🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 31 824
  • 854
  •   243
Отговори
# 645
Истински се развеселих,когато Калоян обясняваше на Гергана,как стоят нещата....още от самото начало,те с Габи се открили и си паснали....и той инвестирал емоционално...
Истинско зомби
Joy

# 646
Днес Джани са го изписали от родилното:

С риск да обидя някой тънкообиден - наедряла ли е?
По-скоро си го мисля в контекст, ако е останала с него след предаването и от стрес...
Има спекулации, че е бременна.

# 647
Не, че нещо…

# 648
Лили пък е хомосексуална, е и?

# 649
На мен лично Дениз ми е красива и без грим — въобще ми е доста по-красива от Шармин. Убедена съм, че без грим Шармин ще е направо страшна.  Дениз, по би си отивала с някой бизнесмен от колкото Шармин — може да се държи културно и да изглежда елегантно. Шармин с тия корекции не е за пред хората — само някой дебил може да я намира за красива.
Мисля, че плочата се изтърка и ако няма да я гонят, поне да я махнат от едитирането на епизодите, че много омръзна.
Гледах по YouTube част от интервюто на Джани и Габриела по БТВ. Той определено не съжалява и не си е взел поука, а тя съвсем се е зомбирала.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 05:23 от Zara73

# 650
Определено Габи изглежда наедряла и подпухнала в лице. Като нищо е бременна.

# 651
Иска ми се Калоян да се заяви малко. Наистина прилича на малко момче, което чака разрешение от Габи...Не изглежда добре това, чак ми е трудно да го взема насериозно.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 12:32 от friends

# 652
Къде се е пласирала Шермин по-добре?
На мен и двете са ми неприятни , Дениз почна да се заяжда тънкo-тънко , аз мисля , че наистина я е яд , че Шермин се е пласирала по-добре.😀  Уж гледа да се държи на ниво , но ми е супер изкуствена . Писала съм вече , че и визуално не ми допада .
Виктория дано се усети , че май излагацията ще е голяма , въпреки че имам чувството , че тя обича да е жертва .

# 653
Не знам, и двете се обиждаха яко, коя е по-проста, лесна, пилонаджийка, била с дядо и пр., но директна и ясна квалификация в ефир - тя прави секс за пари, направи само Дениз за Шермин. Подсъдно било, само ако не е вярно..., и как ще го докаже Дениз, ако Шермин реши да я съди?! Касови бележки ли ще приложи?

# 654
На мен и двете са ми неприятни , Дениз почна да се заяжда тънкo-тънко , аз мисля , че наистина я е яд , че Шермин се е пласирала по-добре.😀  Уж гледа да се държи на ниво , но ми е супер изкуствена . Писала съм вече , че и визуално не ми допада .
Виктория дано се усети , че май излагацията ще е голяма , въпреки че имам чувството , че тя обича да е жертва .

Какво и е доброто пласиране? Почти на 30, обикаля по предавания и по “яхтени” партита, пропита от злоба, трябва да издържа майка й и брат й, без мъж е. Напротив, знае че е време да хване някой от последните влакове, точно защото не се е пласирала добре.

# 655
  • София
Тишо житото! 😮
Откъде ги изнамират такива кретени не знам. Поредният имбецил!

Калоян и Гергана много куца среща. Почти цялата среща говореха за Габи...
Калоян каква безгласна буква е горкият. Гергана къде се заби с него, но разбирам я. Висок, хубава външност. Обаче просто няма друга такава бета като него.
Бил дал дума Калоян?! Оффф, дано в сезон 2 няма такива хора. Каква дума какви пет лева бе човек. Кого залъгваш? Или намирате това което търсите или напускате. Инфлуенсъри от вас няма да стане.
Мачнаха се всички още на втория ден и няма мърдане. Калоян не де, при него стана по-късно, но е същата объркана работа.
Концепцията на шоуто в този сезон не се получи. Просто тези участници са като коне с капаци.
Още нещо много важно: за сезон 2 не канете бивши ергенки. Такава е библията ама тази библия едва ли е толкова строга. Това не е Трейтърс. В смисъл нашите бивши ергенки масово търсят по-добър имидж и влизат с основната идея да си изчистят образите.
Така че много моля сезон 2 изцяло непознати участници!

Киара за какво изобщо продължава участието си в шоуто?

Бланко се сдобри с Краси. Очаквано.

Дениз и Виктор се целунаха. Жалко, аз виждах потенциал в тази двойка, но знаем какво се случва в момента в реалния живот.

Срещата на Бонбонова и Денислав биваше.
Ако бяха вкарали повече момичета като Блага нямаше да гледаме тези простотии в сезона.

Шермин спирка няма. Не знам докога ще я търпи г-н Тушев. Но тя му е любимка и всичко и е простено. Цял сезон не се спря да провокира и обижда всички наред.

# 656
На Шермин чергата я мие само фризьорка. Затова е в това кичесто положение.

Някой попита коя е майката на джанко, с кой ник. Chill.zone е. Само като й прочетеш творенията е ясно.
Не е ,Chill.zone .Този ник е на me_for_president

# 657
То се видя положението с това бездарно, пошло , евтино шоу е :" Надежда тука всяка оставете"
Надежда да се види нещо по-различно от махленски скандали между бивши, настоящи и може би бъдещи труженички на любовния фронт.

Изгониха една двойка, сега гледаме антипода й- тя е той- Джан Микеле- "териториална" , властна , проста, гръмогласна , отблъскваща и за гледане и за слушане. Забрави когато рева как и беше жал за себе си , че случи на такъв недодялан дето един букет не се сеща да и подари. Сега не го дава.

Той - Габриела -усмихва когато го унижават публично , сериозно започнах да се чудя , кой е по-безгръбначен- Красимир Таковата или той- Калоян Бързорекия. Хареса ми как някой беше написал дали Габриела му е сменила памперса преди да излязат на диванчето. И Гергана му каза , че прилича на човек , който чака разрешение от нея като от майка си да направи каквото и да е. Ама на него сякаш не му пука особено. Малко енигматичен ми е.
 Не знам чия репутация ще е по-силно пострадала след предаването - на Красимир или неговата. Той поне определено е умен и е в състояние да си изкаже мисълта , докато онзи си е просто безнадежден случай.

Скандалът Дениз- Шермин. Казано е- две жени и гъска пазар правят. А тези двете са едновременно и жени и гъски и скандалът се получи ектра качество и то без особени усилия. Меренето беше коя е по-голяма жрица.
Резултатът е равен за сега, силите са силно изравнени. Очакваме продължение.
 Сигурна съм , че няма да ни разочароват .

Вече го казах още в началото , но сега ще го повторя- общото между това шоу и оригиналния Bachelor in Paradise  колкото между Канада и канализация. За което участниците най-малко имат вина.

# 658
  • SF
На Габриела с уста върху брадата нещо й хлопа дъската.
Ясно е, че продукцията ги сбира на сбирки и вади камери и микрофони, за да записва дейлито. Ясно е, че на Красимир му подшушнаха, че може да върне Шермин обратно в играта, за да генерира материал за снимане.
20 дни по-късно Калоян представи историята си с Габи с уста върху брадата като любов от пръв поглед. С Натали любовта ти беше от пръв поглед, Калояне. С Габи е договорка за роза, след като за нея не се намери мъж, а Натали избра Орлин пред тебе.
Иначе на мене Калоян ми е симпатичен. Има хубава външност и приятно поведение. Докато Габи с уста върху брадата правеше изкуствен скандал с Гергана, можеше да се обади. Можеше да омае Габи, че може да му има доверие и можеше да ни се представи като личност с отношение към глупавите дрънканици на Габи, но не го направи. Е, то не може да ми се харесват по всички параграфи. Но с Габриела любов нямат.
Гергана повече му отива.

Джани е непоправим глупак, а неговата Габриела, осведоми ли се какви негови постъпки го извадиха от играта и с какви лъжи я подведе и нея? Сигурно й е гот в неговата компания. Честито, Габи!!!! Заповядай един Джани и си живучкайте заедно. Приготви се за много покорен живот в неговите лапи.

# 659
В България и обидата е подсъдна, а за обидното твърденине няма значение дали е вярно или не, но аз не знам някой учатник в риалити да е осъдил друг. Не знам дали е в договорите им да не се съдят, но и да тръгнат да го правят, само ще си загубят времето и парите за хонорари на адвокати и съдебни такси, а накарая в най-добрия случай, ще получат 2-3 хлд.

Общи условия

Активация на акаунт