🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 216
  • 937
  •   22
Отговори
# 825
КрасимирЪ не знам дали може и прокариот да се нарече. Доста по-елементарен е.

# 826
Виктор ме изкефи.

# 827
Гладна кокошка просо сънува, така и Витя и милионите Joy

# 828
Дениз е май 1.70, трудно може да се нарече ниска за жена. Аз съм 1.80 и никак не е завидно... Кристина си е мини гадже.
Е, как пък да не е завидно...Навсякъде на високите жени им се кефят, много малко са мъжете, които да не обожават високите жени Joy

# 829
Ееее, тоя па Виктор! На мъже, които живеели с родителите си, защо им се давал шанс в обществото? Моля? Кой си ти така да съдиш, бе? Господ? 🙄🙄
Ма той правел милиони на година... Евала, Машаллах!

# 830
  • Край морета северни и южни
Ще е добре на церемония на розата Виктория да не даде роза на Тишо-дришо.
А на кой да я даде? Очевидно ѝ се стои там...
Ами ще е добре да гледаме малко шах с пешката и тя даде розата на Краси примерно. Да видим какво биха направили Киара и Шермин при тази ситуация. Някакви такива неща ми се гледат. Тук всичко е толкова предвидимо, много куц сезон.

# 831
КрасимирЪ мега неадекватен тази вечер!

# 832
Божеее, единият завистник Патладжанът излезе, другият Виктор/ия/ го замести. Викторее с татуирания надран гръб, отиди на психолог да излекуваш комплексите си. Колкото и да ти е мъчно, има хора родени в богати семейства и дали ще живеят цял живот с роднините си е въпрос на личен избор. Ако иска Орлин ще стане мислител философ. Богат е и може да си го позволи. Не е озъбен напорист новобогаташ с голямо его и ниско самочувствие като теб 😏

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:52 от Catfish

# 833
Тоя пък Виктор, какво ми се прави на много морално извисен...Личи си му по физиономията, че е извратен. Аз такива ги надушвам от километри.

По принцип хората с ценности не изпитват нуждата вечно да се изтъкват като много морални и да си подчертават заслугите Simple Smile Както и добрите хора не повтарят колко са добри! А Виктор това го прави ПОСТОЯННО. Ана също.

# 834
  • here and now
Анка "Той не знае къде е попаднал" Mr. Green
Е Анче, ти много добре му показа Mr. Green

# 835
  • Пловдив
Виктор, въпреки че схващам идеята му, е прекалено настъпателен и противен. Този нов младеж за сега ми харесва доста с неговото поведение.

# 836
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
При Виктор подозирам, че цялата словестна диария е, че просто завижда. И тъй като няма да си признае и започва да говори глупости, които само в неговите очи са нещо по-различно.
Красьо наистина само сметки прави и как да мине по-тънко. Шармата му е идеална, като фалшива чанта Гучи с лабубу са Grinning.

# 837
Браво на Блага, зряло се изказа за Шермин.

# 838
Вероятно Викторчо има проблем с мама - не го е обичала достатъчно, може даже да го е изгонила от вкъщи.
Ама нали е създал "бизнес за милиони", все някоя ще му върже.

# 839
Красьо наистина само сметки прави и как да мине по-тънко. Шармата му е идеална, като фалшива чанта Гучи с лабубу са Grinning.

Това сравнение е мега добро!😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт