🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 37 432
  • 987
  •   120
Отговори
# 780
Не вярвам, че Виктор и Кристина са двойка. Нарочно пускат заблуждаващи сторита и качват загадъчни снимки за да поддържат интереса. Същата маса...ми то може и други хора са били там. Същия маникюр..и какво? Хванала го за ревера...Нищо чудно Петър да им продуцира клипчетата...

# 781
Продължавам да вярвам, че Тушев мрази Шермата.
Тушев яко й има зъб. Така умело й се подиграва, а тя изобщо не се усеща.
Не мисля, че я мрази. Ако я мразеше, защо ще върне, тъкмо се беше отървал от нея. По-скоро му допадат такъв тип мацки. Защо и даде толкова ефирно време, то предаване може да направиш с всяка друга за главна героиня и една две подгласнички, а останалите за пълнеж.
И все пак зависи какви са им договорите. Дениз пък, сякаш има договор по-малко да я закачат за снимки, само да им помага за синхрони и да лежи и да се пече. Ако я нямаше Шермин друга щеше да я замести. И най-мълчаливата има какво да покаже, ще и заплетат интриги, ще я пращат на срещи и пак може да стане хубаво предаване.
Не и се подиграва той, щом си я е избрал на кастинга, нали и той гледа да си избере хем хубави, хем общителни.
Каква му е целта да избере някоя, на която се подиграва. То и публиката ще го подиграе него какви е избрал. Ние за другите участнички много малко знаем, защото техните образи не се разгърщат. Такива условия са им създали, в нищо неправене минават дните. Този Тушев е страна птица.
Има ли някое интервю с него в подкаст да му видя излъчването?

# 782
Днес Джани са го изписали от родилното:
Скрит текст:

С риск да обидя някой тънкообиден - наедряла ли е?
По-скоро си го мисля в контекст, ако е останала с него след предаването и от стрес...
Има спекулации, че е бременна.

Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи!

# 783
Ако наистина я е засеменил, чудно я връзва, поне за близките 10- ина години. Тя каквато е смотана и заблудена, скоро няма и да си помисли да си тръгне от него, сега пък съвсем. Най- вероятно дори се радва на така стеклите се обстоятелства.

# 784
  • София
Не вярвам, че Виктор и Кристина са двойка. Нарочно пускат заблуждаващи сторита и качват загадъчни снимки за да поддържат интереса. Същата маса...ми то може и други хора са били там. Същия маникюр..и какво? Хванала го за ревера...Нищо чудно Петър да им продуцира клипчетата...
Имат и еротични снимки от ваната, той я е хванал за задните части, отделно, че са видени само двамата неведнъж, включително и интимни. Егати приятелите трябва да са с Петър, че да е съгласен, не са заедно с него.

# 785
Днес Джани са го изписали от родилното:
Леле, тук уж хубавицата Габриела е като леля и на Джани, и на водещата. Изглежда точно на състарена от пушене и алкохол жена.

# 786
Виж му инстаграма.
Скрит текст:

Продължавам да вярвам, че Тушев мрази Шермата.
Тушев яко й има зъб. Така умело й се подиграва, а тя изобщо не се усеща.
Не мисля, че я мрази. Ако я мразеше, защо ще върне, тъкмо се беше отървал от нея. По-скоро му допадат такъв тип мацки. Защо и даде толкова ефирно време, то предаване може да направиш с всяка друга за главна героиня и една две подгласнички, а останалите за пълнеж.
И все пак зависи какви са им договорите. Дениз пък, сякаш има договор по-малко да я закачат за снимки, само да им помага за синхрони и да лежи и да се пече. Ако я нямаше Шермин друга щеше да я замести. И най-мълчаливата има какво да покаже, ще и заплетат интриги, ще я пращат на срещи и пак може да стане хубаво предаване.
Не и се подиграва той, щом си я е избрал на кастинга, нали и той гледа да си избере хем хубави, хем общителни.
Каква му е целта да избере някоя, на която се подиграва. То и публиката ще го подиграе него какви е избрал. Ние за другите участнички много малко знаем, защото техните образи не се разгърщат. Такива условия са им създали, в нищо неправене минават дните. Този Тушев е страна птица.
Има ли някое интервю с него в подкаст да му видя излъчването?

# 787

За грамотност може да обсъдим и по спорим в съответната тема.

Викам, хайде, да не спорим! Joy
.......................................................
Сега поне си обясних ,защо Хени толкова напоително хранеше Натали относно  Орлин.
https://www.facebook.com/watch?v=855557616902528

# 788
Не знам, обаче Шермин не си направи добро с това представяне. То вярно, че лоша реклама няма, ама след тия гнусотии по адрес на всички българи не знам как очаква сега да и тръгне с парцаляците. Да кажеш, че заради Дениз те е срам, че си българка?! WTF?! То ако е така ние трябва да нахейтим всички израелци, араби и т.н.ако съдим по това изкопаемо. Не знам на Джани майката, но на Шермин тотално е объркала отглеждането на това девойче. На 28 години да сипеш просташки обиди и да бълваш змии и гущери не знам през какво трябва да си минал. Толкова е плитка, че сама се закопа като каза на Дениз, че с последният е спала без да получи нищо. Наистина има секса за разменна монета и не знам нейната майка как понася това поведение.
Относно откриването на нейния онлай бутик- би трябвало всички да ударят пълен игнор само затова, че обижда една цяла нация. Аз лично не съм и мислила да си взема нещо от човек, който 20 дни косата не си е измила. Вече не знам какво се вижда от скалпа- така е сплъстена, че е станала като дърта раста в корена. Явно освен баня и гребени няма. Рекламира някаква четка за коса, ами не знам кой е дал точно на нея да прави реклама, поне да знеше как се ползва.

# 789
Ами не изглежда толкова подута тук Габриела, явно наистина е бременна. Честито, закотвила се е за цял живот при този нарцисист.

# 790

За грамотност може да обсъдим и по спорим в съответната тема.

Викам, хайде, да не спорим! Joy
.......................................................
Сега поне си обясних ,защо Хени толкова напоително хранеше Натали относно  Орлин.
https://www.facebook.com/watch?v=855557616902528
Олеле това коте е би, тук изглежда не толкова млада и хубава, леле колко време мина, че така се промени...

# 791
  • София
Анна целеше да обиди Дениз като я нарече пилонаджийка - думите ѝ трябваше да внушат на слушателите, че Дениз танцува гола на пилон в столични заведения. Което не е така. Дениз уточни, че е вземала уроци на пилон заради клипа и че там има кадри на него. Но кадрите, които визира Анна действително не са на Дениз, а на друго момиче от клипа. И колко е долна Анна - визира и навира на хората пред очите неща от миналото на млад човек /клипа е от поне 5 години, а връзката с Ицо поне от преди 10/. Аз вярвам, че Дениз иска и е отворила нова страница в живота си. Не мога да я съдя за миналото ѝ. Всеки прави грешки. Важното е какви поуки си вземаш от тях. За психологията, която учи - тя тъкмо я беше започнала в първият сезон на Ергенът. Това си го коментираха с "ветерана" по психология Александра /боже, какви неща помня/. И друго се сещам - в един откъс от подкаста на Ивка Бейбе, Дениз каза, че скоро си гледала представянето от първия Ерген и ... не се харесва там.
Клипът:

На мен много ми харесва как изглежда Дениз в клипа. Изобщо не е пошло или грозно, напротив много естетично  издържано е. И не смятям, че е нещо, от което трябва да се срамува, а напротив. Тялото ѝ е перфектно, а уменията ѝ на пилона са впечатляващи.

# 792
Пол денс е брутален спорт, извайващ тялото. Много от мацките, които го практикуват, го практикуват само и единствено като спорт, за собствен кеф и поддръжка. Имам приятелка, която го практикува... тялото ѝ е потресаващо стегнато, оформено, като се съблече по бански всички зяпват, а е на 43. Сега роди и се поспря, но още помня едни снимки, които си беше качила във фейсбук на своя тренировка - за пуританите да отбележа, че беше с йога бюстие и къси боксерки, покриващи добре дупето (в пол денс е важно краката и ръцете, по възможност и коремът да са голи, защото се използват за по-добро прикрепяне към лоста когато си качен доста нависоко).

Снимките бяха от този тип, в най-различни стилове, бях изумена как използва всяко мускулче от тялото си и най-вече от силата на ръце, крака, корем...
Скрит текст:
В България обаче като се чуе пол денс и се мисли труженичка.
България има световни шампионки по пол денс. Още преди години гостуваха в шоуто на Слави и бяха невероятни, но не помня имената им.

# 793

Как си личи докъде е ползвала ChatGPT и откъде започват авторските ѝ разсъждения. Ако ИИ беше толкова напреднал по време на Сезон 2, писателската кариера на Елена щеше да дръпне доста повече.

Много се забавлявах, когато Габриела каза, че Благовеста изглеждала само няколко години по-голяма от нея Grinning Не, мила, изглеждате наборки и това го пиша от възпитание. Риално Блага изглежда най-млада от всички заедно с Натали и Киара, ама те двете са си реално малки. Кристина също младее, като изключим стайлинга. Габи прилича на недобре опъната и подпъхната 35-годишна.

Друг смешен момент беше, когато Габриела и Дениз обсъждаха лицето и тялото на Гергана, а тя напълно обективно превъзхожда и двете и в двете направления.

Дискусията на Красимира, Радо и Тихомир за гъзове и жита — дъно.

Новото момче изглежда прекалено нормално, но едва ли е, щом е опрял и той до Ергенът.

# 794
Кристина рекламира  вила на Цигов чарк в пост, на която се вижда същата маса. Май са на безплатна почивка с Виктор.
Това хич не ми прилича на тетка Кристина...
А Натали, хем, че не разибира значението на това да си с различна сексуалност, хем иска и тя да яхне вълната на различните.
Джангови с много големи крака на снимката, като Шрекови го докарват.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 20:49 от FreakOnALeash

Общи условия

Активация на акаунт