🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 47 175
  • 1 257
  •   140
Отговори
# 915
Че Ани не е стока,ясно. Ама Дениз да се прави ,че е била с 100те манекенки за друго освен пари ми е цинично
И с по млади момчета за пари е била 😉

# 916
Че Ани не е стока,ясно. Ама Дениз да се прави ,че е била с 100те манекенки за друго освен пари ми е цинично
Здравей, Шермин 🙂 И да е била, и да не е била, какво от това? Нас ли мислиш, че ще шокираш 🤣🤣🤣

# 917
  • here and now
Младите момчета нямат опита и чара на един обигран женкар. В него е била влюбена, почти съм сигурна. Била е много млада и лесна за манипулиране, за първи път е получавала освен пари, жестове и внимание.

# 918
Вики беше симпатична на банкета. Денислав също се представи добре

# 919
Хубаво е Тушев да измисли нещо друго, освен скандала на двата ескорта, тази линия тотално се изчерпа. Не е ли време да влезе някой нов?
Гергана няма достатъчно заряд, не виждам нещо интересно да стане при нея, не пали мъжете особено.

# 920
И нещо различно:

# 921
  • Плевен
На мен Шермин ми прилича на Луна от един биг брадър. И като визия и като излъчване. Същата откачалка. Със същата изтормозена ретро визия.

# 922
Еее, а дано, най-после се е събудила Филипа. С Лъчо са супер двойка, дано са се намерили извън предаването. Много си отиват.

# 923
Гъбата в инста удря ново дъно. Иска ми се да питам нормална ли е, но няма смисъл да ви задавам риторични въпроси.

# 924
Ма вие сериозно ли смятате, че каквото и да и вършила Дениз в личния си живот, в друг сезон, в Интернет или в Тамбукту и Кот дИвоар например, това оправдава запенването на тоя олигофрен, който в стил четвъртокласничка ходи да повтаря едни и същи простотии като откачена. Имала аргументи. Ай стига, амбицирах се, дайте заглавие на частното училище на Шармота в Тел Авив, удрям две уискита да не ме е срам и питам едни тежки еврейски клиенти - бивши и настоящи министри, да проверят дали такова недоразумение се е обучавало някога там. Залагам 2 бесни вафли Криско /без пилон/, че отговорът ще е ясен, с голяма доза пълно недоумение. Такова кресливо, лъжливо, мърляво и тъпо цигане не бях виждала. Тия вътре бая са изтърпели, докато им изгърмят нервите окончателно. Как не са минали направо на нафта и газьол...

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 01:36 от NOmerci

# 925
Еее, а дано, най-после се е събудила Филипа. С Лъчо са супер двойка, дано са се намерили извън предаването. Много си отиват.

В Надкаст Лъчо каза, че се занимава с друго момиче от около месец. Ама да де, може да е започнал занимавки сега, а да се е запознал с нея в риалити преди няколко месеца, налЕ  Smile

# 926
  • София
Аз вече не мога да я издържам цялата тази простотия и май ще се отказвам. То е направо негледаемо това нещо. Шаврантиела съсипа цялото предаване. Само нейните делулу бълвочи слушаме нонстоп, а ако някой успее да пробие за малко екранно време, това са хора пак от същата психиатрична клиника - Гъба или Джуджанко. Не се издържа просто! А и се стряскам от външния й вид като я видя ухилена с тази конска муцуна и безумен поглед.
Циганката си остава циганка. Вари я, печи я, семката си личи през цялото време. Обижда и нарежда все едно си е още в мах'лата, но иначе има претенции до небето. Наистина няма такова нанадолнище - да му тропа костите на починал човек и то нееднократно. Елементарно същество, което няма ни Бога, ни прилика, ни възпитание, ни усет.
Да се радва там, че онзи добитък Красьо си е навил на пръста да я мине и я търпи, и да спре да бълва змии и гущери всеки път като си отвори устата. Че ако не беше той, никой нямаше и да я погледне даже.
А пък КрасимирЪ и той не е много как, щом за единия секс е готов да търпи такива неща, просто е безумно. Сигурно само си вика "Леле, а това можеше да съм аз!"  Joy

# 927
Денис е яка.

Шаврантин е злобна махленка.

# 928
И последно по тази тема и млъквам:
Приемаме, че Дениз е к.ва, била е с Ицо /и други/ за пари и се е "разкрачвала"на пилон.
Как тези факти правят Шармата нетъпа, непротивна, негрубиянка, по-малко откачена, неромка от магистрала, ненеобразована и по- малко долнопробна к.ва?
Каква е логическата връзка? Ако Дениз е к, то следователно Ш какво? Изведнъж и се вдига личната стойност?
P.S. Следващия епизод мога да го гледам само на ксанакс.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 01:53 от NOmerci

# 929
Тоя Красьо по сценарии е с Шафрантин. Явно са му подшушнали, че ще излязат като топ двойка. Обаче си го влече към двойни игри, още си задява Киара. Ако бяха навън, щеше да лъже и маже и да се натяга на Киара.
Кристина беше като учителка на абитуриентски бал през 90тте. Това момиче такава липса на усет за стил да има. Защо се прави на тетка, ня знам. Нещо психологическо е и при нея. Сигурно си мисли, че така ще изглежда по-ерудирана и интелигентна. За скандала не ми се коментира. Тази с перуката направо трябва да я приберат вече в психодиспансера. Дениз е обичала Христо, личи си. Тя и в първи сезон накрая прояви човещина все пак. Аз вярвам, че се е променила и има желание да се развива. В клипа това е изкуство. Дениз има еротичен образ, Анка си е евтина магистралка

Общи условия

Активация на акаунт