🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 28 656
  • 768
  •   110
Отговори
# 735
Бриела това Габа дуката ли е ? Защото ако е тя, няма нищо общо с действителността ? В Ергена, я виждаме доста пълна, с крака тип X байн, които се трият между бедрата, с увиснал задник и къси крака. Доста непрятна джука и често несполучлив грим.

И корем е пуснала, спрямо предишното си участие във формата. Дините и те са слезли малко надолу, а бутовете в седнало положение приличат на испански хамон. Animal Pig
Нахейтих я и аз. LaughingAnimal Pig2

# 736
Бриела това Габа джуката ли е ? Защото ако е тя, няма нищо общо с действителността ? В Ергена, я виждаме доста пълна, с къси криви крака тип X байн, които се трият между бедрата, с увиснал задник. Доста непрятна джука и често несполучлив грим.

За нас невежите, миндил, не е ли на русенски диалект ?
А батал какво е и на какъв език е ?
Габриела е събрала всички обиди, присъстващи в цветния български диалект от цялата страна.
"Батал" съм чувала в серозападния диалект.
А тя е просто олицетворение на всичко това, което излиза от устата и. Жалко.

# 737
Тя си каза на визитката в сезон 2, че фитнеси не посещава, а ходи при доктор да и изсмуче мазнините.

# 738
  • На морето!
От Онли фенските моми, най-противна е Ана, следвана плътно от Габриела. На техния фон Дениз е направо приятна, изразява се правилно, изглежда нормално и държи някакво повдение. Другите две са евтина гротеска, която няма изглед да изплува от дъното. На тяхното ниво е КрасимирО и Житото.
Така като гледам, след предаването Дениз, Петър и Натали не поддържат връзка с никой, Кристина само с Виктор. Явно има още развитие по основните сюжетни линии.

# 739
Добре де, защо Дениз не й отвърна на Шафрантин, че по-добре в клип на Криско, отколкото в клип разчекната чисто гола в onlyfans. Мисля че това ще й затвори конската уста за доста време, поне се надявам
Е, как защо? Защото Дениз точно в онлифенс се чекне, това сто пъти се написа.

Ето една връзка на Дениз, основана само на привличане и любов, от преди три години, с бившия мъж на фолкпевицата Дебора, Стоян Дебелия (богат строителен предприемач). Видно е, че за Дениз нито годините, нито външния вид са от значение, ако мъжът е с богата душевност.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:17 от Tess d`Urberville

# 740
Виктор споделил стори, което беше откъс от епизод, който и на мен ми направи впечатление. Както седеше между Дениз и Кристина и по едно време си сложи ръката и към Кристина. Явно още в предаването е имало нещо. Иначе, видях стори на Кристина, която е със същия маникюр, като снимката, която е постнал Виктор. Та, нямам съмнение, че са заедно.
Скрит текст:

Аз също го забелязах. Ден-два по-рано признава на Дениз, че е влюбен в нея (и ми се стори искрен!), а после това..
Не са ми приятни тези предателства за гледане. Не ми харесва и Виктор; не ми допада, че е прихванал някакъв корпоративен slang и го ползва, за да демонстрира превъзходство. За мен говори празно, многословно.

Слушах малко клип на Лъчо, в който обяснява защо е влязъл в предаването. Има нещо пресметливо и неспонтанно, сякаш всяко действие трябва да носи полза и дивидент, което не ми харесва.

Последните епизоди станаха толкова грозни, че се чудя защо си го причинявам.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:07 от Plectruda

# 741
Добре де, защо Дениз не й отвърна на Шафрантин, че по-добре в клип на Криско, отколкото в клип разчекната чисто гола в onlyfans. Мисля че това ще й затвори конската уста за доста време, поне се надявам
Е, как защо? Защото Дениз точно в онлифенс се чекне, това сто пъти се написа.

Ето една връзка на Дениз, основана само на привличане и любов, от преди три години, с бившия мъж на фолкпевицата Дебора, Стоян Дебелия (богат строителен предприемач). Видно е, че за Дениз нито годините, нито външния вид са от значение, ако мъжът е с богата душевност.
Скрит текст:

Аз съм в потрес ! Има ли къде да се издрайфам ?

# 742
Абе и двете да ми еднакви, като цел, към която се стремят, честно казано, просто Дениз не си е сменила съвсем физиономията с нескопосани интервенции (все още).

# 743
Петър все още харесва снимки на Виктор в ИГ или до преди 1 месец е харесвал.

# 744
Габриела да не би да визира Шермин?

# 745
И аз това си помислих

# 746
Това момиче е с меееега гнусен език. Доколкото разбирам е качила стори, което по-късно е изтрила, но за Гергана ли се отнася?
Скрит текст:
Скрит текст:

Това е качила тя вчера.
Скрит текст:

Габунка с тия сторита е крайно мърляво отвътре и тя същество, само Шермнка Олд Мънито е по-зле 🤢
Смятам че визира Гергана, която пък е много класи над Габриелка...и като всъщност, и като поведение, манталитет, обща култура, и нищо общо с типичните плеймейтки.
А Шерминчето отново се опитва да се прави на интересна и тя, не вижда ли че вече става наистина адски жалката с тия работи 🤦‍♂️🙄

# 747
  • в сърцето на един мъж...
Анна целеше да обиди Дениз като я нарече пилонаджийка - думите ѝ трябваше да внушат на слушателите, че Дениз танцува гола на пилон в столични заведения. Което не е така. Дениз уточни, че е вземала уроци на пилон заради клипа и че там има кадри на него. Но кадрите, които визира Анна действително не са на Дениз, а на друго момиче от клипа. И колко е долна Анна - визира и навира на хората пред очите неща от миналото на млад човек /клипа е от поне 5 години, а връзката с Ицо поне от преди 10/. Аз вярвам, че Дениз иска и е отворила нова страница в живота си. Не мога да я съдя за миналото ѝ. Всеки прави грешки. Важното е какви поуки си вземаш от тях. За психологията, която учи - тя тъкмо я беше започнала в първият сезон на Ергенът. Това си го коментираха с "ветерана" по психология Александра /боже, какви неща помня/. И друго се сещам - в един откъс от подкаста на Ивка Бейбе, Дениз каза, че скоро си гледала представянето от първия Ерген и ... не се харесва там.
Клипът:

Парчето ми харесва, а Дениз изглежда супер секси. Не знам какво минало е имала, не съм я следила преди това предаване, но ми харесва много. Една от малкото жени вътре е, която е умерена, говори добре, държи се добре, има добър изказ, личи си, че е интелигентна. Шермилинго е просто кречетало, което ти се иска да удавиш. Да не говорим, че прилича на Жокер, като се ухили и като те погледне. Тази жена е абсолютна карикатура на жена. Дениз ми харесва и като фигура и излъчване. Аз лично съм много против да се съди по предишен живот - в крайна сметка всеки има грешки на растежа и му се случва да прави глупости. Факт е, че тя дава вид на променила се и някак поумняла. Докато при Ана просто е потресаващо нивото. А Виктор още в предаването даваше заявки за Кристина, просто не толкова явни. Много ме изненада като каза, че е влюбен в Дениз. Отделно - много морален, тя с колко мъже била и т.н., а Кристина щото не я чухме да се обяснява в национален ефир с кого какво е правила... Та смени неморалната Дениз с много моралната Кристина... И той е една фурнаджиска лопата...

Оф тая па Шърмин... Ми Киара е по-хубава, по-секси и доста над твоето ниво.

# 748
Киара е и по-млада от Шерка, нека се пръсне от яд! Grinning

# 749
Е , айде сега Кристина няма пормо клипчета из Телеграм и в онлифенс .

Общи условия

Активация на акаунт