🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 34 520
  • 924
  •   84
Отговори
# 810
Дениз е май 1.70, трудно може да се нарече ниска за жена. Аз съм 1.80 и никак не е завидно... Кристина си е мини гадже.
175см е Дениз

# 811
Масата започва лежерно, с мили комплименти и любезни усмивки 🙂 Да видим как ще свърши 🤕😠👻

# 812
  • here and now
Масата започва лежерно, с мили комплименти и любезни усмивки 🙂 Да видим как ще свърши 🤕😠👻
Мдаа, чак подозрително....

# 813
Криси имала бутиково чувство за хумор!
🤪🤣🤣

Красун за Блага и Денис - "Какво е това, мъжа ти да е на едни килограми с теб?! Дрехите ли ще си сменят?!" 🤣🤣🤣

Страшно забавна маса!

# 814
  • here and now
Абе Тъпомире, със сигурност Благовеста харесва повече Денислав, отколкото Анка теб....

# 815
На мен ми хареса клипа на Криско и много ми хареса Дениз в него.
Жалко, че така се засегна от обвиненията на Шермин и реагира доста погрешно според мен. Трябваше да ѝ каже с гордост, че да, наистина е участвала в този клип. Понякога с нещо толкова просто тнемаш на булито шанса да те обижда.
За съжаление тя се разпали и не можа да се контролира.
Предполагам, че причината е в споменаването на онзи 60-годишен мъж, когото Дениз изглежда е обичала и всеки път, когато Шермин го спомене, Дениз губи контрол.
В други ситуации като се карат, успява много добре да се владее.
В случая сбърка, че отричаше и даже взе да се оправдава, че не била тя. Много жалко, защото има толкова начини да се затвори устата на Шерминатора и да се защитава и да се оправдава, не е сред тях.
Явно и Дениз и Натали много се срамуват от миналото си в еротичния бранш и се опитват да го скрият и отричат, което никак не е добра тактика.

# 816
Ш. Харесва това, че Красимир има добър вкус, (та я избрал нея...) Simple Smile

# 817
С всяка следваща вечеря  всички стават все по-лицемерни и фалшиви.

# 818
Тоя Красимир само пестене на пари му е в главата 🤣🤣🤣

# 819
Ахаааа, ето къде са се сближили извън предаването Криска и Виктор 🤓🤓🤓🤓на палатка под звездите 😁😁😁😁

# 820
Предполагам, че причината е в споменаването на онзи 60-годишен мъж, когото Дениз изглежда е обичала и всеки път, когато Шермин го спомене, Дениз губи контрол.
"Онзи" е..  Ицо 100-те манекенки Simple Smile

# 821
  • Край морета северни и южни
Ще е добре на церемония на розата Виктория да не даде роза на Тишо-дришо.

# 822
  • here and now
Ще е добре на церемония на розата Виктория да не даде роза на Тишо-дришо.
А на кой да я даде? Очевидно ѝ се стои там...

# 823
  • Пловдив
Краси тъпото започва да ме дразни повече дори от Джани, вдигна му се самочувствието с Анчето до него, което звучи абсурдно.
Блага ми харесва как открито заявява позиция спрямо Тихомир.
Какви са тези луканки?

# 824
  • Бургас
Шафрантин се изкъпала за банкета.

Общи условия

Активация на акаунт