🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 38 210
  • 1 010
  •   103
Отговори
# 885
Абе тая Анка е проучила Дениз като ЦРу?Бая зор е видяла да се добере до нивото на Дениз.

# 886
С хора като Ана не се спори. Безсмислено е.

# 887
  • here and now
Оф Анче, Анче, на Красьо не си отговорила, но на 60+ годишния си...

# 888
Че Ани не е стока,ясно. Ама Дениз да се прави ,че е била с 100те манекенки за друго освен пари ми е цинично

# 889
Оф Анче, Анче, на Красьо не си отговорила, но на 60+ годишния си...

Е това вече е унижение 🤣🤣🤣

Силно се надявам да изведат скоро това момиче да ходи да се лекува. Тя очевидно няма връзка с този свят.

# 890
И целият този словесен бълвоч, и целият този кошмар с Ана🤮 е заради едното “бодване” на нещастника с ГучитУ Бай Красимир!
Айде стига , какъв е този дропльо толкова, че да му търпим Аната🤨

# 891
Положението вече стана 4км и Карлуково относно Шерминатора.
Вече съм убедена че е напълно луда, това е прекалено!
Аз съм в ступор колко нагъл, злобен, безскрупулен и тотално извън всякакви нормални граници човек е тя!!! 😭
Айде вече да се маха, да не говорим че беше върната неправомерно!
Шермин просто е...делулу без нула адекватност вече! 😢

# 892
"Израснала съм в частни училища" Trollface Trollface
Вярвам й, отпред на пейките вечерта с няколко лекенца едновременно...
обикновено се казва - учила съм в часни училища (ако знаеш за какво си там), а израсват в частни училища едни едни други елементи, които си мислят, че на ол инклузив с анимация от учители.

# 893
Анифе Метушева ми е хипер гнусна не само за слушане, но и за гледане. В момента, в който си отвори устата, главата ѝ става някак уродливо огромна и разкривена , и имам усещането, че всеки момент ще ѝ експлодират я зурличката, я бузите, я скулите, я вимето.

# 894
НЕ понасям Шермин, но е факт че въпроса на Дениз относно децата беше глупав и чиста провокация. Можеше да я захапе една идея по-интелигентно. Точно тя не е в позиция да съди хората как ще си гледат децата.

# 895
И целият този словесен бълвоч, и целият този кошмар с Ана🤮 е заради едното “бодване” на нещастника с ГучитУ Бай Красимир!
Айде стига , какъв е този дропльо толкова, че да му търпим Аната🤨

Защото само тя му върза, както се разбра е пробвал навсякъде.

# 896
И тази вечер се получи панаирът на искреността Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 897
  • Варна
Иска ми се да видя тази, която не се продава, когато КрасинирЪ и даде 2000 да изкара месеца!

# 898
  • here and now
НЕ понасям Шермин, но е факт че въпроса на Дениз относно децата беше глупав и чиста провокация. Можеше да я захапе една идея по-интелигентно. Точно тя не е в позиция да съди хората как ще си гледат децата.
А тя защо се засегна толкова? Щото се сети нея как са гледали .. мине се не мине време и ..нов татко...
А вероятно Анка е задала поне 10-на по-провокативни въпроса, за да се "наложи" да я захапят и нея. Те нейните всички са такива де..

НЕ харесвам и НЕ защитавам Дениз.

# 899
Аз пък почнах да харесвам Дениз
То и за тая работа трябва акъл, не само виме

Общи условия

Активация на акаунт