🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 37 965
  • 1 003
  •   78
Отговори
# 315
На тоя псевдопродуцент Радо Тушев трябва със закон да му забранят да прави каквито и да е реалити предавания с участието на хора в тях

# 316
Тук някой показа отговор на Габриела, че
 "нещата не винаги са такива, каквито изглеждат".
Явно Джанко само изглежда хомофоб, неандерталец, агресивен и невъзпитан. Това е от монтажа и гадните продуценти. И защото Орлин му отговаря.
В същност, Джан е кавалер и защитник на онеправданите, разбран и мил, търпелив и с чувство за хумор.
Нали Габи?

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 02:07 от dany_nik

# 317
Подборът на участници е невероятен. Тази вечер нямаше ни един с адекватен коментар. Някои са рязко учудени, независимо че дни наред са наблюдавали помашкото италианче да крещи по Орлин цинизми, където го срещне. Други директно обвиняват жертвата. Ако нямаше камери, 100% реакциите на 100% щяха да са като на пастьозния примат - тоя пак кво ходи да клепа? До един са глупави, а глупостта винаги е агресивна, не си стои кротко в ъгъла, не се срамува, а крещи истерично истински и единствени истини. Каква любов, пият и се плюят, преносно и буквално. И ако ги нямаше тия правила и страхът за имиджа, щяхме да гледаме муай тай по цял ден. Орлин действително се отличава, в сравнение с останалата тиня наистина изглежда различна порода и случайно попаднал. Затова останалите го избраха за боксова круша.

# 318
Освен към СЕМ, къде другаде може да се подаде жалба към съдържанието, което се излъчва по национална телевизия...
И аз, и близките ми в обкръжението сме потресени от видяното. С оглед на случващото се всеки ден и на насилието, на което ставаме свидетели на ежедневна база, не сме склонни да стоим безучастно пред помията, която ни се сервира от тез псевдо продуцентчета!

# 319
  • София
По-добре да изгонят доносника кметско синче
Казах, че не коментирам тук, но ти просто ме вдъхновяваш 🤘. Надявам се да си недоразумението създало примата, защото ако греша - ставате твърде много за една нормална, с допустимите отклонения среда. Дори да не съм права - моля, дай ми географски и генетични координати чрез които мога да огранича максимално възможността за пагубен случаен сблъсък на моя генетичен фонд с твоето еволюционно кощунство 🙏
Не, той е просто психически насилник от едно друго предаване и така... Защитава себеподобните си.

Аз си признавам, че се чувствам омерзена от видяното. То целият сезон е такъв с тези социопати, но тази вечер беше направо страшно и имам предвид буквално.
Хъмпти Дъмпти че е дъно - дъно е и още по-надолу даже. Че е изключително възпрепятстван интелектуално - възпрепятстван е. Обаче да не можеш да схванеш логиката на простичките неща, които ти говорят и да виждаш света като в криво огледало.... Това няма как да е нормално, просто няма!! И е много страшно! Той изобщо не разбра по никакъв начин, че това е грешно, недопустимо, непростимо...
Но и Красьо и Габриела са точно същите. Красимир не можеше да повярва, че гонят дребния примат за "нещо такова", "заради оня женчо". Confused Той какво би сметнал за основателна причина за гонене? Да изкарат някого с краката напред ли, да пази Господ?! Просто съм искрено потресена!
Габриела пък се хили доволно, това не я засяга, нали с нея не се държал така. Колко трябва да си безмозъчна, за да не можеш да сметнеш за колко време нещата ще се обърнат и срещу теб и ще сърбаш същата попара, ако не и по-лоша?

# 320
В крайна сметка ние нищо не сме разбрали ..Изгониха несправедливо Батман, защитника на слабите...

# 321
Кой или коя организация спонсорира филмирането на ергенът любов в рая? Това, което гледа българският зрител всеки ден, е падение. Това ли е изрично търсено? Не само не му се вижда краят на този сезон, ами се подготвя и втори!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 07:04 от Dimana12

# 322
  • София
Пореден много тегав епизод, в който имаше всичко друго, но не и любоФ.
Излезе си и единствената истинска двойка от предаването. Вътре останаха само фейк двойки.
И явно до края на сезона ще гледаме само скандали. Съдейки и по промото.
Дано Гергана направи нещо по-интересно и романтично, ама с тези пънове вътре, никакъв шанс.
Съвсем друга представа имах за сезона. Да, очаквах да има сеир, но в никакъв случай не в подобни мащаби.
Нито един по-интригуващ тригълник или някакъв много силен романтичен момент не видях. Това с Краси/Шермин/Киара беше пародия на романтичен триъгълник.

Джани изгонен ли беше, той сам ли си тръгна? Така и не стана ясно. Да, думите на Тушев бяха, че ''ще се наложи да се разделим'', но и Джани каза, че искал да напусне. Останалите участници вътре се чудеха какво точно се случва. Те много добре знаят какво се случва, но от продукцията нищо официално не излезе. И си имаше някакво объркване.

Габриела направи единственото правилно нещо, тръгна си с половинката.
Нещо което трябваше да направят и Шермин и Краси. Няма да се уморя да го повтарям.
Принципно Тушев не си пуска ей така кадрите, но специално за Габриела са си затворили очите защото виждат, че те с с Джан-Микеле са двойка, а за тях е важно да има поне една истинска двойка от сезона. От Габриела никакво съдържание не могат да измъкнат. Ако я заставят да остане тя буквално само ще седи и пуши, яде и пуши, пие и пуши, спи и пуши. 😀 Та да, не се учудвам изобщо.
Сега пък чета, че били приятели отпреди старта на сезона. Не го вярвам или по-точно не искам.
Очаквам 100%-ви, сигурни доказателства. Към момента не го вярвам.

Дали Джани беше изгонен правилно? Да, разбира се. Даже закъсняха.
Най-накрая да позная и аз нещо. 😀

Джани завеща стаята си. Йовица и той е за йерархията.
Абе тези хора да не са платили те имението за 1 месец? Нямам думи какви делулута са всички.
Петър се прави на ударен.
И яко ми фалшивееха покрай Орлин.
На Орлин със сигурност му е много кофти от всичко случващо се, но добре, някой да ми даде смислен отговор на следния въпрос:
С какво той е виновен или провокирал подобно отношение към себе си?
И не е само Джани насилника. Виктор, Петър и Краси също. Особено Виктор от тази тройка.

Габриела изглежда като жена, която много обича мъжа си и дори той да е наркобос и убиец от мафията, на нея не и пука, приела го е като такъв и ще си го защитава. Има и такива жени. Аз се учудвам, че вие масово се учудвате... Не е като да няма емпатия, по-скоро би прояваила емпатия за други хора или ситуации... Просто подобни жени са трудно за анализиране. Тя самата говори много малко, а когато говори трябват субтитри, така че логично обърквацията е голяма.

Натали е изключително глупава. Съжалявам ама... Момичето едно по-сложно изречение не може да формулира Идеална е за Красимир ама твърде голяма е разликата в годините им май.
Натали,
Не се казва торелира, а толерира!
И всяка втора дума ти е, 'това е окей' ; 'това не е окей'
Има си хубава българска дума - 'добре'
Това е пример, това не е пример ?! - казва се, 'това не може да служи, като добър пример за другите'
Спирам. Момичето е тотал щета.

Габи Бланко не знам какво и стана, та се разфуча така.
Краси и той явно повлиян от Джани не реагира добре. Май от началото на сезона за първи път си изпусна нервите. Усети се и даде на задна, ама онова Бланкото е като отвързан питбул и не пуска, хах.
Ужас, ужас.
За всичко това виня продуцента, психолозите и редакторите.
Те са кастнали тези хора! Не знам какво по-различно са очаквали. С труженички и танцьорки нещо съзидателно няма как да видим.

Като гледам промото, нищо по-различно не ни очаква и днес.

# 323
Свършха ми лайковете, от 10 страници не мога да дам лайк.

Тази вечер нещо озвучаването не беше добро, не разбрах и дума на Джанковица.

Знаех, че излизат, видях спойлери още миналата седмица.
Майка му защо не е дошла още да ни нахейти тук? Странно.

Габи джуката много ме дразни. Насилва се да прави панаири, и да е в центъра на събитията и пред камерите. Досадно були.

Този новия от къде се взе, пропуснала съм влизането му.

# 324
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На тоя псевдопродуцент Радо Тушев трябва със закон да му забранят да прави каквито и да е реалити предавания с участието на хора в тях

Aз пък оставам с впечатление,че много му е важно всичко да е честно,спокойно,участниците да им е добре,да има изобилна храна.Винаги се намесват при проблем и действат адекватно.

Най-накрая разкараха примата и агресор.Те го изгониха,не си тръгна той по желание.
Съжалявам я Габриела, може би наистина трябва да я разбие от бой,че да й дойде акъла.. Толкова е сляпа и неадекватна.

Габи пък и тя си изпроси скандала. Не е нейна работа да се разпорежда в мъжката къща. Не знам и тя за каква се е взела там.. Виждам,че утре отново ще беснее.

# 325
Габриела Джанковица е същата психопатка като шебека, с който се е събрала. Тя е такъв имбецил, че даже и да го види човек да накълцва, пак ще стои и ще се хили като пача и ще се прави, че не разбира. Нулева епатия. Ей такива като нея възпитават насилници и убийци.

Горките и родители!
Жалим ги, че не са си свършили работата?

# 326
Поведението на Габриела Джанова ми е изключително странно. Въпреки дългия и разнообразен живот, който съм имала, такива жени съм виждала само в криминалните хроники. Като някакви митични същества са. Но пък и мъже като Джуджанов не съм виждала.
И на мен ми стана жал за Нати. Въпреки всичко е положителен човек.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 05:22 от Zara73

# 327
Хладнокръвието се оказа голямо качество. Орлин може да е всякакъв, слабичък, женствен на вид, но това, че се владее и не реагира и запазва ниво и хладнокръвие му е страшен плюс пред зрителите, а и изобщо...И с това показа истинско достойнство и мъжки качества.
И на Джани му се иска да е голям мъж, ама го е докарал само на стойка и на мускули...С всичките обиди, с които нареждаше Орлин, в крайна сметка обрисува собствения си образ...
Интересен феномен е образът на Орлин. С какво толкова ги дразни и защо всички, които се захващат с него, всъщност се излагат, и то много...Виктор имаше същата съдба..

# 328
Ей , това на Джан Микеле е точно "котка по гръб не пада" . Каквито и доказателства да му се дават , той си знае неговата. Безсрамно изопачвава фактите и върти и суче как  той бил едновременно и  Спасителят в ръжта и Батман, защитник и закрилник на всички бедни, болни и онеправдани и най-вече на този черен неблагодарник Орлин.
Ама как може, бе- той да го защитава като един Матросов на амбразурата ( по-,хм, зрялото поколение знае какво имам пред вид) , а този мръсник да има наглостта да ГЛЕДА жена му. Как я гледа? Ами ей така, по-така не знам точно , но знам , че не ми харесва. Железен аргумент , нищо не можеш да му възразиш.

За негова чест изкефи ме как този Тушев? го попита кое е по-обидно "ла$но" или "гей" и дали "гей" е обида въобще ,а анаболният бабаит се оплете като пиле в кълчища. Чудя се само как за откровените многократни псувни нищо не се спомена. Хубаво му каза също , че Орлин не го е молил нито да го защитава , нито да е агресивен с него. Но къде ти, за да се проумеят  такива сложни конструкции се изисква малко повече от  това  , което Batman Forever притежава.
И на разговора с Орлин уж за извинение  беше същото- Аз, Аз , Аз ще бъда хлябът, аз ще втасам.....

Колко жалко , че в резултат от неразбирането проявено към него обществото загуби в негово лице един човек готов винаги да се притече на човек изпаднал в беда и нуждаещ се от защита. Джан Микеле- един Дон Кихот, осмян и неразбран от тълпата.
За поведението на останалите - като паднали от небето, при положение, че всички многократно са били свидетели на  изблиците му няма какво да се коментира. Ама как, ама защо , ама откъде? Да бе, да! Не нам тия!

Красимир заслужава повече внимание да му отделя. Предполагам вече сте забелязали склонността ми да оприличавам участниците на литературни герои. Е, Красимир ми е шлосера- интелигент Виктор Михайлович Полесов от съюза на Меча и ралото пак от Дванадесетте стола- силен като бик и още толкова умен.
Боже ,с  кого щял да си говори сега- щото те такива екзистенциални теми дискутираха с него , че  покрай тях останалите са просто прах в нозете им.

Като правило избягвам да коментирам външен вид, но онази дето никой не може да я гледа освен собственика й когато я даваха в близък план при разговора с Натали наистина изглеждаше поне 10 години по-възрастна от годините си, коренно различна от това което изглеждаше досега. И не, не изпитвам съжаление към нея , нито се срамувам от това. " За да тържествува злото е достатъчно добрите хора да не правят нищо" .
 А тя прави точно това- едно нищо. За съжаление не е единствената.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 06:48 от Free_speech

# 329
Аз също съм от семейство каквото описа Нати. И затова още повече ме е яд на немощните и опити да каже нещо на Габриела. Да я притисне до стената с точните аргументи. Да и каже, че не е вярно, че към нея се държи добре защото всички бяха свидетели как и хвърли питието когато влязоха близнаците. Всички разбраха (мисля, че точно Нати слухтеше от терасата) как се държа с нея, когато си позволи да спомене Петър за джентълмен. И  да я попита не смята ли, че излизайки с него дефакто заявява, че подкрепя насилието и агресията пред цяла България?!
А "разговорът" на Джани лайното с Орлин си беше поредна доза насилие. Той грозно го манипулираше карайки го да се чувства виновен.  Орлин наистина се почувства много зле. Трябваше да откаже комуникация. Трябваше да му заяви; че с лайна не желае да има нищо общо. Голяма грешка от страна на Орлин, че го остави да говори.  А Тъпица, путьо Маринкин, който малко преди тая случка сам се оплакваше на продукцията от агресията на Джани и за две бройки не го отнесе сега мънка и  го защитава?! Защо бе?! Плати ли ти, обеща ли ти нещо, заплаши ли те?
Направо бях бясна тоя епизод.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 07:41 от pandorina

Общи условия

Активация на акаунт