🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 37 432
  • 987
  •   120
Отговори
# 915
Че Ани не е стока,ясно. Ама Дениз да се прави ,че е била с 100те манекенки за друго освен пари ми е цинично
И с по млади момчета за пари е била 😉

# 916
Че Ани не е стока,ясно. Ама Дениз да се прави ,че е била с 100те манекенки за друго освен пари ми е цинично
Здравей, Шермин 🙂 И да е била, и да не е била, какво от това? Нас ли мислиш, че ще шокираш 🤣🤣🤣

# 917
  • here and now
Младите момчета нямат опита и чара на един обигран женкар. В него е била влюбена, почти съм сигурна. Била е много млада и лесна за манипулиране, за първи път е получавала освен пари, жестове и внимание.

# 918
  • София /Абсурдистан
.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 01:06 от The Iron Lady

# 919
Вики беше симпатична на банкета. Денислав също се представи добре

# 920
Хубаво е Тушев да измисли нещо друго, освен скандала на двата ескорта, тази линия тотално се изчерпа. Не е ли време да влезе някой нов?
Гергана няма достатъчно заряд, не виждам нещо интересно да стане при нея, не пали мъжете особено.

# 921
И нещо различно:

# 922
  • Плевен
На мен Шермин ми прилича на Луна от един биг брадър. И като визия и като излъчване. Същата откачалка. Със същата изтормозена ретро визия.

# 923
Еее, а дано, най-после се е събудила Филипа. С Лъчо са супер двойка, дано са се намерили извън предаването. Много си отиват.

# 924
Гъбата в инста удря ново дъно. Иска ми се да питам нормална ли е, но няма смисъл да ви задавам риторични въпроси.

# 925
Ма вие сериозно ли смятате, че каквото и да и вършила Дениз в личния си живот, в друг сезон, в Интернет или в Тамбукту и Кот дИвоар например, това оправдава запенването на тоя олигофрен, който в стил четвъртокласничка ходи да повтаря едни и същи простотии като откачена. Имала аргументи. Ай стига, амбицирах се, дайте заглавие на частното училище на Шармота в Тел Авив, удрям две уискита да не ме е срам и питам едни тежки еврейски клиенти - бивши и настоящи министри, да проверят дали такова недоразумение се е обучавало някога там. Залагам 2 бесни вафли Криско /без пилон/, че отговорът ще е ясен, с голяма доза пълно недоумение. Такова кресливо, лъжливо, мърляво и тъпо цигане не бях виждала. Тия вътре бая са изтърпели, докато им изгърмят нервите окончателно. Как не са минали направо на нафта и газьол...

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 01:36 от NOmerci

# 926
Еее, а дано, най-после се е събудила Филипа. С Лъчо са супер двойка, дано са се намерили извън предаването. Много си отиват.

В Надкаст Лъчо каза, че се занимава с друго момиче от около месец. Ама да де, може да е започнал занимавки сега, а да се е запознал с нея в риалити преди няколко месеца, налЕ  Smile

# 927
  • София
Аз вече не мога да я издържам цялата тази простотия и май ще се отказвам. То е направо негледаемо това нещо. Шаврантиела съсипа цялото предаване. Само нейните делулу бълвочи слушаме нонстоп, а ако някой успее да пробие за малко екранно време, това са хора пак от същата психиатрична клиника - Гъба или Джуджанко. Не се издържа просто! А и се стряскам от външния й вид като я видя ухилена с тази конска муцуна и безумен поглед.
Циганката си остава циганка. Вари я, печи я, семката си личи през цялото време. Обижда и нарежда все едно си е още в мах'лата, но иначе има претенции до небето. Наистина няма такова нанадолнище - да му тропа костите на починал човек и то нееднократно. Елементарно същество, което няма ни Бога, ни прилика, ни възпитание, ни усет.
Да се радва там, че онзи добитък Красьо си е навил на пръста да я мине и я търпи, и да спре да бълва змии и гущери всеки път като си отвори устата. Че ако не беше той, никой нямаше и да я погледне даже.
А пък КрасимирЪ и той не е много как, щом за единия секс е готов да търпи такива неща, просто е безумно. Сигурно само си вика "Леле, а това можеше да съм аз!"  Joy

# 928
Денис е яка.

Шаврантин е злобна махленка.

# 929
И последно по тази тема и млъквам:
Приемаме, че Дениз е к.ва, била е с Ицо /и други/ за пари и се е "разкрачвала"на пилон.
Как тези факти правят Шармата нетъпа, непротивна, негрубиянка, по-малко откачена, неромка от магистрала, ненеобразована и по- малко долнопробна к.ва?
Каква е логическата връзка? Ако Дениз е к, то следователно Ш какво? Изведнъж и се вдига личната стойност?
P.S. Следващия епизод мога да го гледам само на ксанакс.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 01:53 от NOmerci

Общи условия

Активация на акаунт