умна и с по-богата обща култура. Но и двете са еднакви дразнители. Та си мисля, че на Гоби няма да й лесно срещу Гери. Нищо, че го раздава отворена и устата. Ще видим дали съм права Simple Smile

# 296
  • На морето!
Аз и друго не разбирам. По кой параграф Габриела си тръгна посредата на предаването, без церемония, без разговор с Тушев, по еднолично решение на Джан? Тя е някакъв непълноправен участник , поканен да успокоява тоя примат ли? Защо никой от това предаване не си направи труда да поговори с този участник, да приложи правила и да я задържи? Тея наистина са много зле.

# 297
  • София /Абсурдистан
Би трябвало да има неустойки.

# 298
Аз и друго не разбирам. По кой параграф Габриела си тръгна посредата на предаването, без церемония, без разговор с Тушев, по еднолично решение на Джан? Тя е някакъв непълноправен участник , поканен да успокоява тоя примат ли? Защо никой от това предаване не си направи труда да поговори с този участник, да приложи правила и да я задържи? Тея наистина са много зле.
По параграф "май сме двойка от преди предаването и влязохме да покажем какви сме хубостници". Satisfied

# 299
Няколко пъти се писа, че може Джан и Габриела да се знаят отвън, не помня дали някой намери доказателства. Само така си обяснявам нейното държание, тя си го знае и си го харесва. Тя не става за пред камера, а и явно не я търси, сигурно е влязла заради него.
Не ми побира акъла, ако не са гаджета отвън, как си паснаха така психопатски, и се напаснаха за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт