🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 34 556
  • 925
  •   84
Отговори
# 795
Добре де, Дениз вчера отрече, че момичето на пилона в клипа на Криско е тя. Греша ли? Каза на Шерминатора нещо от сорта "Само че много си се объркала, миличка, това момиче не съм аз!". Пък в този клип ясно се вижда, че и гримираната като тигрица и Дениз се въртят на кола. Да, много е естетично, точно на това казвам аз естетика.

# 796
Кристина рекламира  вила на Цигов чарк в пост, на която се вижда същата маса. Май са на безплатна почивка с Виктор.
Това хич не ми прилича на тетка Кристина...

# 797
И двамата Кристина и Виктор са пуснали поотделно сторита , по едно и също време. И да масата е една и съща . Явно са заедно. Много добре се пасват според мен , като двойка -и двамата с претенции за интелигентност и някакво превъзходство , тя иска богат мъж , а той красива жена .

# 798
Някой да ми обясни за какви балони става дума в сторито на Габи

# 799
Балони с райски газ вероятно

# 800
Обаче Кристина има страхотна коса. Отиват си с Виктор наистина — и външно, и на акъл, а и двамата излъчват една надменна студенина, скованост и сценична сексуалност. И са от една черга май. И все пак размяната на партньори между приятелски двойки оставя неприятен вкус.

# 801
https://www.facebook.com/share/p/1BhoGKjhHM/
Не знам дали сте гледали в групата публикацията, на която питат дали Анка и Чехълчето ще станат тпп двойката на сезона, но в коментар са сложени клипове от онлифенса на тази дрипла. Тъкмо щях да кажа, че не е тя, но татуса под гърдите я издава. Та мисълта ми е да видите кой е пуснал линка, някой си Pepi Smith. На снимката изглежда и той над 60, не знам тя с какви очи казва на Дениз всичко това като нвйните клиенти са на същата възраст. Няма значение кой как си озкарва парите, но поне като си същата си трайкай кротко. Я Габа как се прави на перде на тези теми и никой не я закача.

# 802
  • Край морета северни и южни
Сега доглеждам епизода от вчера и не мога да го догледам, толкова противни моменти има. Най-хубавото е срещата с катерене на Блага и Денислав.

Тъпото Габи само си намира по кого да плюе, и Шермин същата. Сега съм на сцената, където Габа обсъжда тялото на Гергана. Било изсулено, а пък нейното какво е тогава?! И каква й е работата да й коментира начина на обличане, тази противна компаньонка?

Гледам я нея и още повече ми се въздигат като ниво ергенките от сезон 4, както и момичетата от "Диви и красиви". Там не помня толкова време да са ни занимавали с такива простотии като обсъждане на външния вид и облеклото, поне не и така грозно.

Едвам доглеждам епизодите, това на никой сезон не е било. Габа е точно с държание на гаменче - момче от улицата, много си е влязла в момчешката енергия.

А Тишо с това жито си показа, че е същ боклук от чалготеките в Студентски град, на какъвто и си прилича външно всъщност.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 21:35 от Beach_Bunny

# 803
Обаче друго ако не, поне тук се вижда истинската коса на Шерката как е с обем в корените и леко изтънена и разликата с този рижав, сплъстен парцал на главата й.

# 804
На мен Кристина ми е страшно неприятна още от предния сезон. В този пък направо ме срази с откровената си тъпота, която доведе до собственоръчното ѝ закопаване с хвалбите за бройките ѝ. Да, отиват си с Виктор, но и с Петър си отиваше - еднакво бездарни актьори са. Нали и тя такава кариера се бори?

# 805
  • Край морета северни и южни
На мен Кристина не ми е противна, спрямо много вътре като Шермин и Габа е направо с мед да я намажеш, просто има чара и топлината на статуетка.

# 806
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На мен Кристина не ми е противна, спрямо много вътре като Шермин и Габа е направо с мед да я намажеш, просто има чара и топлината на статуетка.
Японска вишна, хубаво, ама дърво.

# 807
Кристина е по-ниска от Дениз, преди мислех, че са еднакви на височина, но ги дадоха няколко пъти една до друга. Иначе, докато се печат, не се разбира.

# 808
Дениз е май 1.70, трудно може да се нарече ниска за жена. Аз съм 1.80 и никак не е завидно... Кристина си е мини гадже.

# 809
Виж му инстаграма.
Скрит текст:

Продължавам да вярвам, че Тушев мрази Шермата.
Тушев яко й има зъб. Така умело й се подиграва, а тя изобщо не се усеща.
Не мисля, че я мрази. Ако я мразеше, защо ще върне, тъкмо се беше отървал от нея. По-скоро му допадат такъв тип мацки. Защо и даде толкова ефирно време, то предаване може да направиш с всяка друга за главна героиня и една две подгласнички, а останалите за пълнеж.
И все пак зависи какви са им договорите. Дениз пък, сякаш има договор по-малко да я закачат за снимки, само да им помага за синхрони и да лежи и да се пече. Ако я нямаше Шермин друга щеше да я замести. И най-мълчаливата има какво да покаже, ще и заплетат интриги, ще я пращат на срещи и пак може да стане хубаво предаване.
Не и се подиграва той, щом си я е избрал на кастинга, нали и той гледа да си избере хем хубави, хем общителни.
Каква му е целта да избере някоя, на която се подиграва. То и публиката ще го подиграе него какви е избрал. Ние за другите участнички много малко знаем, защото техните образи не се разгърщат. Такива условия са им създали, в нищо неправене минават дните. Този Тушев е страна птица.
Има ли някое интервю с него в подкаст да му видя излъчването?
Това НАИСТИНА ли е Тушев, продуцентът? Не очаквах , че е толкова млад. Ако наистина лицето е огледало на душата както казват, сега разбирам защо продукцията му е такава.
B.I.T.C.H , ама този вЕрно вЕрвА ли си?

Общи условия

Активация на акаунт