🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 32 931
  • 889
  •   349
Отговори
# 750
Логиката на Шермин е желязна - тя може за е злобна и да плюе по всеки, но ако някой го прави по нея, това говори лошо за него, не за нея Joy

А е толкова тъпа, че не осъзна, от злоба към Дениз, каква реклама направи на Криско. Сега ще се скъсат да му гледат клиповете, за да видят в кой точно Дениз танцува на пилон Joy

# 751
Шермин отива при Дениз: "Много си грозна, чекнеш се по пилоните и не ти подаряват цветя като на мен". След 5 минути, пак Шермин, пред Краси: "Дениз прекалява. Обижда ме и ми пуска едини, такива тънки... Трябва да поговоря с Виктор, така не може". Flushed Не би а триполярност има тази. Rolling Eyes

# 752
  • Варна
А е толкова тъпа, че не осъзна, от злоба към Дениз, каква реклама направи на Криско. Сега ще се скъсат да му гледат клиповете, за да видят в кой точно Дениз танцува на пилон Joy
Едва ли и пука, че му е направила реклама.. Хаха..

Вярно че се храни от злоба от негативни емоции това същество. Ходи да обижда и унижава непредизвикано и после се опива от кеф ако и отвърнат в нейния тон.
А как лъже за себе си... Чак Кристина наистина допуска, че семейството й верно било заможно...

# 753
Шермин отива при Дениз: "Много си грозна, чекнеш се по пилоните и не ти подаряват цветя като на мен". След 5 минути, пак Шермин, пред Краси: "Дениз прекалява. Обижда ме и ми пуска едини, такива тънки... Трябва да поговоря с Виктор, така не може". Flushed Не би а триполярност има тази. Rolling Eyes

Значи Шери е права, че Джани е нейн мъжки вариант. Джанката правеше същото с Орлин - вика му "гъзолизец", а после на Тушев се оплаква, че Орлин пръв му го бил казал Joy

# 754
В началото (още преди старта на предаването), когато проучвах участниците, Виктор следваше в инстаграм Дениз и сестра ѝ. Към днешна дата следва само сестра ѝ, но тя него - не.
На фона на всички панаири се сетих, че Емили ми липсва и реших да я столкна. Изплакнете и вие окото Joy
Скрит текст:

# 755
  • Варна
В началото (още преди старта на предаването), когато проучвах участниците, Виктор следваше в инстаграм Дениз и сестра ѝ. Към днешна дата следва само сестра ѝ, но тя него - не.
На фона на всички панаири се сетих, че Емили ми липсва и реших да я столкна. Изплакнете и вие окото Joy
Скрит текст:
Как не са и блокирали инста с тези снимки.Rolling Eyes

# 756
Вече никой за нищо не се извинява, никой не пада по гръб. Визирам Шермин и Джани, но не са само те. Толкова ли е ужасно да кажеш, че си сгрешил?

# 757
Това момиче е с меееега гнусен език. Доколкото разбирам е качила стори, което по-късно е изтрила, но за Гергана ли се отнася?
Скрит текст:
Скрит текст:

Това е качила тя вчера.
Скрит текст:

Габунка с тия сторита е крайно мърляво отвътре и тя същество, само Шермнка Олд Мънито е по-зле 🤢
Смятам че визира Гергана, която пък е много класи над Габриелка...и като всъщност, и като поведение, манталитет, обща култура, и нищо общо с типичните плеймейтки.
А Шерминчето отново се опитва да се прави на интересна и тя, не вижда ли че вече става наистина адски жалката с тия работи 🤦‍♂️🙄

Гергана никакви класи над никого не е, това, че в Ергенът 1 имаше сумарно екранно време 30 минути за целия сезон и не можа да се покаже, а тук едва ли ще остане дълго, нищо не означава.
Шермин е писала с ChatGPT, но за едно е права - не може на грозно държание да се реагира с грозно държание, не визирам мемета и шегички, а хората, които пишат кълнежи и клетви. В цитирания коментар обаче няма абсолютно нищо лошо, даже доста добър тон е използван.

Киара е доста по-хубава, за мен дори е най-красивата. Нарочно няма да правя такава анкета, защото не обичам сравнения на жените по този принцип, но подозирам, че ще е в топ 3.

# 758
  • Край морета северни и южни
Това с ръката на Виктор и аз го забелязах. Съжалявам за Дениз, но не смятам, че е чак предателство. Това е нормално в такова шоу, в Диви и Красиви много повече размени и раздели в двойките имаше. Това, което не му прави чест е, че е залъгвал Дениз, когато вече явно са се появявили чувства към Криси.

А на нея пак не й провървя с мъж с това име, явно от сега нататък ще избягва Викторовците.

Тази Шермин да види как се държаха повечето жени в предния сезон в Шри Ланка и да си помисли дали е на същото ниво като тях дори. Защото то е шоу, но тогава и най-скандалните не бяха чак такива простакеси като нея. Даниела също е ултра материалистка, но не е такава простакеса. Данка е много по-възпитана от тази с чергата на главата. Анна и Краси са си лика прилика по ниското махленско ниво.

А на Гъба постовете са такова дъно, че няма накъде, толкова са злобни двете с Анна. Сигурно затова са все сами. Най-голямата к-ва нарича другите к-ви.

П.П. Наистина не мога да повярвам как в едно предаване може толкова много участници да са дъно. Свестните и нормалните сигурно нямат и 10%. А очаквах нещо като "Диви и красиви" сезон 2, но с по-голям бюджет, този сезон ми е много под очакванията, най-голямото разочарование досега от "Ергенът".

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 18:08 от Beach_Bunny

# 759
А между тази Емили и Краси случи ли се наистина нещо или само така го изкараха?

# 760
Е уж праха 😄😄

# 761
  • Варна
Тоя Калоян как се кефи, че две жени се карат за него. Мълчи кат пукал, смее се и умирга от кеф!
Тъпанар!

# 762
Тоя Калоян как се кефи, че две жени се карат за него. Мълчи кат пукал, смее се и умирга от кеф!
Тъпанар!

Две патки се карат за него. Хич не е тъпанар Grinning

# 763
Киара е и по-млада от Шерка, нека се пръсне от яд! Grinning
С 5 години ли ? Grinning Grinning Явно Красимир си мисли, че Шермин е на 25.

# 764
Тъпанар!

Две патки се карат за него. Хич не е тъпанар Grinning

Точно пъл за този мухльо да се карат, ужас хахаха

Общи условия

Активация на акаунт